Skandal w wiecznym mieście, wykluczyć rome z LM!!! - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 16 wrz 2004, 20:42

chcecie ***** wyrzucenia Romy bo sie jej przestrasyzliscie !

Z racji tego, że jesteś nowym użytkownikiem skończy się tylko na upomnieniu. Proszę się zachowywać kulturalnie i nie obrażać innych użytkowników//Pisakk

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 16 wrz 2004, 20:46

kto sie jej przestraszyl po prostu powini pilnowac kibicow i huliganow na stadion nie wpuszczac bo to nie Polska tylko jedna z najlepszych lig swiata :!: a we włoszech huligani sa:
Juve-Liverpool jak jeszcze Boniek gral slyszal ktos co tam sie dzialo czy myslicie ze kibiece Wloscy sa grzeczni :?: Mimo 30 juz prawiew lat od tamtej masakry we włoszech wciaz jest wiele huliganów

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 16 wrz 2004, 20:46

Nie mam nic do Romy, ale jestem zdecydowanie za wykluczeniem tego zespołu z rozgrywek europejskich na sezon, a może nawet dwa. Uważam, że inna ewentualnością dobitnie pokazałaby, że kluby w europie dzielą się na równe i równiejsze. Wisła została wykluczona na dwa lata...sytuacja Romy jest analogiczna do tej z bodajże 98 roku. Niestety..znając życie zostanie przyznany walkower dla Dynamo i pewnie zakaz gry na Stadio Olimpico.Kto powienien wejść na miesjce Romy...hmm no myśle, że pierwszy klub w rankingu punktowym. W rankingu 2005 Wisła zajmuje 58 pozycję, jednak ten ronking jest stworzony na potrzebę przyszłych losowań, w ranikngu 2004 Wisła zajmuje miejsce 70, więc o Wiśle w LM marzyć nie możemy.

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 16 wrz 2004, 20:50

No ale Uefa moze wykluczyc Rome bo kazdy wie ze Roma nie ma hajsu no i nie dadza im w lape :D no mysle ze jednak tylko realu by nie wykluczyli :D Rome wyklucza z przyjemnoscia. A moze Totti splunal na Friska az mu leb rozciol :D :D :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 wrz 2004, 21:12

Sickness87 pisze:chcecie cioty wyrzucenia Romy bo sie jej przestrasyzliscie !
Smieszny lolek :D Romy nikt sie nie boi tylko wyleca na zbity pysk i przejda wielki kryzys bo jak zadłużona Roma dostanie wysoka grzywne i 2 lata nie bedzie mogla grac w rozgrywkach to odejda najlepsi pilkarze i bedzie cieniutko :D ale by bylo fajnie :twisted:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 wrz 2004, 21:46

ciekawie czemu zaden kibic z Romy nie bronie sowjego klubu ?? moze sie wstydza 8) a co do tego czy powinna byc wylkuczona jestem jak najbardzej za !! na 2 sezony bo to jest chamstwo !! moze kibice romy ucza sie od Tottiego :twisted:

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 16 wrz 2004, 23:53

Sickness87 pisze:chcecie cioty wyrzucenia Romy bo sie jej przestrasyzliscie !
DO modów - proponuje ostrzeżenie, on m.in mnie wyzwał!!! Jak nie, niech liczy na rewanz!!!

Sam sie boisz i chcesz sam sobie wmowic ze nie piszac takie bzdety!!! Boisz sie tez przyznac, ze wiekszosc ma tu racje, choc tak w glebi to tez tak myslisz!!!

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 wrz 2004, 12:05

Lazioman pisze: DO modów - proponuje ostrzeżenie, on m.in mnie wyzwał!!! Jak nie, niech liczy na rewanz!!!

Sam sie boisz i chcesz sam sobie wmowic ze nie piszac takie bzdety!!! Boisz sie tez przyznac, ze wiekszosc ma tu racje, choc tak w glebi to tez tak myslisz!!!
Na razie będzie upomnienie, a to z racji tego, że to nowy użytkownik. Ale kolejna taka próba będzie już karana ostrzeżeniem (WP).

PS. Darujcie sobie rewanże :wink:

totti224
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: totti224 » 17 wrz 2004, 13:06

Sergeboy pisze:pierwsza polowa pokazala kto jest lepszy...

totti224
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: totti224 » 17 wrz 2004, 13:09

Sergeboy pisze:pierwsza polowa pokazala kto jest lepszy...
Pierwsza połowa wisły z dynamem tibilisi też pokazała kto jest lepszy!
FORZA ROMA!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 17 wrz 2004, 15:37

Na Rome na pewno zostaną nałożone sankcje. Teraz czas pokaże jakie. Takie zachowanie kibica woła o pomste do nieba. Sam jestem kibicem Romy i wstydze się tego co zrobił.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 wrz 2004, 16:18

Zwibel pisze:Na Rome na pewno zostaną nałożone sankcje. Teraz czas pokaże jakie. Takie zachowanie kibica woła o pomste do nieba. Sam jestem kibicem Romy i wstydze się tego co zrobił.
No i jest jedyny mądry kibic Romy jak narazie! Wie co sie stało i nie broni swojego klubu bo to wina jakiegos glupka który rzucił cos z trybuny VIP-ów! To jest najgorsze ze on byl ważnym gościem :?

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 18 wrz 2004, 11:19

no ale czy na jakims europejskim stadionie kibice rzucaja czyms w sedziego nawet jak maja wiekszy powod bo Frisk dobrze sedziowal. Na taki mecz to nie powinii wpuszczac ludzi ktorzy wygladaja na groznych po prostu ich wyprosic od tego jest ochrona. Wyrzucic Rome z LM :!:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 18 wrz 2004, 13:00

krzema pisze:no ale czy na jakims europejskim stadionie kibice rzucaja czyms w sedziego nawet jak maja wiekszy powod bo Frisk dobrze sedziowal. Na taki mecz to nie powinii wpuszczac ludzi ktorzy wygladaja na groznych po prostu ich wyprosic od tego jest ochrona. Wyrzucic Rome z LM :!:
O stary nie popadaj ze skrajności w skrajność znowu bez przesady. Kto dla ciebie wygląda groźnie jakbyś miał wyrzucać groźnie wyglądających kibiców to byś wyrzucił z pół stadionu a to nie o to chodzi. No chyba że chcesz wpuszczać na stadion samych krawaciarzy albo kleryków- a tak żeby było spokojnie na stadionach.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 18 wrz 2004, 13:48

Nie mam nic do Romy :!: Bo gra w mojej ulubionej lidze !! Ale kibicuje oczywiście JUVE :!: Wg mnie gdyby to wydarzylo się w Kijowie i zrobiliby to kibice Dynama juz dawno sparawa bylaby zakończona na niekorzyść Dynama! A takto niedość że Roma będzie grać dalej w CL to przawdopodobnie mecz będize powtórzony :!: Przypomnijcie sobie jak to było z Wisłą jeden kibic rzucił czyms w zawodnika Parmy i Wisla nie dość że zostala odsunięta od rozgrywek to jeszcze w następnym roku nie mogla grać :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”