Fani niemieckiej piłki - wpisujcie się! - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2005, 18:51

Dla zainteresowanych to tu sa dokladniejsze statystyki z meczu ....

Tym strzelcem byl Sebastian Kehl ... a ja myslalem ze np Ewwerhon czy cos :D:D:D

0:1 (0:0)

Bayer Leverkusen
Trener: Augenthaler, Klaus

Borussia Dortmund
Trener: Van Marwijk, Bert

Początek: Sobota, 09.04.2005, godz.15:30

Skład : Butt, Castro, Ramelow, Juan, Placente, Freier (46. Bierofka), Schneider, Babic, Krzynowek Berbatow, Voronin (72. Franca)

Skład: Weidenfeller, Christoph Metzelder, Brzenska, Wörns, Dede, Kruska, Kehl, Kringe, Ewerthon, Smolarek, Gambino

RAPORT
Bramki
Kehl(88.)

Kartki :
Placente(żółta)
Voronin(żółta)
Metzelder(żółta)

Widzów : 22.500
Sędzia : Dr. Merk (Kaiserslautern)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 18:52

RoRo pisze:Dla zainteresowanych to tu sa dokladniejsze statystyki z meczu ....

Tym strzelcem byl Sebastian Kehl ... a ja myslalem ze np Ewwerhon czy cos :D:D:D

0:1 (0:0)

Bayer Leverkusen
Trener: Augenthaler, Klaus

Borussia Dortmund
Trener: Van Marwijk, Bert

Początek: Sobota, 09.04.2005, godz.15:30

Skład : Butt, Castro, Ramelow, Juan, Placente, Freier (46. Bierofka), Schneider, Babic, Krzynowek Berbatow, Voronin (72. Franca)

Skład: Weidenfeller, Christoph Metzelder, Brzenska, Wörns, Dede, Kruska, Kehl, Kringe, Ewerthon, Smolarek, Gambino

RAPORT
Bramki
Kehl(88.)

Kartki :
Placente(żółta)
Voronin(żółta)
Metzelder(żółta)

Widzów : 22.500
Sędzia : Dr. Merk (Kaiserslautern)
znowu aughentaler wystawil voronina on jest coraz slabszy powinien grac chociazby franca

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2005, 18:57

Zgadzam sie z toba Mathiasek .... Ja bardzo lubie France .. to moj ulubiony zawodnik Bayeru ....

Jest swietny technicznie i ma instynkt snajpera i Voronin nie dorasta mu do piet ....

Taki byl fajny duet Franca - Berbatov i Voronin do spolki z Aughentalerem wszystko z niszczyli .....

Pamietasz jak gral Feanca z Berbatovem w ataku ?? Co to sie dzialo ??

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 09 kwie 2005, 19:01

RoRo pisze:Pamietasz jak gral Feanca z Berbatovem w ataku ?? Co to sie dzialo ??
Na chwile obecna to chyba Franca i Voronin w Ataku bo to co dzisiej gral Berbatov to byla tragedia co pilka to strata... Voronin przynamniej sie pokazywal, szukal gry, a Berbatov szkoda gadac ...

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 19:04

RoRo pisze:Zgadzam sie z toba Mathiasek .... Ja bardzo lubie France .. to moj ulubiony zawodnik Bayeru ....

Jest swietny technicznie i ma instynkt snajpera i Voronin nie dorasta mu do piet ....

Taki byl fajny duet Franca - Berbatov i Voronin do spolki z Aughentalerem wszystko z niszczyli .....

pamietam pamietam to byly czasy ale znowu gdyby nie przyszedl aughentaler to i krzynio by tam nie gral...wazi15 wiesz jeden mecz nie swiadczy wedlug mnie berbatov jest o klase lepszy od voronina i franca tez

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 09 kwie 2005, 19:10

mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:Zgadzam sie z toba Mathiasek .... Ja bardzo lubie France .. to moj ulubiony zawodnik Bayeru ....

pamietam pamietam to byly czasy ale znowu gdyby nie przyszedl aughentaler to i krzynio by tam nie gral...wazi15 wiesz jeden mecz nie swiadczy wedlug mnie berbatov jest o klase lepszy od voronina i franca tez
Mathiasek a widzisz tam przy moim poscie takie trzy wyrazy jak "Na chwile obecna" no ale to nie jest tylko jeden mecz w wykonaniu Berbatova ze nie spisuje sie najlepiej w zeszlym tygodniu w meczu z Arminia tez nie zachwycil i w meczu liverpoolu tez nie zachwycil... Ale tak po za tym to wogole przez ostatnie tygodnie Bayer nie zachwyca moim zdaniem Augenthaler powinien sprobowac w ataku Voronina i Francy

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 19:13

wazi15 pisze:
mathiasek12 pisze:

Mathiasek a widzisz tam przy moim poscie takie trzy wyrazy jak "Na chwile obecna" no ale to nie jest tylko jeden mecz w wykonaniu Berbatova ze nie spisuje sie najlepiej w zeszlym tygodniu w meczu z Arminia tez nie zachwycil i w meczu liverpoolu tez nie zachwycil... Ale tak po za tym to wogole przez ostatnie tygodnie Bayer nie zachwyca moim zdaniem Augenthaler powinien sprobowac w ataku Voronina i Francy
ok kazy ma swoje zdanie ja bym na ich miejscu sprobowal jeszczce donovana a nie odrazu go sprzedawal praktycznie nie dajac mu szans

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 09 kwie 2005, 19:22

wazi15 pisze:
RoRo pisze:Pamietasz jak gral Feanca z Berbatovem w ataku ?? Co to sie dzialo ??
Na chwile obecna to chyba Franca i Voronin w Ataku bo to co dzisiej gral Berbatov to byla tragedia co pilka to strata... Voronin przynamniej sie pokazywal, szukal gry, a Berbatov szkoda gadac ...
Dokladnie. Przez caly mecz Voronin biegal i prubowal a Berbatov nic tylko stal i czekal na podania. Nie rozumiem czemu Augentaler zdjal Voronina. Co do meczu to pierwsza polowa byla dobra (w wykonaniu Leverkusen), druga zas to dominacja BVB.

Awatar użytkownika
Kuba_liganiemiecka
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba_liganiemiecka » 09 kwie 2005, 22:01

Zarówno Berbatow, jak i Woronin nie zagrali dzisiaj dobrego meczu. Jednak zdecydowanie Ukrainiec spisał się lepiej od Bułgara. Jak powiedział któryś z moich poprzedników - Woronin szukał gry, był aktywny. Berbatow walczył tylko o górne piłki, a jak miał piłkę przy nodze, to nie wiedział co zrobić. Od dłuższego czasu forma byłego napastnika CSKA Sofia pozostawia wiele do życzenia. Natomiast Woronin ma jedną, wielką wadę. Marnuje za dużo sytuacji podbramkowych! Gdy oglądałem mecz z BVB, to jak Ukrainiec lobował Butta, to byłem jakoś dziwnie przekonany, że piłka nie wpadnie do siatki. I nie wpadla. Atak Bayeru ostatnio gra więc bardzo słabo, więc ofensorów muszą wyręczać pomocnicy lub obrońcy.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 09 kwie 2005, 22:22

Ale przecież trener Bayeru powinien wystawić choćby Francę, a nie znowu Woronina. Niedość, że gra na pozycji napastnika i wymaga się od niego strzelania goli, to jeszcze fatalnie spisuje się w zadaniach defensywnych. Brawo dla Borussi, mimo iż gol strzelony w mońcówce ale liczy się, że zwycięstwo na wyjeździe. Brawa dla Smolarka.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 kwie 2005, 2:41

