Inter Mediolan - Letnie ruchy transferowe... - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniacie letnie ruchy transferowe Interu?

Dobrze...
10
71%
Nic wielkiego...
2
14%
S?abo...
2
14%
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 22:16

Nie no spoko chlopaczek :D pozdro dla ciebie i ja mysle ze inter sie zgra chodz jestem za ROMA i zycze zle innym klubom :twisted: :twisted:
spoko beckhs
Ostatnio zmieniony 18 sie 2004, 0:22 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 0:21

Prosze, aby wiecej nie zakladac takich tematow. Do tego jest temat Inter Mediolan, wiec tam mozemy pisac o wszystkim co jest zwiazane z klubem. Po co mamy otwierac nowe tematy? Tylko zasmiecacie forum

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 7:59

Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają ;)

Co do tematu, to chyba jak moderatorzy go jeszcze nie zablkowali to jest stworzony tutaj na pełnym "legalu" więc po kiego wała puszczasz morde chłopaczek?

Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwano :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2004, 11:18

MiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają ;)

Co do tematu, to chyba jak moderatorzy go jeszcze nie zablkowali to jest stworzony tutaj na pełnym "legalu" więc po kiego wała puszczasz morde chłopaczek?

Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwano :)
No to zaloz jeszcze temat: Pamiatki Interu, Wypowiedzi po meczach Interu, Przepisy kulinarne graczy Interu i pelno tym podobnych.Jakby nie mozna bylo napisac o transferach (i tak sie to robi) w temacie Inter Mediolan.Nawet mod ci napisal zeby takich tematow nie zakladac.Za ta morde to dostaniesz ostrzezenie.Nie odzywaj sie tak do mnie bo jestes pare lat mlodszy ode mnie.Do piaskownicy to tobie blizej niz mnie idz tam i zacznij lepic babki bo to jedyne babki jakie w zyciu bedziesz mial :lol: Ze szczerymi pozdrowieniami.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 11:39

W pelni popieram CHLPOACZKA,po to jest to Forum zeby moc sie wypowiadac 8) ,a Tobie Miras jak sie cos nie podoba to zawsze mozesz zmienic dzial albo strone :twisted:

Jak juz cos to sie nie czepiam Interu tylko konkretnej osoby.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2004, 12:36 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 18 sie 2004, 12:29

Chwila moment, a tyle tematów założonych o jude i romie to nie widzicie!!!??? Czepiacie sie tematów o Interku a sami zakładacie nie potrzebne tematy swoich drużyn. Najlepiej wytykać komuś, a swojego nie widzieć!!! POZDRO MIRAS

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:19

Chlopaczek pisze:
MiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają ;)

No to zaloz jeszcze temat: Pamiatki Interu, Wypowiedzi po meczach Interu, Przepisy kulinarne graczy Interu i pelno tym podobnych.Jakby nie mozna bylo napisac o transferach (i tak sie to robi) w temacie Inter Mediolan.Nawet mod ci napisal zeby takich tematow nie zakladac.Za ta morde to dostaniesz ostrzezenie.Nie odzywaj sie tak do mnie bo jestes pare lat mlodszy ode mnie.Do piaskownicy to tobie blizej niz mnie idz tam i zacznij lepic babki bo to jedyne babki jakie w zyciu bedziesz mial :lol: Ze szczerymi pozdrowieniami.
No, na Twój wiek wskazuje Twój podpis, niczym 10 - latek. Sam bym Ci napisał, ze w morde to Ty możesz dostać, ale po co mam tak pisać, aby dorównać tobie ostrzeżeniom? A i chwila, moment... to nie ja zakłądłem tematu, a jedynie mówię o Twoich wypowiedziach baranie, i napisałem jasno i wyraźnie, że jak moderator nie zablkowoał to chyba sobie 'legalnie' istnieje. Widzę, że w "pielwsej klasie cytać ni naucyli chlopcyka'.

Szczere pozdrowienia to se do d*** wsadź.

Pozdro 4MAJU.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:33

Sory ale MiRas sam pierwszy zaczales ta wymiane zdan,a to z kim sie kumpluje i trzymam sztame to Cie nie powinno interesowac w zadnym stopniu wiec sie nie dowalaj do mnie i moich spraw,co do stzrzen to powienienes dostac ze 2 wp za cytuje "A Ty TEMESK to też jesteś fajny koleś, teraz razem z chłoapczkiem, a wcześniej wredne pytanie: "czy jestem asystenem manciniego" że tak pieprzy. Najpierw się zdecyduj, potem bierz stronę! " i barana bo to jest obraza 2 uzytkownika Forum.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:39

Najpierw mi wskaż miejsce, w którym pisze to o czym mowa w pierwszej myśli Twojej wypowiedzi... (chodz mi o to "A Ty TEMESK..." etc.)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:40

Wystarczy??

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:45

Ja mówiłem o tym, gdzie pisałem o Tobie,a nie o tamtym kolesiu... kolejny co ma problem z czytanbiem czy jak :?: :?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:47

A czy napisalem gdzies ze mnie obraziles??Chodzi mi o to ze obraziles drugiego Uzytkownika co jest niedopuszczalne w tym Forum 8) ,i masz jakies wonty do mnie ze sie za kims innym wstawiam.Koniec tego tematu,peace.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:49

Ja tak zrozumielm Twój post, jakbyś najechał na mnie, bo bronisz innego kolesia... ale jak Cię nie uraziłem no to spoko majonez tylko, że wstawiłeś się za kimś, na ktorego wcześniej Ty lekko najechałeś... ;)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:51

Nie najezdzalem na Ciebie tylko mnie zdenerwowalo ze obrazasz Chlopaczka.

No koniec tematu,co do Chlopaczka to gadalem z nim i jest spoko koles.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2004, 13:55 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:54

Ale wczęsniej to on Cię wkurzył, a teraz go broniłeś... dobra the end tematu bo czuje, że mamy za nabijanie postów z 2 warnings'y...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”