Szanse polskich klubów w pucharach - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Która dru?yna najlepiej wypadnie w pucharach?

Wis?a Kraków
27
61%
Legia Warszawa
6
14%
Groclin Grodzisk Wielkopolski
11
25%
Wis?a P?ock
0
Brak głosów
Mendels
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 03 sie 2005, 10:37

nowok pisze:
Mikusinski pisze:Wisła Kraków-na krajowym podwórku nie ma na nich mocnych, jednak w Europie potrafia przegrac z Dinamo Tbilisi. Mam nadzieję, że w tym roku będzie inaczej :)
Groclin Grodzisk Wlkp-w Polsce jeszcze nie zdobyli mistrzostwa i nie pokonali Wisełki, jednak o wiele lepiej im radzi w Europie niż Krakusom.
Legia Warszawa-sprzedali swojego najlepszego snajpera-Marka Saganowskiego do Victorii Guimares, Włodarczyk jest w slabej formie, a Chmiest czy Klatt dopiero w tym roku debiutowali w Ekstraklasie a tym bardziej w pucharach :shock: Zespół jest młody i potrzebuje zgrania a wiec wątpie, żeby zawojowali w Europie.
Wisla Plock-zespół już raz występowal w Pucharze UEFA, jednak z marnym skutkiem ponioeważ już w pierwszej rundzie eliminacji odpadli. Zespół bez niespodzianek i zapewne nic nie zdobędzie w pucharach.
Zagłębie Lubin-fantastyczny w Pucharze Polski a tragiczny w lidze, zespoł "do bicia" w pucharze, zapewne już po pierwszej rundzie skonczy im sie przygoda z pucharami[/b]

przepraszam ale co tutaj robi Zagłębie ?? dobrze zagrali w rewanzu finału PP z Groclinem, ale nie zdobyli tego trofeum wiec nie zagrają w PU ............. troche sie zagalopowałes 5 klubów w europejskich pucharach hehe kiedy tego doczekamy ;)
Dyskobolia a nie Groclin!!!!co Ty bys powiedzial jak zamiast Lech mowiono by Maxer albo tak jak kiedys kreisel?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 sie 2005, 10:46

No, troche za daleko poszedłem myślami.

Mendels-ja lubie mówić Groclin, do tej nazwy się już przyzwyczaiłem. groclin jest głównym sponsorem zespołu z Grodziska, największym.

Mendels
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 03 sie 2005, 11:32

Mikusinski pisze:No, troche za daleko poszedłem myślami.

Mendels-ja lubie mówić Groclin, do tej nazwy się już przyzwyczaiłem. groclin jest głównym sponsorem zespołu z Grodziska, największym.
ale nazwa Groclin to jest nazwa sponsora a nie klubu,pozatym obowiazuje od 1992 roku a nazwa Dyskobolia od 1922.Jakby Wisle wzial sponsor np firma kondon to mowil bys na klub z Krakowa kondon?

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Szanse

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 04 sie 2005, 13:25

Ja uważam ,że sanse są ale nie wielkie.Wisła nie zakwalifikuje sie do etapu grupowego LM.Jest poprostu za słaba.Wiec zostana nam 4 zespoly w UEFA.Wisła Płock odpadnie w pierwszej rundzie.Następnie Legia iWisła .Najdalej zajdzie Groclin tak tak taki jest mój typ

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sie 2005, 19:29

Moim zdaniem Wisła (Skisła) Kraków ma sznase na wejscie do fazy grupowej Ligi Mistrzow. Mysle ze Panatinajkos jest do ogrania i ze przy odrobinie wysilku i szczescia Wisla powinna ich pokonac. A pozniej w grupie trafia na Bayern Monachium i Wisleka dostanie lekcje futbolu :) :P
Natomiast co do innych polskich druzyn to uwazam ze Legia (Najlepsi) Warszawa mimo slabego staru sezonu powinna dojsc tez daleko zycze im tego z calego serca.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 21:27

Myślę że Wisła nie zdoła się zakwalifikować do rozgrywek grupowych LM, ale już w Pucharze UEFA powinno jej pójść lepiej. Co do Wisły Płock i Legii to myślę że odpadną w pierwszej rundzie. Jedynie Croclin może coś zwojować, ale ich przygoda ztymi rozgrywkami też nie potrwa za długo....

Awatar użytkownika
kub@s
Skład C
Skład C

Co jest?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 04 sie 2005, 22:12

Nie jest aż tak źłe, Panathinaikos jest w zasięgu Wisełki. Jeszcze zobaczymy wspomnicie moje słowa (oby).

Awatar użytkownika
matiz94
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 08 sie 2005, 20:53

Myślę, że Wisełce pójdzie najlepiej. Wierzę, że uda im się zakwalifikować do LM

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 21:02

Największe szansę ma Legia . Wisła dostanie od PAO.
Reszta dojdzie maksymalnie do 1 rundy, a potem :pogrzeb:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sie 2005, 0:02

piotrpio2 pisze:Największe szansę ma Legia . Wisła dostanie od PAO.
Reszta dojdzie maksymalnie do 1 rundy, a potem :pogrzeb:
Z tego co mi wiadomo to Wisła jka odpadnie to wejdzie do Pucharu UEFA panie kolego więc będzie mogła jeszcze szaleć :lol:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 0:28

Jakos nie wierze w zaden Polski klub grajacy w pucharach. Ale pomimo tego ze Wisla ma ciezkiego rywala to wydaje mi sie ze druzyna ta zajdzie najdalej.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 09 sie 2005, 10:43

Tylko ze w PAO jest pol skladu rep. Grecji <mistrzów europy> nio i Biscan <zwyciezca LM> i zajefajny Conceciao <nie wiem jak sie pisze>.........ale sa chyba do ogrania...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 11:12

bobi pisze:Tylko ze w PAO jest pol skladu rep. Grecji <mistrzów europy> nio i Biscan <zwyciezca LM> i zajefajny Conceciao <nie wiem jak sie pisze>.........ale sa chyba do ogrania...
Mój drogi, zauważ jednak, że obecnie reprezentacja Grecji gra marnie, przegrywa mecze z choćby Izraelem czy Cyprem, zatem nie jest prestiżem gra w ekipie obecnych mistrzów Europy, którzy dzięki swej 'niemieckiej taktyce' (same kontry, postawienie na defensywę), wyeliminowali lepsze od siebie drużyny, takie jak Czechy. Igor Biscan nie grał w finałowym meczu LM - to tak na marginesie. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sie 2005, 11:29

szanse wisly to 50 na 50 nawet jak sie nie uda to w uefa powinna dobrze grac, groclin tez powinien zajsc daleko jezeli w 1 rundzie nie trafi na bardzo dobry zespol, najlepiej by bylo jakby na herthe i powtorka z rozrywki!! legia nie wiem czy przejdzie zurych a w plock to juz watpie zupelnie
TAk wiec bedzie tak
1.WISLA najwyzej zajdzie gdyz bedzie rozstawiona w uefie
2.GROCLIN moze teraz zadyszke na poczatek zlapali ale beda grac
3.LEGIA moze sie jej uda ograc zurych
4.PLOCK nie widze sznas

Awatar użytkownika
mokotowiec
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 09 sie 2005, 11:48

tak jak czeher powiedzial szanse wisly to 50% na 50%
Plock wątpie ze bedzie w Pucharze UEFA