Kuba_liganiemiecka pisze:Zarówno Berbatow, jak i Woronin nie zagrali dzisiaj dobrego meczu. Jednak zdecydowanie Ukrainiec spisał się lepiej od Bułgara. Jak powiedział któryś z moich poprzedników - Woronin szukał gry, był aktywny. Berbatow walczył tylko o górne piłki, a jak miał piłkę przy nodze, to nie wiedział co zrobić. Od dłuższego czasu forma byłego napastnika CSKA Sofia pozostawia wiele do życzenia. Natomiast Woronin ma jedną, wielką wadę. Marnuje za dużo sytuacji podbramkowych! Gdy oglądałem mecz z BVB, to jak Ukrainiec lobował Butta, to byłem jakoś dziwnie przekonany, że piłka nie wpadnie do siatki. I nie wpadla. Atak Bayeru ostatnio gra więc bardzo słabo, więc ofensorów muszą wyręczać pomocnicy lub obrońcy.
Weidenfellera drogi Kubo Weidenfellera :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 10 kwie 2005, 7:36

Ja interesuje się Bundesligą od zawsze (przynajmniej od kiedy pamiętam) :D
Oczywiście moim ukochanym klubem jest Bayern.
Oprocz nich lubie też Wolfsburg, szkoda, że teraz grają słabo, bo miałem nadzieje, że w europejskich pucharach zagrają :(

Awatar użytkownika
Kuba_liganiemiecka
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba_liganiemiecka » 10 kwie 2005, 11:27

Andreyew pisze:
Kuba_liganiemiecka pisze:Zarówno Berbatow, jak i Woronin nie zagrali dzisiaj dobrego meczu. Jednak zdecydowanie Ukrainiec spisał się lepiej od Bułgara. Jak powiedział któryś z moich poprzedników - Woronin szukał gry, był aktywny. Berbatow walczył tylko o górne piłki, a jak miał piłkę przy nodze, to nie wiedział co zrobić. Od dłuższego czasu forma byłego napastnika CSKA Sofia pozostawia wiele do życzenia. Natomiast Woronin ma jedną, wielką wadę. Marnuje za dużo sytuacji podbramkowych! Gdy oglądałem mecz z BVB, to jak Ukrainiec lobował Butta, to byłem jakoś dziwnie przekonany, że piłka nie wpadnie do siatki. I nie wpadla. Atak Bayeru ostatnio gra więc bardzo słabo, więc ofensorów muszą wyręczać pomocnicy lub obrońcy.
Weidenfellera drogi Kubo Weidenfellera :wink:
Ah no tak :D Przecież do swojej bramki by nie celował ;) Dzięki za uzupełnienie :)

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 10 kwie 2005, 11:48

Ja sie interesuje Bundesligą odkąd zacząłem sie interesowac piłką nożną. Zawsze kochałem i nadal kocham i będe zawsze kochałe tylko jeden klub Bayern Monachium ale lubie wszystkie niemieckie zespoły i każdemu życze jak najlepiej w pucharach ( chyba że grają z Bayernem).
Bayern przybliżył się do meistra gdyz pokonał Borussie Moenchengladbach a Schalke dostało baty od Stuttgartu a konkretnie od Kurnyiego i na dodatek straciło swojego najlepszego gracza na mecz z HSV ( czerwona kartka dla Lincolna) i dzieki temu Bayern już w sobote bedzie miał 6 pkt przewagi nad Schalke.

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 kwie 2005, 11:57

Wczorej zdziwila mnie wygrana Wolfsburga z Mainz, poniewaz w rundzie wiosennej Wilki nie spisuja sie najlepiej, a w dodatku Mainz dobrze spisuje sie u siebie, szkoda ze Wolfsburg przegral tyle meczy w tej rundzie, poniewaz maja dobrych pilkarzy i chcialbym aby pokazali sie w europejskich pucharach. A tak po za tym to zdziwila mnie wysoka porazka Schalke... mysle ze tym meczem stracili szanse na Meistra...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”