Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 maja 2004, 23:32
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 04 maja 2004, 23:33
aharebuzz pisze:hmm a wiesz ze ballack czy ze roberto nie wyrazali checi gry w bayernie ? dopiero jak byli juz z gory skazani na odejscie to zaczeli sie chwalebnie wypowiadac o bayernie wiec takie przyklady to sobie darujcie ;]
adingh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malchykAFC » 05 maja 2004, 9:44
A teraz juz nie blyszcza...adingh pisze:nie wiem, ale patrz jacy tam zawodnicy przechodzą... choćby nawet ballack, Deisler, Ze Roberto, Thiam... wszyscy, którzy się czymś wyróżnili w swoich poprzednich klubachrebuzz pisze:jakis przyklad wartosciowego zawodnika prosze :
ja wiem ze HASHEMIAN Z BOCHUM chce tam grac . .. reszty nie wiem wiec dajcie przyklady
malchykAFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 16 cze 2004, 12:45
co ty tam wiesz...thiam juz u nas nie gra...a ballack fakt nie blyszczy...raz na jakis czas mu mecz sie ulozy...a deisler nie mial okazji zablysnac bo ma kontuzje co chwile (itpmalchykAFC pisze:A teraz juz nie blyszcza...adingh pisze:nie wiem, ale patrz jacy tam zawodnicy przechodzą... choćby nawet ballack, Deisler, Ze Roberto, Thiam... wszyscy, którzy się czymś wyróżnili w swoich poprzednich klubachrebuzz pisze:jakis przyklad wartosciowego zawodnika prosze :
ja wiem ze HASHEMIAN Z BOCHUM chce tam grac . .. reszty nie wiem wiec dajcie przyklady
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 cze 2004, 13:53
rebuzz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio