spoko beckhs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 22:16
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 0:21
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 7:59
MiRas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2004, 11:18
No to zaloz jeszcze temat: Pamiatki Interu, Wypowiedzi po meczach Interu, Przepisy kulinarne graczy Interu i pelno tym podobnych.Jakby nie mozna bylo napisac o transferach (i tak sie to robi) w temacie Inter Mediolan.Nawet mod ci napisal zeby takich tematow nie zakladac.Za ta morde to dostaniesz ostrzezenie.Nie odzywaj sie tak do mnie bo jestes pare lat mlodszy ode mnie.Do piaskownicy to tobie blizej niz mnie idz tam i zacznij lepic babki bo to jedyne babki jakie w zyciu bedziesz mialMiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają
Co do tematu, to chyba jak moderatorzy go jeszcze nie zablkowali to jest stworzony tutaj na pełnym "legalu" więc po kiego wała puszczasz morde chłopaczek?
Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwano
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 11:39
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 18 sie 2004, 12:29
maju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:19
No, na Twój wiek wskazuje Twój podpis, niczym 10 - latek. Sam bym Ci napisał, ze w morde to Ty możesz dostać, ale po co mam tak pisać, aby dorównać tobie ostrzeżeniom? A i chwila, moment... to nie ja zakłądłem tematu, a jedynie mówię o Twoich wypowiedziach baranie, i napisałem jasno i wyraźnie, że jak moderator nie zablkowoał to chyba sobie 'legalnie' istnieje. Widzę, że w "pielwsej klasie cytać ni naucyli chlopcyka'.Chlopaczek pisze:No to zaloz jeszcze temat: Pamiatki Interu, Wypowiedzi po meczach Interu, Przepisy kulinarne graczy Interu i pelno tym podobnych.Jakby nie mozna bylo napisac o transferach (i tak sie to robi) w temacie Inter Mediolan.Nawet mod ci napisal zeby takich tematow nie zakladac.Za ta morde to dostaniesz ostrzezenie.Nie odzywaj sie tak do mnie bo jestes pare lat mlodszy ode mnie.Do piaskownicy to tobie blizej niz mnie idz tam i zacznij lepic babki bo to jedyne babki jakie w zyciu bedziesz mialMiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają
Co do tematu, to chyba jak moderatorzy go jeszcze nie zablkowali to jest stworzony tutaj na pełnym "legalu" więc po kiego wała puszczasz morde chłopaczek?
Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwanoZe szczerymi pozdrowieniami.
MiRas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:33
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:39
MiRas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:40
Wystarczy??MiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają
Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwano
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:45
MiRas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:47
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:49
MiRas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 13:51
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 13:54
MiRas
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited