Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2004, 19:15
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 paź 2004, 19:27
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2004, 19:34
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 19:44
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2004, 19:47
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 paź 2004, 20:29
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 paź 2004, 20:31
Co Wy wszyscy macie jakąś dziwną potrzebę przeklinania i obrażania?! Nie za bardzo to rozumiem......BUNCH pisze:Dobra, to niech teraz każdy po razie sobie tu porządnie przeklnie i ulży a Becks puści to rpze zpalce, i będzie wszystko OK.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 19 paź 2004, 21:28
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 paź 2004, 21:51
Teraz to tylko oprawić w ramki i każdy przed zaśnięciem będzie sobie to czytał do poduszki. MLSoccer - choć może nie wszystko jest w naszej (moderatorów) pracy doskonałe, ale w pełni Cie popieram co do reszty Twojej wypowiedziMLSoccer pisze:Rozwija sie dyskusja na bardzo wazne tematy,ale to dobrze bo trzeba o tym porozmawiac to bardzo istotne.Jestem na tym forum od jakiegos czasu.Nie udzielam sie az tak bardzo na nim z prostej przyczyny ze nie mam az tyle czasu.
Uwazam jednak,ze PORZADEK na forum MUSI byc przestrzegany i od tego sa moderatorzy.Popieram wszystkich moderatorow tego forum,a uwiezcie mi ich praca jest szalenie wazna.Wyobrazcie sobie co by bylo gdyby moderatorzy pozwolili by na wieksza lub pelna swodobe forumowiczom.Odpowiadam balagan,chamsto,wulgaryzm,nietolerancja itp.Bardzo wazna rzecza jest abysmy my forumowicze przestrzegali regulaminu forum.Przeciez na to zgodzilismy sie podczas rejestracji i niestety musimy ponosic konsekwencje jezeli cos zle zrobimy celowo lub przypadkiem.
i tak dalej......
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 20 paź 2004, 9:18
To na pewno nie nastąpi - wręcz przeciwnie,możliwe, że zostaną wprowadzone pewne ograniczenia co do podpisu. Są one w niektórych przypadkach naprawde sporo a nie każdy dysponuje dobrym łączem. To forum i tak ma mase grafiki a dodatkowe bajerki w podpisach nie polepszają sprawy. Poza tym dziwnie to wyglada kiedy miedzy galeria obrazko, rysunków i zdjeć w podpisach trzena szukać jednego zdania - czyjejś wypowiedzi.BUNCH pisze:Możliwośc dodania Avataru, o większej "wadze"!
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 20 paź 2004, 14:04
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 20 paź 2004, 15:00
1. za słowo CHOLERA dostalem dwa WP i to za wykropkowane [szczaj se na forum o gadu gadu opisy], wiec zmienilem na bezkropkowe, zeby nie bylo ze za darmo te 2WP. poprawka: to nie bylo cholera, lecz odmiana tego slowa- cholernie [przymiotnik], wiec jezeli to uwazasz za przeklensto, a cholera nie to czemu? jeszcze ani razu nie napisalem na k przeklenstwa czy na p, a cholera to nie przeklenstwo, bo tak piszesz, wiec za co polecialy te WP?beckhs pisze: Tomusmc pokaz mi kto komu dał WP za słowo Cholera, bo ja sobie tego nie przypominam.
Tymi stwierdzeniami wydaliście już o sobie ocene, która pokazała jacy naprawde jestescie. uwazacie sie za "inteligentow" z racji wieku, a czesto tak nie jest...
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 20 paź 2004, 15:13
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 20 paź 2004, 15:21
Nawet przysłowek (jak?)poprawka: to nie bylo cholera, lecz odmiana tego slowa- cholernie [przymiotnik]
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 20 paź 2004, 15:24
jaget
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio