Kto sie wypalił - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lip 2004, 21:29

Agnieszka pisze:Pzrestancie się wyzywać. Oczywiscie wymiana zdań jest dopuszczalna,ale bez przesady.........

Chłopaczek zmień ten podpis o ''braku śladów scudetto''. Nie mów, że Cię bawi to dziecinne zachowanie zawodniów Juventusu. Gdzie ich szacunek do rywala????????

Aha chcę powiedzieć ze Vieri stzrela bramki. W sezonie 2002/2003 byl króel strzelców :P
Bawi mnie to przyznaje.Prawda w oczy kole?Jestem przekonany Agnieszka ze nie kibicowalas Interowi (bo na swiecie juz bylas) gdy zdobywal ostatnie scudetto.

Ponawiam pytanie o wykasowany temat.Olewacie uzytkownikow?Po co ktos sie sili na pisanie postow jak mod sobie skasuje caly temat bez podania przyczyn?

Awatar użytkownika
Alexxxxx
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alexxxxx » 20 lip 2004, 22:51

Agnieszka pisze:Pzrestancie się wyzywać. Oczywiscie wymiana zdań jest dopuszczalna,ale bez przesady.........

Chłopaczek zmień ten podpis o ''braku śladów scudetto''. Nie mów, że Cię bawi to dziecinne zachowanie zawodniów Juventusu. Gdzie ich szacunek do rywala????????
Taaaaa na serio. Urzekła mnie twoja historia :P A zawodnicy Interu i kibice to co, jesli zawodnicy Juventusu nie mają szacunku do rywala, to chyba w słowniku kibiców i piłkarzy Interu nie ma słowa "szacunek: , bo to zawsze kibice Interu się czepiają kibicow Juve i Milanu, nie nasza wina, że jesteście gorsi, my nie mamy na to wpływu. Wnioskuje, że jesteście gorsi z wyników Serie A :idea: A tak w ogole Tevez z twojego newsa to raczej napastnik :roll:

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 21 lip 2004, 10:10

Przestancie sie klocic !!!!!!!!!!!!
OT jest w tym temacie od 1.5 strony!
Jak dla mnie konczy sie juz Vieri.
A kibice interu napewno maja szacunek do rywali wiec nie pierniczcie tu takich glupot ze jest inaczej :l

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 21 lip 2004, 18:11

Hmm bardzo dziwne. To nie napastnik ;) w Argentynie grywa na pozycji ofensywnego pomocnika ;)
Wiesz kiedy Inter zdobywał ostatnie scudetto w 1989 rokumiałam 5 lat, więc trudno abym się interesowała wtedy piłką :P

Własnie zakończmy te spory. Aha tak poza tym nie ja usuwam tematy;) idźcie z tym do moderatorów :)

Bordowy
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bordowy » 25 lip 2004, 17:37

Jak dla mnie Maldini mógłby już dać sobie spokuj z piłką i zwolnić miejsce dla młodych .

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 lip 2004, 18:01

Bordowy napisal pierwszego posta na temat od okolo jednej strony. Koniec OT i wzajemych wyzwisk. Jak nie to bedzie warning...

Chlopaczek - nie olewamy uzytkownikow to musisz wiedziec. Nakresl cala sprawe w pokoju "Sprawy techniczne i organizacyjne" bo tam jest na to miejsce i sie zobaczy w czym rzecz.

Pozdrawiam

Bordowy
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bordowy » 25 lip 2004, 18:10

Pisakk pisze:Bordowy napisal pierwszego posta na temat od okolo jednej strony. Koniec OT i wzajemych wyzwisk. Jak nie to bedzie warning...

Chlopaczek - nie olewamy uzytkownikow to musisz wiedziec. Nakresl cala sprawe w pokoju "Sprawy techniczne i organizacyjne" bo tam jest na to miejsce i sie zobaczy w czym rzecz.

Pozdrawiam
O.C.B. ??????????

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 lip 2004, 19:02

Bordowy pisze:
Pisakk pisze:Bordowy napisal pierwszego posta na temat od okolo jednej strony. Koniec OT i wzajemych wyzwisk. Jak nie to bedzie warning...

Pozdrawiam
O.C.B. ??????????
Spoko widocznie mnie zle zrozumiales. Chodzilo mi o to, ze Ty jako pierwszy od paru juz postow napisales w koncu cos na temat. I to jest wlasnie dobrze 8) . Mialem na mysli innych, ktorzy tu sie kluca i wytykaja sobie brak inteligencji :!:

Pozdarwiam

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lip 2004, 15:04

Pisakk pisze: Spoko widocznie mnie zle zrozumiales. Chodzilo mi o to, ze Ty jako pierwszy od paru juz postow napisales w koncu cos na temat. I to jest wlasnie dobrze 8) . Mialem na mysli innych, ktorzy tu sie kluca i wytykaja sobie brak inteligencji :!:

Pozdarwiam
Fajnie to kontrastuje-pisanie o inteligencji a w tym samym zdaniu klotnia przez u :wink: Nie zebym sie czepial.

