Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 91

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
TOF
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 09 lis 2005, 22:23

Można ją wywołać u fotografa za około 70gr. 8)

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 09 lis 2005, 22:29

Podeślij majla do Florencji, zobaczysz :-)

patryk_KS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

:)))))))))))

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk_KS » 10 lis 2005, 8:44

eLo
Przez kilka dni nie mogłem pisać bo niemiałem neta więc tak:
Przedwczoraj dostałem 3 paczki :
-Fc Grongigen 3 foty
Siatkówka:
- Jastrzębski Węgiel 10 biletów 10fot i kalendarzyki
I Uwaga :D
- Polska energia Sosnowiec: szal, mini koszulka, odznaka, katalog ze składem i w miejscu na autograf każdego zawodnika org. graf
Wczoraj:
- De Graafschap taka rozkladana książeczka z każdego zawodnika małym zdjeciem i autografem drukowanym
Dziś:
-Arka Gdynia 3 bilety 2 programy meczowe z 2004r. z widzewem i Podbeskidziem oraz zdjecie składu i naklejka na samochów PL Hej Arka Gol :D
- IK Start(Norwegia bodajże:D) odznaka na 100lecie klubu oraz zdjęcie składu na drugiej stronie org. grafy :D

To By Bylo Na Tyle :D

Awatar użytkownika
Martys
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martys » 10 lis 2005, 14:36

siemka dzis listonosz przyniósł skromny liścik od Touluse :) a w nim było (chyba to samo co wszystkim przysyłają) zdjecie druzyny z autografami i naklejka :lol: chyba Touluse wysyła hurtowo do polski 8) pozdro

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 10 lis 2005, 14:54

TOF pisze:Co do komitetów to polecam stronke:
http://nocpins.w.interia.pl
Jest to moja strona poswiecona moim odznakom NOC. Kilka brakuje m.in. Niemcy nowe, Hiszpania, niedlugo dojdą Nauru, Izrael, Słowenia, Norwegia oraz Korea. Prawdopodobnie jutro wrzuce ich fotki. Klikajcie w baner Allegro na stronie głownej w ten sposób wspomagacie powiększanie się mojej kolekcji.

Co do adresów. Na stronce www.olympic.org są wszystkie w dziale: "National Olympic Committee", ale nie łudźcie się odpowiada bardzo mało. Większość została kupiona albo pochodzi z wymian. Innym sposobem tych odznak zdobyć się nie da. I nawet nie ma sensu wysylać maili do wszystkich poniewaz odpowiedzą tylko: Luksemburg, Lichtenstein, Finlandia. Moze jak beziecie miec szczęście to jeszcze jakieś. Monaco wysle oferte do kupienia. Wiele odpisze, ze możecie kupić odznaki albo, że wcale nie wysyłają odznak.
Ja slyszlem natomiast inaczej, sam dostalem juz od Luxemburga i Monaco a od Wielkiej BRytanii dostalem odpowiedz na Maila ze przysla mi 2 odznaki. Siedzialem na innym forum i gosc pisal ze dostal juz kolo 50 paczek po samych maila

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 10 lis 2005, 15:45

Ja dostalem dzisiaj list od FC Toulouse . Przyslali to co wszystkim. Zdjecie druzyny z autografami. Dobre i to :D

Awatar użytkownika
TOF
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 10 lis 2005, 15:58

Jagiellonczyk pisze: Ja slyszlem natomiast inaczej, sam dostalem juz od Luxemburga i Monaco a od Wielkiej BRytanii dostalem odpowiedz na Maila ze przysla mi 2 odznaki. Siedzialem na innym forum i gosc pisal ze dostal juz kolo 50 paczek po samych maila
Od Monaco dostałes oferte. Moze jeszcze ci odpowiedza Turcja Dania Wielka Brytania Islandia Szwjcaria, chyba, ze bedziesz mial duże szczeście albo dobra gadane (pisane).

Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 10 lis 2005, 16:09

Ja bym chcial szalik poloni bytom !!! Jak za darmo sa :D:D:D:D

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 10 lis 2005, 16:22

whelan pisze:Jak za darmo sa
A ja nowe BMW po mailu :wink:

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 10 lis 2005, 19:58

Witam, witam. Dziś 2 listy dostałem - od Tottenhamu i FC KooTeePee. Spursi wysłali fotkę A4 na sezon 2005/2006 z komputerowymi autografami (w tym Rasiaka :D :D :D). Finowie natomiast podesłali fotkę zespołu ze składem formatu A4. Pozdro.

Awatar użytkownika
madridista99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista99 » 10 lis 2005, 20:24

Dzisiaj przyszły 3 listy: od reprezentacji Czech znowu mi przysłali, widocznie sie pomylili (26 kart piłkarzy), od LFP :D 2 odznaki i 2 długopisy :D oraz od Notts County program meczowy, wydrukowaną kartkę z autografami całej drużyny i bilet z meczu

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 lis 2005, 9:37

Wotam!!wracam z zakupów i patrze ze w skrzynce coś jest otwieram a tam list od Federacji Szwejci a w niej Zdjęcie całej drużyny męczyzn i kobiet oraz 3 pocztowki z Ljungbergiem,Luciciem i Olsonem... a na dodatek dostałem odznake metalową taką cos sie przypina m.in: do marynarek!!:) bradzo sie ciesze bo wysłałem i maila ok.3 miesiące temu...:D:D super

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 lis 2005, 11:02

Dostałem idealnie to samo co Krako tylko że zamiast zdjecia Ljunberga otrzymałem Zlatana z piłką.Napisałem im emaila pod koniec Lipca a jednak doszło.Przed wczoraj dostałem od Panathinaikosu Ateny 3 zdjecia i list :wink:

Awatar użytkownika
maciek90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 11 lis 2005, 20:25

krako_91 pisze:Wotam!!wracam z zakupów i patrze ze w skrzynce coś jest otwieram a tam list od Federacji Szwejci a w niej Zdjęcie całej drużyny męczyzn i kobiet oraz 3 pocztowki z Ljungbergiem,Luciciem i Olsonem... a na dodatek dostałem odznake metalową taką cos sie przypina m.in: do marynarek!!:) bradzo sie ciesze bo wysłałem i maila ok.3 miesiące temu...:D:D super
Dostałem to samo tylko pocztówki mam z Teddym Luciciem, Erikiem Edmanem, i Erikiem Wahlstedt'em

marcelo8
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcelo8 » 11 lis 2005, 20:39

jestem fanem realu madryt i Davida Beckhama chcialby dostac cos od niego :))))) patryk

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”