A jak myslisz ?? Redagujesz list po angielsku z prosba o upominki, spomninasz ze jestes fanem klubu i wysylasz pod adres Liverpooolu ....Liverpool pisze:czyli jakbym chciał coś z Liverpoolu to co niby mam zrobić???????
I to na tyle
pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 kwie 2005, 20:00
A jak myslisz ?? Redagujesz list po angielsku z prosba o upominki, spomninasz ze jestes fanem klubu i wysylasz pod adres Liverpooolu ....Liverpool pisze:czyli jakbym chciał coś z Liverpoolu to co niby mam zrobić???????
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 14 kwie 2005, 20:07
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 14 kwie 2005, 20:11
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 kwie 2005, 20:22
raczej niee na meile zadko cos odsylaja rzeczowegoLiverpool pisze:jak myślici, jak będe pisał po 100 meilów dziennie to coś mi przyślą??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 14 kwie 2005, 20:26
Przyślą, trzech 'smutnych panów' żeby uspokoili tego co im skrzynkę zaśmiecaLiverpool pisze:jak myślici, jak będe pisał po 100 meilów dziennie to coś mi przyślą??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 kwie 2005, 20:27
Ja teraz mam zamiar napisac na Via Durini (Ulica gdzie misci sie klub - Inter) bardzo duzo tekstu po Angielsku i mam nadzieje ze mi sie odwdziecza i przysla cos fajnegomathiasek12 pisze:raczej niee na meile zadko cos odsylaja rzeczowegoLiverpool pisze:jak myślici, jak będe pisał po 100 meilów dziennie to coś mi przyślą??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 14 kwie 2005, 20:34
Oj nieprawda wlasnie Liverpool jest jednym z klubow nie liczac Arsenalu, ktory najeczesciej odpisuje na e-maile a potem przesyla pamiatke. Najlpiej jednak wyslac list. Zreszta jak wejdziesz na stronke autora tematu, albo Tutaj to dowiesz sie wiecj.mathiasek12 pisze:raczej niee na meile zadko cos odsylaja rzeczowegoLiverpool pisze:jak myślici, jak będe pisał po 100 meilów dziennie to coś mi przyślą??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jam Ci To » 14 kwie 2005, 21:03
Roro, raczej na adres Via Durini nic nie wysylaj. Nie oplaca sie. Ja juz pisalem i wiem, ze nigdz nie odpisza. Planuje teraz wyslac na adres i Traning Centre do jakiegos pilkarza, z prosba o autograf.RoRo pisze:Ja teraz mam zamiar napisac na Via Durini (Ulica gdzie misci sie klub - Inter) bardzo duzo tekstu po Angielsku i mam nadzieje ze mi sie odwdziecza i przysla cos fajnegomathiasek12 pisze:raczej niee na meile zadko cos odsylaja rzeczowegoLiverpool pisze:jak myślici, jak będe pisał po 100 meilów dziennie to coś mi przyślą??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P:P
Jam Ci To
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 14 kwie 2005, 22:17
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 kwie 2005, 19:19
ale e-mailem czy poczta tradycyjna? i przyslali ci cos czy tylko odpisali? jesli cos przyslali to co?mimek pisze:Ja dwukrotnie pisalem do Feyenoordu i raz do Rangersow i za kazdym razem odpisywali, a pozniej mi sie juz nie chcialo
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 kwie 2005, 21:10
Mnie przysłali z Arsenalu, Liverpoolu i Reprezentacji Czech [czyli tam gdzie pisałam]patryk89 pisze:A zdarzało się ze pisaliscie mailem a dostawaliscie do domu...bo podaliscie adres domowy?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maxxim » 15 kwie 2005, 21:16
Maxxim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 kwie 2005, 21:16
tak jasne i jeszcze korki oraz numer konta abramowicha niee przydaloby sie heheMaxxim pisze:Ciekawe czy by my przysłali szalik lub oryginalną koszulkę z Chelsea???![]()
![]()
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maxxim » 15 kwie 2005, 21:18
Maxxim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 kwie 2005, 21:20
no mozliwe moga ci dac jeszcze program meczowy i jakis plakat oraz zdjecia z autografami czy cos w podobieMaxxim pisze:Szkoda![]()
![]()
Ale chyba zdjęcie drużyny z sezonu 2004-2005 z podpisami piłkarzy to moze....
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio