Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 paź 2004, 20:19
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 01 lis 2004, 17:56
ja nawet nie zauwazylem ze mi ilosc postow zniknela. wpisuje sei na forum jak mam czas i sa ciekawe tematy i tyle.Mazurek pisze:Dokładnie ! Temat "Skojarzenia" został wyczyszczony i stąd wzieły się te ubytki w postach.
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 12 lis 2004, 10:21
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 12 lis 2004, 11:03
morświn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 lis 2004, 11:46
Nie, nie ma takiej możliwości.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:ej czy istnieje mozliwosc wstawienia zdjecia z kompa na forum?? jezeli tak to jak to zrobic! czekam na szybka odpowiedzx!
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 12 lis 2004, 12:11
Diego Ribas da Cunhamorświn pisze:mam pytanie jak brzmic peła nazwa piłkarza DIEGO
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 lis 2004, 12:15
Tak, można to zrobić. Zarówno jeśli chce się wykorzystać zdjęcie do avatara jak i aby dodać je do postu. W pierwszym przypadku wszystko jest opisane w 'Profilu', natomiast w drugim - pisząc tekst pod oknem do pisania jest sekcja 'Dodaj Załącznik' i tam można okreslić plik jaki chce się załączyć i wpisać do niego komentarz, następnie trzeba kliknąć na 'Wyślij załącznik' i później dopiero wysłać post.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:ej czy istnieje mozliwosc wstawienia zdjecia z kompa na forum?? jezeli tak to jak to zrobic! czekam na szybka odpowiedzx!
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 12 lis 2004, 22:52
Wtajemniczeni_wiedzą
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio