lubiani nielubiani - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 19 sie 2004, 22:31

Moje typy prezentują się następująco.
:arrow: JUVENTUS TURYN
:arrow: LEGIA WARSZAWA
Długa długa oj długa przerwa.......
:arrow: ARSENAL LONDYN
WHY:
Juve kibicuje od dzieciaka (pierwszy ulubiony klub). Legia drugi ulubiony klub. Arsenal Bo grają pięknie dynamicznie i ofensywnie (piękne bramki)
Nie lubie:
:arrow: Real Madryt
:arrow: Man Utd
:arrow: Inter (ale nie za bardzo)
WHY:
Real to najbardzie przereklamowana drużyna świata. Beckcham Ferguson Schools i ta otoczka krulewskiej drużyny i (wyeliminowali kiedys JUVE w Lidze Mistrzów po golach Cola u siebie. Iter za gre defensywną (nikt nie gra tak defensywnie jak oni na przetrzeni ostatnich lat

Piłkarze których nie lubie: :(
:arrow: Beckcham (za podejście do pilki a raczej jago brak)
:arrow: Schools (Gra w Man Utd i sterzelił nam 3 gole w rep (jeden ręką))
:arrow: Ronaldo (arogancki, samolubny i Ociężały)
Piłkarze których lubie: :D
:arrow: Nedved (waleczny, pięknie strzela i podaje, gra w JUVE)
:arrow: Henry (napastnik doskonaly i za jego piękne gole w Arsenalu)
:arrow: Buffon (Bramkarz opoka broni wszystkoco jest możliwe i gra w JUVE)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 22:33

Jak dla mnie to dzieki niemu Wlosi zdobyli srebro na Euro 2000,bez niego ten zespol gra beznadziejnie,boze jedna wpadka ze oplul tamtego na Euro i juz wszyscy po nim jezdza :evil: dajcie sobie wszyscy siana i odwalcie sie od niego.Widac bylo jak Wlosi genialnie zagrali z Polakami dostajac baty,Totti wtedy nie gral.

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 19 sie 2004, 22:41

W meczu z Polską nie było nie tylko jego z Podstawowego składu, a jak Totti na Euro 2004 Pauzował to Włósi zagrali ich najlepszy mecz w całym turnieju (jak Del Piero mugł grać na środku pola a nie jako skrzydłowy gdzie nigdy nie grywa :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 23:02

Mogl pisze sie przez ó jak cos "polaku" i ten sam Del piero zmarnowal setke bo chcial lobowac zamiast spokojnie obok bramkarza uderzyc,i nie wiem kto z podstawowego nie gral z Polska bo Wlosi mieli silny sklad i nie wmowisz mi tego ze grali rezerwami!!!!!!!!!!!

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 sie 2004, 23:13

oto moje ulubione kluby:
:arrow: Ajax Amsterdam
:arrow: Manchester United
:arrow: AC Milan

ajax za to ze inwestuje w mlodziez wie co robic..... manchester bo tam gra Cristiano Ronaldo :lol: ..... milan ze swietna druzyna grajaca w tym samym skladzie od dawno smietny trener wie co robi

oto moj nienawidzony klub:
:arrow: Real Madryt

tego klubu to omijam na kilometr mysla ze jak kupia gwiazdy to beda najlepsi!!!!!!!!!!!! a sa slabi!!

oto moi lubiani pilkarze:
:arrow: Cristiano Ronaldo
:arrow: Ronaldo de Assis Moreira RONALDINHO
:arrow: Henrik LARSSON
:arrow: Pedro Pauleta

Cristiano Ronaldo i Ronaldinho za to ze swietnie drybluje wiedza co z pilka zrobic ...... a Larssona i Pauleta za to ze swietnie graja glowa ....wiem ze pauleta spalil sie troche na euro ale wierze w niego i bedzie grac dobrze

oto moj nienawidzony gracz!!:
:arrow: RONALDO

Sadlak, sep, jakby mogl to by polozyl sie na tej murawie i czekal az pilka sama podejdzie pod nogi!!
Ostatnio zmieniony 20 sie 2004, 10:22 przez Kaczormistrz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 19 sie 2004, 23:23

Nie pamiętam dokładnie meczui Polska Włochy ale na 99% nie grał Byffon Nest Maldini Zambrotta Camoranesi STARCZY

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2004, 23:24

Znalazł sie kolejny od ortografii! Boże Temesk po co ty go poprawiasz! Ty jestes pewnie idealny polak i nie robisz błędów!

Kocham: Juventus Turyn

Lubie: Ajax Amsterdam, Monaco

Nie lubie: Real Madryt, AC Milan, Inter Mediolan, Roma, Manchester i Bayern

Piłkarze których kocham: Juventus Turyn

Piłkarze których lubie: Di Vaio, Giuly, Ailton, Ronaldinho, Cassano, Pirlo

Piłkarze których nie lubie: Totti, Beckham, Schools, Ballack, Kahn

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 23:28

Tomusmc pisze:Znalazł sie kolejny od ortografii! Boże Temesk po co ty go poprawiasz! Ty jestes pewnie idealny polak i nie robisz błędów!

Kocham: Juventus Turyn

Lubie: Ajax Amsterdam, Monaco

Nie lubie: Real Madryt, AC Milan, Inter Mediolan, Roma, Manchester i Bayern

Piłkarze których kocham: Juventus Turyn

Piłkarze których lubie: Di Vaio, Giuly, Ailton, Ronaldinho, Cassano, Pirlo

Piłkarze których nie lubie: Totti, Beckham, Schools, Ballack, Kahn
no staram sie nie robić błędów 8)co do meczu z polska to i tak nie jest wymówka że nie gralo paru zawodnikow bo nie w tym rzecz,chodzi o to ze bez Tottiego gowno potrafia!!!!!!!

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 23:30

TEMESK pisze:
Chlopaczek pisze:Zacznijmy od tego ze gracze Juve go sprowokowali.Nie pamietam juz jaki zawodnik ale cos sie do niego rzucal wiec Totti pokazal kto w tym meczu byl lepszy i zeby milczal.
Sam sobie Juventus jest winny 8) A Totti jest najjasniejsza gwiazda Wloch bo niejednokrotnie to udowodnil,nie mozna go nienawidziec za jedno czy dwa nieodpowiednie zachowania bo i tak duzo zrobil dla reprezentacji.
Taa Juventus jest sobie winny gestu Tottiego gdyż przegrał 4:0 a także duńczyk (nie pamiętam nazwiska) jest winnym tego że Totti splunął mu w twarz dlatego że za blisko niego stał... Czasami trzeba popatrzeć na coś z innej strony a nie być ślepo zapatrzonym w piłkarza... Umiejętności piłkarskich Tottiego nie podważam gdyż wiadomo że jest on bardzo dobrym zawodnikiem i w ostatnim czasie jest również liderem Squadra Azzurra jednak nie szanuje go jako człowieka gdyż niejednokrotnie pokazywał że nie jest tego wart...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 23:33

Przepraszam ale napisalem ze Juventus jest sam sobie winien tego ze jakis pilkarz z tego wlasnie klubu nawrzucal cos Tottiemu a ten sie zrewanzowal pokazujac specyficzny gest reka 8) ,a co do Dunczyka to napisalem ze nie mozna znenawidzic go przez to,czytaj dokladnie to co pisze albo sie nie wypowiadaj.

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 19 sie 2004, 23:33

Nie doczytałes do końca przecież podałem przykład meczu w którym zagrali dobrze a nawet lepiej jak z Tottim (mecz Dania- Włochy z Tottim Był załosny a odbył sie w tym samym tygodniu)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 23:37

(L)oczkers pisze:Nie doczytałes do końca przecież podałem przykład meczu w którym zagrali dobrze a nawet lepiej jak z Tottim (mecz Dania- Włochy z Tottim Był załosny a odbył sie w tym samym tygodniu)
Ale oparlem sie o konkretny mecz z Polska,zgoda moze nie w kazdym meczu Totti moze blyszczec,ale to nie wina tylko jego bo jesli caly zespol gralby dobrze to by wygrali.Mysle ze skonczymy ten temat bo nie mam zamiaru dostac za ta nieskonczona rozmowe Wp,chyba ze jeszcze ktos chce sie wypowiedziec to prosze.

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 23:41

TEMESK pisze:Przepraszam ale napisalem ze Juventus jest sam sobie winien tego ze jakis pilkarz z tego wlasnie klubu nawrzucal cos Tottiemu a ten sie zrewanzowal pokazujac specyficzny gest reka 8) ,a co do Dunczyka to napisalem ze nie mozna znenawidzic go przez to,czytaj dokladnie to co pisze albo sie nie wypowiadaj.
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... To fakt pewnie Totti nie zrobił by tego bez prowokacji ale stało się i nie można zwalać winy na innych tylko trzeba przyznać że to Totti zawinił... Osobiście mnie jak i wielu innych też ktoś prowokował jednak jakoś nic nie zrobiłem a Totti...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 23:43

booyak pisze:
TEMESK pisze:Przepraszam ale napisalem ze Juventus jest sam sobie winien tego ze jakis pilkarz z tego wlasnie klubu nawrzucal cos Tottiemu a ten sie zrewanzowal pokazujac specyficzny gest reka 8) ,a co do Dunczyka to napisalem ze nie mozna znenawidzic go przez to,czytaj dokladnie to co pisze albo sie nie wypowiadaj.
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... To fakt pewnie Totti nie zrobił by tego bez prowokacji ale stało się i nie można zwalać winy na innych tylko trzeba przyznać że to Totti zawinił... Osobiście mnie jak i wielu innych też ktoś prowokował jednak jakoś nic nie zrobiłem a Totti...
ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 23:49

TEMESK pisze:
booyak pisze:
ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!
Zarzucałeś mi przed chwilą że czytam i nie wiem co :] Tearz ja zarzuce to Tobie... Gdzie ja napisałem że Ty twierdzisz że duńczyk zawinił... Ja tylko napisałem:
booyak pisze:Idąc dalej Twoim tokiem myślenia
Bo sam pisałeś że to wina piłkarza Juve że Totti pokazał gest...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”