Transfer Owena - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 mar 2005, 17:26

snake pisze:Transfer Owena byl dobrym pomyslem, moze nie na ten sezon, ale w przyszlym sezonie bedzie odgrywal wazna role w tej drozynie.
A ten dalej nic nie rozumie ... :evil:

Real bedzie go trzymał na ławie. Oni chca kupic Adriano i Robinho, a maja jeszcze Ronaldo i Raula --- gdzie miejsce dla Owena ??? No ....

Owen źle zrobił, że przeszedł do Madrytu i to go cofło w rozwoju i zakończyło jego kariere z mianem gwizdy. Teraz juz nic z niego nie bedzie (Jeśli nie odejdzie oczywiscie )

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 18:02

RoRo pisze:
snake pisze:Transfer Owena byl dobrym pomyslem, moze nie na ten sezon, ale w przyszlym sezonie bedzie odgrywal wazna role w tej drozynie.

Real bedzie go trzymał na ławie. Oni chca kupic Adriano i Robinho, a maja jeszcze Ronaldo i Raula --- gdzie miejsce dla Owena ??? No ....

Owen źle zrobił, że przeszedł do Madrytu i to go cofło w rozwoju i zakończyło jego kariere z mianem gwizdy. Teraz juz nic z niego nie bedzie (Jeśli nie odejdzie oczywiscie )
Robinho moze grać na skrzydle i o wiele częśćiej grywa na lewym skrzydle to pilkarz typu "Ronaldinho"....(atak, ofensywna pomoc to ejgo miejsce)Co do Adriano nie sądze aby zawitałd do nas...A Raul być moze odejdzie...(niech odchodzi ale na ławke rezerwowych)Wtedy w ataku gralby Owen-R9 a za nimi być moze Robinho-Zidane-Joaquin hehe oby tak było:) :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 mar 2005, 18:05

Figo11 pisze:
RoRo pisze:

Robinho moze grać na skrzydle i o wiele częśćiej grywa na lewym skrzydle to pilkarz typu "Ronaldinho"....(atak, ofensywna pomoc to ejgo miejsce)Co do Adriano nie sądze aby zawitałd do nas...A Raul być moze odejdzie...(niech odchodzi ale na ławke rezerwowych)Wtedy w ataku gralby Owen-R9 a za nimi być moze Robinho-Zidane-Joaquin hehe oby tak było:) :lol:
Pożyjemy zobaczymy, ale jakos mi sie wydaje, że trenerzy Realu nie lubia zbytnio Owena. Już chłop sie rozkrecał, strzelał bramki a tu znów ŁAWA !!!

Ronaldo ma pewne miejsce w skłądzie bo ma na nazwisko Ronaldo :|:|:|

Założe sie ze nawet w przyszłym sezonie Owen nie bedzie grał w pierwszej jedenastce Realu.

Aha Joaquina tez mi sie wydaje ze nie kupicie :D:D:D Chelsea go chyba weźmie bo ma duuuuuzo wiecej kasy niz wy :D Akle bez obrazy :D:D:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 18:18

RoRo pisze:
Figo11 pisze:
RoRo pisze:

Pożyjemy zobaczymy, ale jakos mi sie wydaje, że trenerzy Realu nie lubia zbytnio Owena. Już chłop sie rozkrecał, strzelał bramki a tu znów ŁAWA !!!

Założe sie ze nawet w przyszłym sezonie Owen nie bedzie grał w pierwszej jedenastce Realu.

Aha Joaquina tez mi sie wydaje ze nie kupicie :D:D:D Chelsea go chyba weźmie bo ma duuuuuzo wiecej kasy niz wy :D Akle bez obrazy :D:D:

Dobry ejsteś tylko ze Joaquin już sugerował że woli Real od Chelsea...Real ma jak narazie ponoć skromne 169mln :!: Chelsea ma bogactwo duże ale Murinho nie jest rozrzutny...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 mar 2005, 18:29

Figo11 pisze:
RoRo pisze:
Figo11 pisze:

Dobry ejsteś tylko ze Joaquin już sugerował że woli Real od Chelsea...Real ma jak narazie ponoć skromne 169mln :!: Chelsea ma bogactwo duże ale Murinho nie jest rozrzutny...
Bo Mourinho nie chce skończyć jak galacticos, on ma jakies ambicje, chce zdobyc cos z druzyna która sam poukładał, a nie, którą ktoś mu kupił. Nawet jak Joaquin przejdzie do Realu to co? Samuel miał być taaaaaaakim wzocnieniem, a grał wielkie G...

Niech sobie kupia jeszcze jednego napastnika :D Wtedy na pewno bedzie miejsce dla Owena. Oto jak zmarnować dobrze zapowiadajacego sie młodego piłkarza ... WSTYD !!!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 mar 2005, 18:38

Reyes do Realu a Owen do nas 8) proste

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 mar 2005, 22:23

Odniosę się do ostatnich postów ale bez cytowania bo to głupio wyglądać zaczyna ( :wink: ) Michael Owen zdecydowanie marnuje się w Realu bo nawet jak gra bardzo dobrze to musi grzać ławę (to samo było z genialnym Morientesem). Ronaldo raczej pozostanie w Realu i będzie grał w pierwszym składzie a Raul BANKOWO nie odejdzie z Madrytu a czy siądzie na ławce tego nie wiem. Robinho rzeczywiście może grać trochę za napastnikami ale nie zapędzajmy się tak bo Robinho jeszcze nigdzie się nie wybiera podobno. Adriano nie przyjdzie według mnie. Joaquin to możliwe bardzo, że zawita na SB i powinien godnie zastąpić Judasza (Figo :twisted: ) Ciekaw jestem ile rzeczywiście będą kosztować nowe 'galaktyczne' gwiazdy. Real dysponuje sporymi pieniędzmi ale jak do tej pory nie zawsze potrafią je dobrze wykorzystać.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 22:29

Tylko narazie Robinho jest bliżej Realu niż wygrana Barcy w La Liga...Po Copa Libertadores wszystko będzie jasne za ile przeszedł i gdzie będzie grał...Nie sądze aby Real spoczol na jednym transferze wiec nie zdziwie się jeśli trafi jeszcze z 2 pomocników, obrońca i bramkarz :lol: (Joaquin,Bommel ewentualnie prawy obrońca,Del Horno,Caroll)ciekawie by było :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 mar 2005, 22:36

No może aż tak blisko przejścia do Realu to jeszcze nie jest :wink:
Wiem jednak, że jest to bardzo prawdopodobne. Pewne jest także, że jeden transfer to za mało. Mark van Bommel i Asier Del Horno prędzej zagrają w Barcy moim zdaniem. Mark dlatego, że to Holender :wink: :P a Asier dlatego, że to Bask :wink: :P . Oczywiście przemawia przeze mnie też faworyzowanie Barcy ale to chyba nic złego. Joaquin jest raczej przeznaczony dla Realu. A Caroll ... :lol: To dopiero światowej klasy zawodnik - przyszły 'galacticos' :lol: Real jeśli chce mieć rezerwowego bramkarza to i tak powinien to być jakiś inny zawodnik. Przecież to śmiech na sali normalnie i jakaś plota tylko :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 22:41

Na świecie jest tyluklasowych bramkarzy...Buffon,Kirkland,Robinson,Dida,Given,Khan i wielu wielu innych...gdyby Real kupił np Kirklanda wątpie czy by chciał wiecznie siedzieć na ławce bo mało kto moze wygrać rywalizacie w slupkach z Ikierem moze tylko chyba Buffon w co wątpie aby przyszedl bo wtedy Ikier będzie się burzył...A bramkarz typu Caroll moze na lawie siedziec...
Co do Asiera Del Horno Real już się nim dość dlugo interesuje i ja myśle że jak nie Ashley Cole to on zawita na Bernabeu...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 mar 2005, 22:46

No więc niech Real bierze sobie Ashleya Cole'a (notabene najlepszego moim skromnym zdaniem lewego obrońcę na świecie) bo stać Was na to a Del Horno przybędzie do Barcelony :D :wink:
Wracając do bramkarzy to Real nigdy w życiu nie będzie w stanie kupić Buffona :lol: Poza tym potrzeba tylko rezerwowego bramkarza no ale Caroll to porażka. Trzeba kogoś młodego, utalentowanego, który będzie wiecznie grzał ławę ale nie Carolla bo to pośmiewisko przecież (chociaż w sumie ja mogę się z Realu śmiać :wink: :twisted: )

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 22:59

Do pośmiewiska by pasowal Valdes największy kozak pod słóńcem a jest przecętnym ligowym wyrobkiem :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 mar 2005, 23:07

Oj nie wydaje mnie się aby Valdes był takim pośmiewiskiem jak Caroll. Może wytłumaczysz to :?: :wink: Popełnia błędy czasem ale częściej to je naprawia a liczba bramek straconych w lidze mówi sama za siebie. Uważam, że w trójce najlepszych bramkarzy La Liga spokojnie się mieści. A Caroll to chyba wiesz jak broni. To nie zawodnik na Real.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 mar 2005, 23:15

On ma być tylko rezerwowym...a jak cześto Ikier zchodzi z bramki to wszyscy weidzą...z bramki sćiąga go tylko kontuzja których i tak ma malo....A Valdes fajnie mu gola strzelił koles z Numanci...Mecz z Chelsea pokazał jakiej klasy jest bramkarzem male doświadczenie...jeszcze się uczy wiele przed nim ale jest dobry chociaż o 3 najlepszych rywalizuje z Kameni'm bo Ikier to 1 a Canizares chyba 2 :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 mar 2005, 23:35

Właśnie wiem, że ma być tylko rezerwowym bo pozycja Casillasa jest niezagrożona absolutnie (najlepszy bramkarz w La Liga chyba) ale na rezerwę powinni zakupić jakiegoś utalentowanego młodziaka a Caroll wcale nie jest jakimś mega-talentem. Po prostu uważam, że są lepsze wyjścia dla Realu w tej sytuacji :wink:
Koniec tej gadki bo i tak nie dojdziemy do ładu :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”