Wracajac do tematu ja pojde dalej i nie podam jednego gracza ktory sie wypalil ale cala druzyne.Prosze o werble.Juventus Turyn.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 lip 2004, 15:15

Chlopaczek pisze: Fajnie to kontrastuje-pisanie o inteligencji a w tym samym zdaniu klotnia przez u :wink: Nie zebym sie czepial.
No dobra masz mnie :roll: .Pisalem szybko i nie pomyslalem......Ale tak w gwoli scislosci to znajomosc ortografii nie zalezy od ilorazu inteligencji jesli chcesz wiedziec. To tyle :!:

Bordowy
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bordowy » 26 lip 2004, 16:29

Pisakk pisze:
Bordowy pisze:

Pozdrawiam
O.C.B. ??????????
Spoko widocznie mnie zle zrozumiales. Chodzilo mi o to, ze Ty jako pierwszy od paru juz postow napisales w koncu cos na temat. I to jest wlasnie dobrze 8) . Mialem na mysli innych, ktorzy tu sie kluca i wytykaja sobie brak inteligencji :!:

Pozdarwiam
O.K. teraz już wiem. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 lip 2004, 18:09

Według mnie wypalił się Christian Vieri.To jest cień tego wielkiego kiedyś napastnika. Slabszy sezon zaliczyl Del Piero. Mam nadzieje ze sie to zmieni. :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2004, 23:39

Chlopaczek pisze:
Pisakk pisze: Spoko widocznie mnie zle zrozumiales. Chodzilo mi o to, ze Ty jako pierwszy od paru juz postow napisales w koncu cos na temat. I to jest wlasnie dobrze 8) . Mialem na mysli innych, ktorzy tu sie kluca i wytykaja sobie brak inteligencji :!:

Pozdarwiam
Fajnie to kontrastuje-pisanie o inteligencji a w tym samym zdaniu klotnia przez u :wink: Nie zebym sie czepial.

Wracajac do tematu ja pojde dalej i nie podam jednego gracza ktory sie wypalil ale cala druzyne.Prosze o werble.Juventus Turyn.

Przesada! Jak cale Juve moglo sie wypalic bo zajeli straszne 3 miejsce? w koncu to miejsce na podium! jeden sezon zagrali i juz ich skreslasz?? nie kumam troche! a co powiesz o Lazio, Parmie, Fiorentinie czy Interze? takie kluby a ostatnio grali duzo gorzej! Wracajac do tematu to wypalił sie Vieri i Maldini!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 lip 2004, 17:09

Tomusmc pisze: Przesada! Jak cale Juve moglo sie wypalic bo zajeli straszne 3 miejsce? w koncu to miejsce na podium! jeden sezon zagrali i juz ich skreslasz?? nie kumam troche! a co powiesz o Lazio, Parmie, Fiorentinie czy Interze? takie kluby a ostatnio grali duzo gorzej! Wracajac do tematu to wypalił sie Vieri i Maldini!
Mowie to co mysle to moje prywatne zdanie.Zachwyty nad Juventusem sa nie na miejscu poniewaz tak slabi jak teraz to juz dawno nie byli.Nie chcialem wymieniac ze cala obrona Juve sie wypalila pol pomocy i Del Piero wiec dalem ogolnie Juventus.A co to tych zespolow ktore wymieniles.Lazio sie nie wypalilo tylko ma dlugi a to zupelnie inna spiewka Parma nie jest takim potentatem jak Juve skazanym na sukcesy i dobrze grali na przestrzeni ostatnich lat.Zreszta biorac pod uwage ich mozliwosci i bankructwo koncernu Parmalat to osiagneli bardzo dobry wynik.A Fiorentina to podobnie jak Lazio dlugi i tyle.W jej przypadku nie mozna mowic o wypaleniu ale o odrodzeniu.A Inter sie nie wypalil bo od lat gra to co zawsze czyli piach.

Enzo Francescoli
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enzo Francescoli » 02 sie 2004, 17:28

wypaleni:
Costacurta-Milan
C.Lopez z Lazio
Emerson z Juventusu
Tudor z Juventusu
.....i jeszcze napewno by sie ktos znalazł!
niech ww zawodnicy zmienia klimat! Tudor miał propozycje z Anglii Holandi, Emerson z Hiszpanii, Lopez tez z Hiszpani...i nici z tego! A Costacurta niech juz zakonczy te kariere!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”