Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 31 gru 2004, 14:01
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 31 gru 2004, 14:13
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 gru 2004, 14:36
Nie rozumiem jak można w najsłabszej jedynastce umieścić Kuranyi, on był jednym z wyróżnających się piłkarzy ekipy niemieckiej. A już o kompletnym braku inteligencji świadczy umieszczenie w niej Ballacka, on zagrał bardzo dobrze w tych mistrzostwach(najlepiej ze wszystkich Niemców).olek j pisze:1-4-4-2
James
Ferreira
Couto
Raul Bravo
Dessaily
Totti
Beckham
Van der Vaart
Ballack
Pauleta
Kuranyi
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 31 gru 2004, 14:44
I co ?? Obraziłeś mnieKamilo pisze:Nie rozumiem jak można w najsłabszej jedynastce umieścić Kuranyi, on był jednym z wyróżnających się piłkarzy ekipy niemieckiej. A już o kompletnym braku inteligencji świadczy umieszczenie w niej Ballacka, on zagrał bardzo dobrze w tych mistrzostwach(najlepiej ze wszystkich Niemców).olek j pisze:1-4-4-2
James
Ferreira
Couto
Raul Bravo
Dessaily
Totti
Beckham
Van der Vaart
Ballack
Pauleta
Kuranyi
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 gru 2004, 16:35
Uważam, że wyróżniał się w ekipie niemieckiej, tylko szkoda, że nie zdobył bramki.olek j pisze:I co ?? Obraziłeś mnieKamilo pisze:Nie rozumiem jak można w najsłabszej jedynastce umieścić Kuranyi, on był jednym z wyróżnających się piłkarzy ekipy niemieckiej. A już o kompletnym braku inteligencji świadczy umieszczenie w niej Ballacka, on zagrał bardzo dobrze w tych mistrzostwach(najlepiej ze wszystkich Niemców).olek j pisze:1-4-4-2
James
Ferreira
Couto
Raul Bravo
Dessaily
Totti
Beckham
Van der Vaart
Ballack
Pauleta
KuranyiWp dla niego.
A jak ty uważasz Kauranyiego za wyróżniającego się piłkarza na tamtych mistrzostwach to nie wiem co mam sądzić.
Dobra z Ballackiem troche przesadziłem, nie wiedziałem kogo tam mam dać.
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 31 gru 2004, 17:43
RauL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 31 gru 2004, 18:27
wiesz każdy ma swoje zdanie, przyznaje że Ballacka nie musiałem w tym gronie zamieszczaćKamilo pisze: Uważam, że wyróżniał się w ekipie niemieckiej, tylko szkoda, że nie zdobył bramki.
A co do Ballacka to bardzo przesadziłeś, ale coż to Twoje zdanie i już się nie bede na ten temat wypowiadał
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 31 gru 2004, 19:18
Vicas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 11 lut 2005, 17:49
Nie dopisuj sie do tak starych tematowfeniks pisze:Bułgaria - 3 mecze - 3 porażki, w tym 0:5 ze Szwecją
![]()
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio