ulubione kluby z różnych lig - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 30 gru 2004, 21:36

Mikusinski pisze:
Axel Hammond pisze:Ja nie lubię żadnych klubów, a najbardziej Wisły Kraków. Piłka nożna to wyjątkowo nudny sport - 22 osiłków nafaszerowanych sterydami i innym gównem biega po boisku a na końcu i tak wygrywaja Niemcy.
Wcale nie!!!!!!Piłka nożna to piękny i efektowny sport. Tylko najwięksi idioci(chyba nie dostanę ostrzeżenia!!! :? )sprzedają mecze oraz zażywają dopingu. Ten sport jest według mnie najpiękniejszym sportem na świecie. Futbol jest po prosu SUPER!!!Kocham ten sport!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Zgadzam sie w 100% :D 8) , pozdro dla ciebie
nie ma sportu popularniejszego , no chyba ze cos tam w Chinach :P

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 21:46

Mikusinski pisze:
Axel Hammond pisze:Ja nie lubię żadnych klubów, a najbardziej Wisły Kraków. Piłka nożna to wyjątkowo nudny sport - 22 osiłków nafaszerowanych sterydami i innym gównem biega po boisku a na końcu i tak wygrywaja Niemcy.
Wcale nie!!!!!!Piłka nożna to piękny i efektowny sport. Tylko najwięksi idioci(chyba nie dostanę ostrzeżenia!!! :? )sprzedają mecze oraz zażywają dopingu.
Właśnie obraziłeś ponad 30 piłkarzy Juventusu Turyn wyzywając ich od idiotów. Podobnie nazwałeś piłkarzy Widzewa Łódź z poprzedniego sezonu i Zagłębia Lubin sprzed lat paru. Dla mnie to ty zasłużyłeś na bana.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 gru 2004, 21:59

Axel Hammond pisze:
Mikusinski pisze:
Wcale nie!!!!!!Piłka nożna to piękny i efektowny sport. Tylko najwięksi idioci(chyba nie dostanę ostrzeżenia!!! :? )sprzedają mecze oraz zażywają dopingu.
Właśnie obraziłeś ponad 30 piłkarzy Juventusu Turyn wyzywając ich od idiotów. Podobnie nazwałeś piłkarzy Widzewa Łódź z poprzedniego sezonu i Zagłębia Lubin sprzed lat paru. Dla mnie to ty zasłużyłeś na bana.
:lol:

Nie mogę...

Świetny post, jak za rok zorganizujemy konkurs na post roku to nominacje masz w banku.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 gru 2004, 22:01

hahaha o Boze ale sie usmiałem :P nafaszerowanymi strrydami buahhaha to pokaz chcociaz jednego takjeigo pilkarza :P a jak byli to jzu ich nie ma FIFA ich zawiesila :P

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 22:03

Powiem tylko tyle!!!! Nie chodziło mi o piłkarzy Juventusu i Widzewa. Piłka nożna jeszcze raz powtarzam że bez piłki nożnej nie mogłbym żyć!!!Gram ciągle w piłkę na osiedlu i na Siarce(chodzę na treningi :P ). Ale nie chcę się z Tobą kłócić więc zawieram z Axelem Hammondem rozejm. Jeśli tylko tego chcesz...................

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 30 gru 2004, 22:08

Chlopie to czego szukasz na tym forum :?: Jesli cie pilka nozna nie interesuje to po co wogole piszesz na tym forum :!:
Ostatnio zmieniony 30 gru 2004, 22:22 przez mimek, łącznie zmieniany 1 raz.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 gru 2004, 22:08

Mikusinski pisze:Jeśli tylko tego chcesz...
Kiedy w końcu znajdę cię, kiedy będziesz obok mnie
Kiedy ja to będę ty, kiedy będziesz mówić mi
Że beze mnie nie ma nic
Ja dla ciebie będę żyć

Jeśli tylko chcesz...

Bo bez ciebe nie ma nic
Z tobą jedną mogę być

Jeśli tylko chcesz...

8)

Mikusinski jaki Ty muzykalny jesteś :mrgreen:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 gru 2004, 22:22

kostek pisze:
Axel Hammond pisze:
Mikusinski pisze: Wcale nie!!!!!!Piłka nożna to piękny i efektowny sport. Tylko najwięksi idioci(chyba nie dostanę ostrzeżenia!!! :? )sprzedają mecze oraz zażywają dopingu.

Nie mogę...

Świetny post, jak za rok zorganizujemy konkurs na post roku to nominacje masz w banku.

Pozdrawiam.
I co w tym śmiesznego, on powinien za to ostrzeżenie dostać! Obraża piłkarzy, gdyby piłkarze Juve brali koksy to by było wykryte podczas kontroli antydopingowej (nie mówie ze nic nie brali, ale napewno nie koksów)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 30 gru 2004, 22:27

:arrow: Anglia: ARSENAL LONDYN
:arrow: Niemcy: Bayer Leverkusen, Werder Brema, Stuttgart
:arrow: Hiszpania: FC BARCELONA, Betis Sevilla
:arrow: Francja: Monaco, Sochaux
:arrow: Włochy: AC Milan, Inter Mediolan
:arrow: Szkocja: Rangers
:arrow: Polska: Wisła Kraków
:arrow: Grecja: Olimpiakos
:arrow: Turcja: Fenerbace
:arrow: Holandia: Jedna miłość, jedna wiara, jeden klub - AJAX 8)
:arrow: Portugalia: FC PORTO
:arrow: Argentyna: Boca Juniors
:arrow: Brazylia: FC Santos.

No, to by było na tyle :shock:

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 30 gru 2004, 23:20

Hiszpania :arrow: Real, Valencia, Espanyol
Polska :arrow: Motor, Legia, Cracovia
Włochy :arrow: Roma, Lecce, Inter
Francja :arrow: Monaco, Ol. Marsylia, Auxerre
Anglia :arrow: Liverpool, Chelsea, Newcastle
Portugalia :arrow: Benfica, Boavista
Grecja :arrow: Olimpiakos, AEK ateny
Holandia: Ajax, Zwolle 8)
Szkocja: Rangers, Hearts
Rosja: CSKA

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 23:57

Lazio pisze:hahaha o Boze ale sie usmiałem nafaszerowanymi strrydami buahhaha to pokaz chcociaz jednego takjeigo pilkarza a jak byli to jzu ich nie ma FIFA ich zawiesila
Ta, już by ich FIFA zawiesiła. Musiałaby przy tym rozwiązać większość profesjonalnych piłkarskich klubów, przy czym ta profesjonalność objawia się głównie umiejętnością takiego dawkowania sterydów i koksu, żeby futboliści nie wykitowali. Czasami coś się popieprzy panom odpowiedzialnym za dawkowanie sterydów i mamy przykre przypadki śmeirci na boisku kilku Rumunów, Miklosa Fehera czy Marca-Vivien Foe. Bajeczki o ukrytych wadach serca mozecie opowiadać swoim dzieciom na dobranoc. Nikt normalny się nie przyzna, wszyscy będa to tuszować. Przecież interes musi się kręcić panowie...
mimek pisze:
Chlopie to czego szukasz na tym forum :?: Jesli cie pilka nozna nie interesuje to po co wogole piszesz na tym forum :!:
Nie napisałem że mnie nie interesuje, tylko że nie lubie żadnych klubów - to drobna różnica (widzę że przeoczyłeś). Natomiast co do dalszej mojej wypowiedzi - nie są to moje słowa, lecz cytat z Gary'ego Linekera (znacie takiego?). Poza tym lubię rozmawiać z ludźmi, lubię fora PHPBB (bo wszystkie są na jedną modłę robione co mi bardzo odpowiada) i sobie tu z wami będę dyskutował.
Lakier pisze:I co w tym śmiesznego, on powinien za to ostrzeżenie dostać! Obraża piłkarzy, gdyby piłkarze Juve brali koksy to by było wykryte podczas kontroli antydopingowej (nie mówie ze nic nie brali, ale napewno nie koksów)
Wykryte? Nie bądź śmieszny! Wiesz jaki byłby dym, jakby to udowodnili? Całe szefostwo Juve z kilku lat poszłoby siedzieć, piłkarze zostaliby zdyskwalifikowani, kto wie - może odebrano by im tytuły mistrzowskie, puchary, ligę mistrzów i inne cuda. Premie także poszłyby się kochać.
Wygodniej jest udawać że wszystko jest OK i ukarać jakiś dwóch leszczyków dla niepoznaki.
Lakier, życzę ci więcej tolerancji. Może kogoś smieszył mój post. A co? Ma do tego prawo.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 gru 2004, 0:14

Axel Hammond pisze:
Lazio pisze:hahaha o Boze ale sie usmiałem nafaszerowanymi strrydami buahhaha to pokaz chcociaz jednego takjeigo pilkarza a jak byli to jzu ich nie ma FIFA ich zawiesila
Ta, już by ich FIFA zawiesiła. Musiałaby przy tym rozwiązać większość profesjonalnych piłkarskich klubów, przy czym ta profesjonalność objawia się głównie umiejętnością takiego dawkowania sterydów i koksu, żeby futboliści nie wykitowali. Czasami coś się popieprzy panom odpowiedzialnym za dawkowanie sterydów i mamy przykre przypadki śmeirci na boisku kilku Rumunów, Miklosa Fehera czy Marca-Vivien Foe. Bajeczki o ukrytych wadach serca mozecie opowiadać swoim dzieciom na dobranoc. Nikt normalny się nie przyzna, wszyscy będa to tuszować. Przecież interes musi się kręcić panowie...
o prosze widze ze mamy tu lekarza :lol: skad ty to mozesz wiedziec co badałes ich czy jaki uj :roll:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 gru 2004, 0:24

LAZIO pisze:
Axel Hammond pisze:
o prosze widze ze mamy tu lekarza :lol: skad ty to mozesz wiedziec co badałes ich czy jaki uj :roll:
Badać nie badałem, ale mam 'plecy' tu i ówdzie i sporo wiem o tym pseudouczciwym piłkarskim światku. Żyjcie sobie dalej w przekonaniu że jest cacy i nie jesteście oszukiwani.

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 31 gru 2004, 0:47

Anglia: Liverpool FC
Niemcy: Hertha Berlin
Francja: Olimpique Marsylia
Hiszpania: FC Barcelona
Włochy: Juventus Turyn
Szkocja:Celtic
Polska: Lech Poznan
Portugalia: Porto
Holandia: Feyenord

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 gru 2004, 1:33

Włochy: Juventus Turyn
Hiszpania: FC Barcelona
Francja: AS Monaco
Niemcy VFB Stuttgradt
Portugalia: FC Porto
Anglia: Tottenham
Holandia: Ajax Amsterdam
Polska: Lechia Gdańsk
Turecka: Fenerbache
Czeska: Banik Ostrawa
Rosyjska: Dynamo Moskwa
Szwajcaria: Bazylea

Axel Hammond pisze:
LAZIO pisze:
Axel Hammond pisze:
Badać nie badałem, ale mam 'plecy' tu i ówdzie i sporo wiem o tym pseudouczciwym piłkarskim światku. Żyjcie sobie dalej w przekonaniu że jest cacy i nie jesteście oszukiwani.
No prosze kolega ma "plecy" <hahaha> czyzby pan Kwasniewski? Mamy kogos sławnego na forum? :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”