Związki biskupów watykańskich z dr Mengele - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Re: Za tych co odeszli [']

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 lut 2012, 13:59

Morrow ostrzegałem - odstaw te energy drinki!

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 lut 2012, 15:10

franz

1. Nie pamiętam żadnej sensownej dyskusji na forum z Twoim udziałem. Wklejanie historycznych publikacji nie jest wyznacznikiem posiadania jakiejkolwiek wiedzy historycznej.
2. Po drugie, Kamil przerasta Cię intelektualnie.
3. Po trzecie - nie podoba się na forum ? Doskonale wiesz co masz robić.
Nie chce mi się z wami gadać. Eh kiedyś to były czasy
Nudny jesteś.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2012, 15:30

Jeśli jest "dyskusja" (na dowolny temat) i takie asy jak Kamil, Emerald, Wilmore czy tam "forumowa yntelegncja" biorą w niej udział - dla własnego spokoju lepiej sobie odpuścić.
Nie macie szacunku dla nikogo, kto mysli troche inaczej od Was (lub chociaz Wam sie wydaje, ze tak jest). Jest was tutaj wiecej wiec kazdego mozecie zakrzyczec i pokazujecie swoja sile.
lol, widzę, że nawet jak nie biorę udziału w dyskusji to i tak jestem do niej doczepiany. Napisałem w tym temacie 1 słownie(JEDEN) post, w którym tylko odniosłem się do oceny dyskusji przez Emeralda i dodałem, ze na temat Szymborskiej się wypowiadał nie będę. A i tak jestem atakowany :rotfl: Ciekawe czy jakbym opuścił to forum na pare miechów i bym powrócił to ile razy mimo nie brania udziały w życiu forum byłbym zaatakowany :lol:

Co do opinii Franza to ja się dziwię w ogóle, że piszesz tutaj posty, poraz 125 piąty piszesz o tym, zę nie ma tutaj z kim pogadać, że nikt do twojego poziomu nie dorasta i wbijasz tu tylko żeby napisać jak to się najebałeś, albo się najebiesz, albo żeby wkleić jakiś link do artykułu. Ego rozdęte do granic możłiwości, idź na forum historia org, albo coś w ten deseń tam na pewno znajdziesz godnych rozmówców twojej osoby.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”