Transfer Cesara:Lotito zwariował! - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Transfer Cesara:Lotito zwariował!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 sie 2004, 10:01

Klinsmann pisze:Prezydent Lazio Claudio Lotito zażądał od Interu za Cesara kasę + Emre Pasquale Karagounisa i Ventolę. :roll:
bo Lotito mysli :!: wie ze Inter bardzo chce sprowadzic Cesara wiec chce to wykorzystac

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 29 sie 2004, 14:57

ja mu dam myslenie za EMRE to moze do nas prezjsc polowa druzyny LAzio , masz racje Andy :roll:
jeszcze 1 taki wybryk i koniec sztamy 8)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 sie 2004, 16:12

Milosz_FCI pisze:ja mu dam myslenie za EMRE to moze do nas prezjsc polowa druzyny LAzio , masz racje Andy :roll:
jeszcze 1 taki wybryk i koniec sztamy 8)
pozdrawiam
i prosze widze ze mamy nowego prezesa Intreu 8) skad ty wiesz czy Inter nhie zgodzi sie na wrunki :?: i tak wolał bym ze by Cesar został w LAZIO

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 29 sie 2004, 16:45

nikt chyba by nie przystal na taka wymiane o jakiej mowa
wam by sie oplacalo cos takiego 10E + Cesar = Emre :!:
ty chyba nie doceniajsz turka ... chociaz nie powinienes za to co ostatnimi czasy z wami robil :)

to zwykla plotka taka wymiana tym sie charakteryzuje mercato ... i te wloskie brukowce ...
skonczy sie na 3-4 mln E plus 2 zawodnikow sredniej klasy

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sie 2004, 17:36

Grzesiek2004 pisze:chyba debilu w sotatnim meczu byl remis nie ?
Ja nie wiem czy był remis czy nie, ale i tak dostajesz ostrzeżenie. Proszę się zachowywać kulturalnie :roll: .

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 sie 2004, 18:43

Dopiero teraz dałem dwóm osobom Warningsy, bo wczesniej nie miałem czasu abz przegladac forum

Grzesiek2004 - 3 WP. Jeden za wielokrotne ublizanie kibicom R$omz (nazywajac Rome "Sroma" parokrotnie, niewatpliwie obrazasz jej kibicow)
2 WP dostales za nazwanie Temeska debilem.

Temesk - wiem, ze w tej wzmianie zdan miales racje, ale regulamin to rzecz swieta. Niestety musze dac Ci ostrzezenie za nazwanie Grzeska2004 tepym.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 sie 2004, 21:16

No szkoda ze tak wyszlo ale to nie moja wina ze kibice lazio nie moga pojac tego ze przez ostatnich pare lat ROMA jest gora,znowu wp :twisted: nie prowokujcie mnie kibice innych druzyn bo jak tak dalej pojdzie to bede mial po 1 wp za kazda rozmowe.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 sie 2004, 22:46

*** pisze:11 RAZY UPADALISMY I 11 RAZY SIE PODNOSILISMY I TAK BEDZIE TYM RAZEM ! ZNOW ROMA BEDZIE W CIENIU PO ODBUDOWANEJ POTEDZE , KTORA BEDZIE WIEKSZA NIZ TA KTORA ZBUDOWAL CRAGNOTI (czy jak sie tam pisze )

FORZA LAZIO !!!
dokładnie kiedys bedzie sie nas bal caly pilkarski swiat :!: :twisted:
FORZA S.S. LAZIO

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 sie 2004, 8:52

**** pisze:11 RAZY UPADALISMY I 11 RAZY SIE PODNOSILISMY I TAK BEDZIE TYM RAZEM ! ZNOW ROMA BEDZIE W CIENIU PO ODBUDOWANEJ POTEDZE , KTORA BEDZIE WIEKSZA NIZ TA KTORA ZBUDOWAL CRAGNOTI (czy jak sie tam pisze )

FORZA LAZIO !!!
Chyba ci sie plyta zaciela :lol: , juz kiedys pisales te bzdury,pomarzyc dobra rzecz co nie? 8) nigdy nie bedziecie lepsi od ROMY a juz napewno nie beda sie was bac :lol:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 sie 2004, 10:27

Pomarzyc dziecko to sobie morzesz o WIELKIEJ ROMIE KTORA LEJE lazio NA KAZDYM KROKU JAK SIE TYLKO DA!!!!Tak zwykle bywa ze gorszy i slabszy klub ubliza fanom lepszego 8) i nie kibicuje ROMIE dla spamu tylko z czystej przyjemnosci.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 sie 2004, 11:16

Wez **** juz skoncz bo nie moge czytac tych bzdur.Macie dlugi wyprzedajecie pilkarzy i nic nie wskazuje zebyscie sie podniesli wprost przeciwnie obnizycie loty i bedziecie chyba walczyc o puchary w tym sezonie. Nie masz argumentow to sie nie odzywal bo skonczyliscie lige za Roma a do tego zbieracie ostatnio baty w derby.

A ty Temesk w ogole po co rozmawiasz z tym 14 letnim dzieckiem? On pewnie jeszcze Gumisie oglada a ty z nim dyskutujesz i starasz sie cos wytlumaczyc.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 sie 2004, 12:58

a co roma nie ma długow ?? pamietaj chłopaczku " ORŁY LATAJA WYSOKO" :!: :!: a w derbach zobaczymy kto dostanie baty

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 sie 2004, 13:19

Roma tez ma dlugi ale przynajmniej kupuja w miare wartosciowych zmiennikow a Lazio na pewno nie zrownowazylo ubytkow transferami.
A to gadanie ze zobaczymy w derby jest zalosne.Przypomina mi rozmowe z pewnym fanem Interu (pozdro Milosz :lol: ) ktory jak nie ma co powiedziec to wyjezdza z tekstem "zobaczymy kto sie bedzie cieszyl w czerwcu" "zobaczymy w pazdzierniku" "poczekaj na nastepne derby". Ja mowilem o tym co bylo ostatnio ze dostajecie w derby od Romy i z tym nie mozesz sie klocic bo w ostatnim czasie jestescie od niej gorsi. Nie interesuje mnie co bedzie podczas nastepnych derby bo to gdybanie.Zreszta mozecie wygrac ja wam ani Romie nie wrog.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 sie 2004, 14:26

No dokladnie,w ostatnim czasie jestesmy o niebo lepsi od lazio i narazie nic sie nie zmienia(i wszystko wskazuje na to ze nie zmieni)nie bedziemy juz sie klocic kto jest lepszy bo robi sie to juz dziecinne,spox kibice lazio??

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 sie 2004, 17:16

mi tez juz sie odechcialo klucic wiec narazie peace for you cze jakos tak 8) FORZA S.S. LAZIO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”