Nowy stadion Juventusu - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy podoba ci si? pomys? budowy nowego stadionu Juve?

TAK
21
68%
NIE
10
32%
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 07 wrz 2005, 18:00

ty ibrahim nie bądz taki pewien tytuły podliczymy 18 maja 2006 roku!!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 wrz 2005, 18:04

gilardino11 pisze:ty ibrahim nie bądz taki pewien tytuły podliczymy 18 maja 2006 roku!!

Spoko ,podliczymy ,obiecuje ci to ,ale jesli chcesz to moze juz dzisiaj sobie podliczymy Scudetto :?: .... ja wlasnie podliczylem i wynik juz znam .... 28 - 17 :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 18:06

Ty pewny możesz być tylko tego ze znów bedzie pusto niczego wiecej jak narazie. No może tego ze jak znów 1/8 i koniec LM to i tak Moggi powie ze wielki jest Juventus.

PRZECZYTAJ POPSZEDNI MÓJ POST :!: :!: :!: CZEKAM NA CIEBIE KIBIC ZA DYCHE :lol: no może 1 euro ... :wink:
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2005, 18:06 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 07 wrz 2005, 18:06

jak chcesz to podliczaj ja znam ilość scudetto Milanu i Juve

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 wrz 2005, 18:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:No może tego ze jak znów 1/8 i koniec LM to i tak Moggi powie ze wielki jest Juventus.
I tak dalismy mniejsza plame z triumfatorem LM ,niz Milan :lol: :lol:

3 bramki w 6 minut - jakis rekord chyba :roll: 8)

,a na twoj wczesniejszy post juz odpisalem ,zobacz strone nizej
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2005, 18:09 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 18:09

Aż sie powtórze bo nie moge z gościa :p Taki wapniak a skacze jak ...

Ibrahimović ale Ty jestes insekt o meczach Juve nie piszesz bo niedzielny z Ciebie kibic który nawet Calcio nie ogląda a potem milczy i pisze "FORZA" ... o Tifosich nie masz zdanie bo Juve nie ma Tifosich ale żenada jest twoje zdanie chłopie... .... Czemu chłopie nie piszesz o meczach ?? jak taki fan jesteś juve ?? Moze poprostu nie masz pojecie co piszesz ?? Chłopie co taki Fanatyk jesteś ?? ... za 1 euro

W tym wypadku nie maja znaczenie scudetto Champions League czy Coppa ale barwy i swój zespół. A Ty masz wiedze tylko taka jak przeczytasz ...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 wrz 2005, 18:15

Zaza ty juz jestes blind ?? (pewnie angielskiego nie znasz to ci tłumacze blind-ślepy) ,ze takie duze litery stawiasz :roll: :?:

Ja o meczach pisze ,a jesli nie wiesz to sie nie udzielaj i glupot (jak zawsze) nie pisz bo to juz jest nudne i zenujace :?

,a insekt bez pracy to byles jestes i bedziesz ty ,bo to w co drugim twoim poscie widac ,wez sie lepiej za robote ,a nie caly dzien siedzisz i sobie posty nabijasz

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 18:24

Teraz Ibrahimović pokazałeś właśnie co rożni fanów Milani i Juve w Polsce. Może jeszcze dopisać Interu ale odziwo "po stronie" rossonerich.

Pokazałes ze fani Juve to przede wszytskim dzieci który nie widzą mecz serie A a próbuja się wypowiedać na temat Tifosich czy tez zachowac na boisku gracz poszczególnych graczy. Az po bramki i akcje. Typowa żenada nie wiesz :?: nie pisz :!:

Szkoda ze na tym forum jest kilka właśnie takich specjalnych dzieci jak Ty po to tylko pokazuje jak mozna byc niedzielnym kibicem. Z drugiej strony to dobrze bo pokazuje że piłka jest dla wszystkich. Ale jak masz pisac bzdrut to lepiej misz o szachachluz zuzlu bo zauważyłem ze Twoja wiedza jest żywacem z JP czyli to co ktos napisz to jest Twoje zdanie.

Czekam na nastepna kolejke i pogadamy o meczu serie A. Może nawet bedzie okazje podsumowac kolejke choć to tylko z fanami zespołów w Mediolaniu i Rzymu można zrobić.

Takze zobaczymy co napisze w trakcie meczu. I wtedy przyznasz mi racje... Chłopie przeciesz Ty nie napisałes nic madrego w trakcie ostatniego meczu z Chievo a teraz chcesz sie znów wypowiadac ..o.k zobaczymy. :wink:

Nara fanie Calcio za 1 euro :) pogadamy w czasie kolejki ligowej.

Obrazek

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 wrz 2005, 18:32

Przeciez ja ci wyraznie wczesniej napisalem ,ze ja nie bede sie znizal do twojego niskiego poziomu i z toba rozmawial (juz popełnaim błąd bo teraz pisze z tobą :? ) ja swoj honor mam i z kims takim jak ty nie bede dyskutowal ,bo by mnie jeszcze koledzy w szkole wysmiali (juz to zrobili jak im powiedzialem ,ze z toba kiedys "gadalem") wiec ja nie chce tracic kolegow ,bo oni to sa ludzie na poziomie z planami na przyszlosc (wiesz praca i te sprawy - dla ciebie termin obcy) Ja pogadac to moge z innymi tzn. z tymi z ktorymi rozmawiac mozna ,z takimi ktorzy sie nie napinaja jak ty ,aha i jeszcze z takimi ktorzy sa na forum nawet po porazce swojego zespolu ,a nie dopiero na drugi dzien (mecz Milan - Juve w maju 2005 i Final LM ,gdzie wtedy byles :?: ,Internet ci nie dzialał? czy sie zalogowac nie mogles :roll: )

Takze daj sobie spokuj z napinaniem bo zdrowie najwazniejsze ,a zawal moze nadejsc w kazdej chwili ,a tego chyba nie chcesz

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 wrz 2005, 18:34

Ja chciałem sie tylko spytac czy masz Canal+ i czy oglodasz mecze co tydzien Juve. To pytanie dla Ibrahimovica...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 wrz 2005, 18:37

wazi pisze:Ja chciałem sie tylko spytac czy masz Canal+ i czy oglodasz mecze co tydzien Juve. To pytanie dla Ibrahimovica...
Nie mam ,mecze Juve ogladam w internecie (jesli leca) ,spoko ,"o mnie sie niemartw ,o mnie sie nie martw ja sobie rade dam" :lol:

Mecze Juventusu z Bayernem obejrze na "duzym ekranie" bo lepiej widac bedzie bramki Juve (moze nawet wiecej niz w sezonie 04/05 :wink: )

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 07 wrz 2005, 18:43

heh wy tak liczycie ze milan albo juve zgarna tytul a tu zobaczycie ze inter w tym sezonie bedzie wymiatal.
a co do satdionu to spoko pomsl zeby wybudowac jakis nowy wkoncu stary juz troche ma i trzeba isc zeby nie zostawa w tyle za takim bayernem na przyklad.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 wrz 2005, 18:43

Tylko na ostatnie zdanie Ci odpowiem w czasie finału LM byłe na takie fazie ze mój Internet mówił Zaza nie wchodzć tylko pal blanty jeszcze są .. a wiec pal pal nawet do Paryza 2006 bo wstydzić sie nie ma kto. W końcu to był Finał Champions League kolejny na przeciagu kilku lat z udziałem Milanu. Ale co Ty możesz wiedzieć. Przegrali oi wszsyko Gratuluje Liverpoolowi bo lubie Premirshsip [może pogadamy o Premiership :?: .. kibicu ] :roll: i tylko po gratulować The Red`s mi zostało. Byli lepsi tyle...

Tak jak zawsze pogratuluje Real, Liverpool i Bayern które licza sie w tych rozgrywach pod wzgledem zwyciestw. Bo trzeba wziąśc pod uwage że to jednak LM ...

Pozdro :arrow: pogadamy w czasie kolejki ligowej ... :lol: 8) :wink:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 wrz 2005, 18:51

Ibrahimović pisze:
wazi pisze:Ja chciałem sie tylko spytac czy masz Canal+ i czy oglodasz mecze co tydzien Juve. To pytanie dla Ibrahimovica...
Nie mam ,mecze Juve ogladam w internecie (jesli leca) ,spoko ,"o mnie sie niemartw ,o mnie sie nie martw ja sobie rade dam" :lol:

Mecze Juventusu z Bayernem obejrze na "duzym ekranie" bo lepiej widac bedzie bramki Juve (moze nawet wiecej niz w sezonie 04/05 :wink: )
Zebys sie chlopcze nie przeliczył z tymi meczami w LM. Bramki juve moze zobaczysz ale chyba jedna na mecz bo to ma w zwyczaju ta "twoja druzyna"... (wiecej ujzysz bramek Bayernu)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 wrz 2005, 19:08

Mi sie podoba ten pomysł, nowy stadion zastąpi stary Stadio Delle Alpi :)

Zmniejszenie trybun ma i swoje plusy. Na Stadio Delle Alpi przychodzi po 7 tys widzow, to jest bardzo, bardzo mało jak na stadion, który może pomieścić 70 tys. :!: :?: :roll: Stadion będzie mniejszy, ale napewno będzie kusił kibiców, by przyjść na nowy obiekt :twisted: Po za tym może nawet być w niektórych meczach zapełniony na maxa :twisted:

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”