Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 09 lis 2005, 22:23
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 09 lis 2005, 22:29
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk_KS » 10 lis 2005, 8:44
patryk_KS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martys » 10 lis 2005, 14:36
Martys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 10 lis 2005, 14:54
Ja slyszlem natomiast inaczej, sam dostalem juz od Luxemburga i Monaco a od Wielkiej BRytanii dostalem odpowiedz na Maila ze przysla mi 2 odznaki. Siedzialem na innym forum i gosc pisal ze dostal juz kolo 50 paczek po samych mailaTOF pisze:Co do komitetów to polecam stronke:
http://nocpins.w.interia.pl
Jest to moja strona poswiecona moim odznakom NOC. Kilka brakuje m.in. Niemcy nowe, Hiszpania, niedlugo dojdą Nauru, Izrael, Słowenia, Norwegia oraz Korea. Prawdopodobnie jutro wrzuce ich fotki. Klikajcie w baner Allegro na stronie głownej w ten sposób wspomagacie powiększanie się mojej kolekcji.
Co do adresów. Na stronce www.olympic.org są wszystkie w dziale: "National Olympic Committee", ale nie łudźcie się odpowiada bardzo mało. Większość została kupiona albo pochodzi z wymian. Innym sposobem tych odznak zdobyć się nie da. I nawet nie ma sensu wysylać maili do wszystkich poniewaz odpowiedzą tylko: Luksemburg, Lichtenstein, Finlandia. Moze jak beziecie miec szczęście to jeszcze jakieś. Monaco wysle oferte do kupienia. Wiele odpisze, ze możecie kupić odznaki albo, że wcale nie wysyłają odznak.
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 10 lis 2005, 15:45
Henry 007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 10 lis 2005, 15:58
Od Monaco dostałes oferte. Moze jeszcze ci odpowiedza Turcja Dania Wielka Brytania Islandia Szwjcaria, chyba, ze bedziesz mial duże szczeście albo dobra gadane (pisane).Jagiellonczyk pisze: Ja slyszlem natomiast inaczej, sam dostalem juz od Luxemburga i Monaco a od Wielkiej BRytanii dostalem odpowiedz na Maila ze przysla mi 2 odznaki. Siedzialem na innym forum i gosc pisal ze dostal juz kolo 50 paczek po samych maila
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 10 lis 2005, 16:09
whelan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 10 lis 2005, 16:22
A ja nowe BMW po mailuwhelan pisze:Jak za darmo sa
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 10 lis 2005, 19:58
Franek__

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista99 » 10 lis 2005, 20:24
madridista99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 lis 2005, 9:37
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 lis 2005, 11:02
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 11 lis 2005, 20:25
Dostałem to samo tylko pocztówki mam z Teddym Luciciem, Erikiem Edmanem, i Erikiem Wahlstedt'emkrako_91 pisze:Wotam!!wracam z zakupów i patrze ze w skrzynce coś jest otwieram a tam list od Federacji Szwejci a w niej Zdjęcie całej drużyny męczyzn i kobiet oraz 3 pocztowki z Ljungbergiem,Luciciem i Olsonem... a na dodatek dostałem odznake metalową taką cos sie przypina m.in: do marynarek!!:) bradzo sie ciesze bo wysłałem i maila ok.3 miesiące temu...:D super
maciek90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcelo8 » 11 lis 2005, 20:39
marcelo8
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio