Brutalne zagrania- bezmyslni piłkarze - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 05 paź 2004, 18:02

markus_w pisze:
Radeek pisze:Przez takie bezmyślne faule piłkarzy Del Piero kilka lat temu miał bardzo groźną kontuzje :cry: przez którą nie grał 8 miesięcy :cry: Powrócił na boiska nadal gra wspanaiale ale to jednak nie jest ten sam Alex :cry:

To samo Ronaldo :!:

Obaj mieli być najlepszymi piłkarzami na świecie teraz są i tak jednymi z najlepszych, ale te kontuzje zmienily niestety bieg ich karier :cry:

FORZA ALEX :!: :!: :!:
Del Piero najlepszy :D Dobry kawal :!: Najlepszy to on nie byl, nie jest i nie bedzie. Nie jest zly ale nie jest taki dobry zeby robic z niego gwiazde tak jak Ty robisz!! Jestes zboczony na temat Del Piero!!

Nie liczy sie ostatnio normalna gra, tylko patrza aby skosic pilarza. Sedzia za slabo kara pilkarzy i to moze dlatego.
Widze że nie umiesz czytać ze zrozumieniem nie mówie że jest najlepszy miał byćrazem z Ronaldo bo na to sie zapowiadało :!: Nie robie z niego gwiazdy to jest mój idol i Ty tego nie zmienisz :!:

Awatar użytkownika
markus_w
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 05 paź 2004, 20:43

Widze że nie umiesz czytać ze zrozumieniem nie mówie że jest najlepszy miał byćrazem z Ronaldo bo na to sie zapowiadało :!: Nie robie z niego gwiazdy to jest mój idol i Ty tego nie zmienisz :!:
Ty za to umiesz czytac ze zrozumieniem, ile razy juz pisales ze Del Piero to najlepszy pilkarz, najlepszy drybler itp. Ja sobie tego nie wymyslilem!!! Jestes pusty!! DEL PIERO TO kiepski pilkarz!!

Ronaldo jest najlepszy na swiecie nawet po kontuzji, tylko jest za gruby!!
Del Piero nigdy nie doszedl do poziomu Ronaldo, nie porownuj ich. To jest tak jakbys porownywal Del Piero do Zidana. Od razu wiadomo kto jest lepszy!!

Wez Radeek najlepiej juz tu nie wchodz na forum bo juz jestes zalosny w swych poczynaniach!!

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 05 paź 2004, 21:06

markus_w pisze:
Ty za to umiesz czytac ze zrozumieniem, ile razy juz pisales ze Del Piero to najlepszy pilkarz, najlepszy drybler itp. Ja sobie tego nie wymyslilem!!! Jestes pusty!! DEL PIERO TO kiepski pilkarz!! ...
1. Od klotni nie jest forum
2. Nie mówilem w tym temacie że Alex jest najlepszym pilkarzem
3. Ten temat dotyczy czegoś innego niż "Czy DP jest najlepszy" :D
4. Czemu nie czepiasz sie innych? Oni tez maja swoich idoli i ich faworyują

WIEC ZAKONCZMY TO JUZ :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 06 paź 2004, 11:27

Też myślę, że w conajmniej polowie agresja w futbolu jest winą arbitrów. Gdyby sędziowie starali sie studzic temperamenty piłkarzy już na początku meczów dzieląc kartkami an prawo i lewwo, do brutalnych zagran dochodziloby o wiele rzadziej.

Awatar użytkownika
Asgar
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 06 paź 2004, 11:38

Agnieszka pisze:Też myślę, że w conajmniej polowie agresja w futbolu jest winą arbitrów. Gdyby sędziowie starali sie studzic temperamenty piłkarzy już na początku meczów dzieląc kartkami an prawo i lewwo, do brutalnych zagran dochodziloby o wiele rzadziej.
Zgadzam się z Agnieszką sędziowie ponaszą dużą odpowiedzialność, oczywiście pikarze też są winni ale przecież sędzia ma taką władze na boisku że gdy zobaczy że gra staje sie nerwowa powinien rzucać kartkami jak powiedziałaś na prawo i lewo żeby uspokoić temperamenty piłkarzy.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 paź 2004, 15:07

He he. A co powiecie na to:

Obrazek

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 paź 2004, 15:07

He he. A co powiecie na to:

Obrazek

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 06 paź 2004, 16:55

BUNCH pisze:He he. A co powiecie na to:

Obrazek
HEHE coś to nie wypaliło Ci.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 06 paź 2004, 17:39

OK

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 06 paź 2004, 17:49

Asgar pisze:
Agnieszka pisze:Też myślę, że w conajmniej polowie agresja w futbolu jest winą arbitrów. Gdyby sędziowie starali sie studzic temperamenty piłkarzy już na początku meczów dzieląc kartkami an prawo i lewwo, do brutalnych zagran dochodziloby o wiele rzadziej.
Zgadzam się z Agnieszką sędziowie ponaszą dużą odpowiedzialność, oczywiście pikarze też są winni ale przecież sędzia ma taką władze na boisku że gdy zobaczy że gra staje sie nerwowa powinien rzucać kartkami jak powiedziałaś na prawo i lewo żeby uspokoić temperamenty piłkarzy.
Nie przesadzajcie , sedzia też jest człowiekiem i nie widzi wszystkiego co sie dzieje na boisku , tak samo liniowi oni to wogóle mało widzą tak ze nie ma co zwalać na sedziów . UEFA powinna zwiekszyc kary za brutalne zagrania ( kara finansowa i odsuniecie na kilkanascie spotkań ) wtedy zachowanie piłkarzy na boisku by sie zmieniło

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 06 paź 2004, 18:16

Roma już tak ma, że jak sie nie da wygrac to trzeba chamstwa spróbować... :twisted:

A co do agresji w futbolu, to juz jest taka gra i jak sie wam nie podoba, to badbingtonistom lub szachistom kibicujcie...

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 06 paź 2004, 18:31

Lazioman wiesz ja rozumiem zagrania faul, ale wejscie w nogi (Brutalne) jest przesadzone. Czasami pilkarz nie mysli o tym by odebrac pilkę, ale tylko o tym by wyeliminowac z gry rywala.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 paź 2004, 21:25

Cóż za zbieg okoliczności, dzisiaj przypadkiem serfując po necie znalazłem to samo, o: Obrazek

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 07 paź 2004, 7:34

BUNCH pisze:Cóż za zbieg okoliczności, dzisiaj przypadkiem serfując po necie znalazłem to samo, o: Obrazek
Takie zachowanie piłkarza , świadczy że nie jest wart gry :!: szczególnie w takim klubie jak Manchester United :!: :!: Ja bym wywalił go z drużyny przynajmniej na 5 miesięcy :!: :!: Oduczyłby się faulować :evil:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”