Więcej Calcio w TV - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Więcej Calcio w TV

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 maja 2009, 15:29

To jest tym śmieszniejsze że mecz zapowiada się naprawdę świetnie. Ostatnio Udine wygląda naprawdę świetnie, wygrali 5 ostatnich meczów np. ogrywając 3:1 u siebie Fiorentinę i wygrywając 3:1 z Lazio (bądź co bądź zwycięzca Pucharu Wloch). Potencjalnie szałowe spotkanie, gdzie mogą błysnąć młode perełki Udine (Sanchez, Asamoah, Zapata) lub będący świetnej formie Quagliarella i D'Agostino
No, ale jak ktoś czuje się pokrzywdzony zawsze może liczyć że zobaczy wszystkie spotkania Milanu, Interu i JUVE ze strefą spadkową, gdzie jedni nie potrafią a drugim się nie chce... :lol:
To jest w C+ najgorsze. Pokazują ogrom meczy potentatów z najsłabszymi zespołami, a na baaardzo ciekawe mecze mocnych średniaków, które najczęściej są zajebistymi spotkaniami czasu czy kasy na prawa nie starcza (kto widział Derby Genoi, Rzymu, czy choćby ostatnio Udine-Fiorentina ten wie)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 maja 2009, 1:40

(L)oczkerson pisze: Rzymu
Akurat derby Rzymu to ja na sto pro widziałem w C+ :wink:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 maja 2009, 2:12

Nie wypisuje, które zajebiste mecze C+ przegapiło, chodzi mi tylko o to że włoska Serie A to liga gdzie niesamowicie dużo dzieje za plecami czołówki. Jest naprawdę sporo zespołów, którym warto poświecić czas bo potrafią świetnie się prezentować i mają wielu bardzo dobrych młodych zawodników (ale to inny temat).
...tyle że ich właśnie się nie pokazuje i ich mecze są pomijane. Meczów Serie A C+ pokazuje niewiele i zazwyczaj puszcza poprostu spotkania Milanu, Interu lub JUVE bez względu na to z kim grają, nawet jak to pojedynki z Lecce Regginą czy innym Torino :roll:
Może byś wiedział lepiej o co mi chodzi gdybyś miał okazję regularnie oglądać to co pokazywało Napoli w pierwszej połowie sezonu, jak grała Sampdoria od stycznia do kwietnia, co pokazuje Genoa, jak potrafi zaskoczyć Udinese mające dryg do bardzo widowiskowego ofensywnego futbol...
...naprawdę jest na co patrzeć, tylko jeszcze musi być gdzie :wink:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 maja 2009, 12:25

Tylko podejrzewam, że mecze potentatów są częściej pokazywane, bo oni mają przede wszystkim kibiców w Polsce, a nie średniacy. Dlatego też takie mecze są wybierane.

mihaus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihaus » 16 maja 2009, 12:37

Udinese - Milan, na zywo na Polsat Sport Extra. Panowie poszli po rozum do glowy.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 maja 2009, 16:08

Brak serie a w ten weekend w c+ to chyba ostateczny upadek tej stacji w oczach fanów calcio. Faktem jest, ze w dobie powszechnego internetu stacje telewizyjne tracą na znaczeniu. Transmisje i tak oglada sie tam fatalnie z tak żenującym, amatorskim komentarzem (Lipiński jest ok, chociaż stoi po niewłaściwej stronie barykady, ale on jeden to niestety za mało), w każdym razie zyczę im tj. c+ jak najgorzej :) a ze swojej strony zapewniam, ze niedługo rezygnuje z ich usług.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 maja 2009, 16:48

Maciek (interista) pisze:w każdym razie zyczę im tj. c+ jak najgorzej a ze swojej strony zapewniam, ze niedługo rezygnuje z ich usług.
Życzyc sobie możesz, prawda jest taka, że C+ jest faworytem do zakupu praw do transmisji LM w najbliższym czasie, a i ligę angielską i hiszpańską (czyli 2 najlepsze w Europie) transmitują w przyzwoity sposób. Komentarz jest tam najlepszy.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 maja 2009, 17:10

W hiszpanskiej? :P "Balcelona , Henly,Leal Madlyt "itd... Ten komentator hiszpanskiej jest boski :P .
Ja osobiscie jakos nie narzekam bo mam i Canal + i Cyfrowy Polsat wiec mam te 2-3 mecze na kolejke , ale mimo to nie zmienia to faktu ze Serie A traktowana jest zasciankowo wzgledem tych dwoch innych lig uznawanych za 3 najlepszew europie w Rankingu Uefa .

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 maja 2009, 17:13

myhalek_acm pisze:W hiszpanskiej? "Balcelona , Henly,Leal Madlyt "itd... Ten komentator hiszpanskiej jest boski .
To zależy pod jakim kątem oceniamy komentatora. To że ma problem z wymową 'r' nic nie oznacza. Przynajmniej coś o piłece wie.
myhalek_acm pisze:ale mimo to nie zmienia to faktu ze Serie A traktowana jest zasciankowo wzgledem tych dwoch innych lig uznawanych za 3 najlepszew europie w Rankingu Uefa .
Sam sobie odpowiedziałeś. Są lepsze, dlatego są częściej transmitowane. Dyskutowac możemy jedynie na temat poszczególnych meczów.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 maja 2009, 18:02

Sam sobie odpowiedziałeś. Są lepsze, dlatego są częściej transmitowane. Dyskutowac możemy jedynie na temat poszczególnych meczów.
Wiadomo ze dla kazdego fana liga prezentowana przez jego zespol jest ciekawsza ,co nie oznacza lepsza . Hiszpanska i Angielska ma wielu fanow Barcy i Man utd ,w wieku 10 -13 lat ,ktorym rodzice cyfre kupili na gwiazdke , i tu wlasnie robi sie ta roznica w ogldalnosci .

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 maja 2009, 18:09

myhalek_acm pisze:Wiadomo ze dla kazdego fana liga prezentowana przez jego zespol jest ciekawsza ,co nie oznacza lepsza . Hiszpanska i Angielska ma wielu fanow Barcy i Man utd ,w wieku 10 -13 lat ,ktorym rodzice cyfre kupili na gwiazdke , i tu wlasnie robi sie ta roznica w ogldalnosci .
Oj nie powiedziałbym. Te łepki zazwyczaj oglądają LM aniżeli ligi.

Awatar użytkownika
#7#
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #7# » 18 maja 2009, 18:24

myhalek_acm pisze:W hiszpanskiej? :P "Balcelona , Henly,Leal Madlyt "itd... Ten komentator hiszpanskiej jest boski :P .
Ja osobiscie jakos nie narzekam bo mam i Canal + i Cyfrowy Polsat wiec mam te 2-3 mecze na kolejke , ale mimo to nie zmienia to faktu ze Serie A traktowana jest zasciankowo .
1) ciekawi mnie jak Ty byś na żywo komentował pewnie zająknął byś się na śmierć, nie kulturalnie jest śmiać się z czyiś wady co nie zmienia faktu że nawet jak nie domawia czysto słów to i tak jest lepszy od Ciebie bo ma możliwość komentowania a Ty leczysz kompleksy na forum anonimowo :roll:

2) niektórzy mają piramidę z 3 dekoderów (domyśl się jakich) i nie lansują się tym i podbijają gula innym :P

Puchary Europejskie pokazały miejsce Calcio które obniżyło w ostatnich latach loty niestety miejmy nadzieje że się to zmieni na plus....

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 maja 2009, 18:40

Powinno sie tez zorganizowac akcje w celu odsuniecia tej babki co prowadzi obecnie Sport+. Nie wiem jak ma na nazwisko ale strasznie kaleczy.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 18 maja 2009, 19:49

1) ciekawi mnie jak Ty byś na żywo komentował pewnie zająknął byś się na śmierć, nie kulturalnie jest śmiać się z czyiś wady co nie zmienia faktu że nawet jak nie domawia czysto słów to i tak jest lepszy od Ciebie bo ma możliwość komentowania a Ty leczysz kompleksy na forum anonimowo
Nie smieje sie z jego wady ,ale niektore wady wykluczaja z niektorych zawodow .Nie bylo tu nic zlosliwego.
2) niektórzy mają piramidę z 3 dekoderów (domyśl się jakich) i nie lansują się tym i podbijają gula innym
Lansuje sie ? Chciales byc smieszny ?

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 18 maja 2009, 20:05

myhalek_acm pisze:W hiszpanskiej? :P "Balcelona , Henly,Leal Madlyt "itd... Ten komentator hiszpanskiej jest boski :P .
Ja osobiscie jakos nie narzekam bo mam i Canal + i Cyfrowy Polsat wiec mam te 2-3 mecze na kolejke , ale mimo to nie zmienia to faktu ze Serie A traktowana jest zasciankowo wzgledem tych dwoch innych lig uznawanych za 3 najlepszew europie w Rankingu Uefa .
Co cie tak boli orłowski . Koleś jest bardzo merytoryczny , komentuje w ciekawy sposób . Do ligi hiszpańskiej nie mam zastrzeżeń , ba uważam że jest transmitowana w sposób b.dobry.
myhalek_acm pisze:Hiszpanska i Angielska ma wielu fanow Barcy i Man utd ,w wieku 10 -13 lat ,ktorym rodzice cyfre kupili na gwiazdke , i tu wlasnie robi sie ta roznica w ogldalnosci .
A co masz do fanów w wieku 10-13 lat . Jestem prawie pewien że i ty kiedyś byłeś w tym wieku . Jestem ciekaw jakbyś zareagował jakbym wtedy powiedział że z racji wieku jesteś fanem mniej wartościowym od starszych .
Btw. naprawdę myślisz że wielu 10-cio latków ogląda transmisję z Camp Nou o 22 naszego czasu ?
Plus , widzę że z racji wieku , świadomym kibicem Milanu możesz być od 6-7 lat , akurat kiedy wygrywał ligę mistrzów . Ciekawe prawda
Chlopaczek pisze:Powinno sie tez zorganizowac akcje w celu odsuniecia tej babki co prowadzi obecnie Sport+. Nie wiem jak ma na nazwisko ale strasznie kaleczy.
O ile się nie mylę Paulina Czarnota-Bojarska .

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”