Reprezentacja Polski - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Reprezentacja Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2012, 17:50

Podoba mi sie wymiennosc pozycji miedzy ofensywnym trio Kuba - Ludo - Rybus. Ten ostatni w naprawde fajnej formie. Do dzisiaj mialem jeszcze watpliwosci on czy Grosik,ale teraz na 80% optowalbym za zawodnikiem Tereka.

Mam nadzieje,ze Smuda da Wolskiemu przynajmniej 30 minut w II polowie.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2012, 17:53

No Wolskiego też bym chętnie zobaczył zwłaszcza, że to co Obraniak grał dupy nie urywa.

No i Rybus faktycznie wygląda bardzo korzystnie. Szkoda tylko, że trochę skuteczniejszy nie jest...

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2012, 17:54

Mecz na prawdę fajnie się ogląda. Widać jakieś zarysy taktyki i chęć do grania. Damien w końcu trochę przekonuje nie tylko swoimi słowami ale też grą, że warto mu dać szansę. Szkoda, że mało piłek dostaje Rybus, bo tam na tej lewej stronie zaczyna się coś kręcić w końcu. Benisz strasznie asekuracyjnie- nie mam zdania na temat tego czy ten zawodnik jest gotowy/będzie gotowy. Martwi mnie natomiast, że mało kombinacji jest przeprowadzanych z Piszczkiem, bo to zawodnik który na prawdę może dużo dać ofensywie.
Natomiast Słowacy za bardzo się spinają i faulują, nie podoba mi się to bo mamy mecz towarzyski i gramy o pietruszkę, można trochę wyluzować...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 maja 2012, 18:01

Hahaha. Widzę, że w tym temacie nawet z Damiena Perquisa na siłę będzie się robiło Damiana, a z Eugena Polanskiego Polańskiego. Może lepiej Damian Perquisowski i Gienek Polański? Jak szaleć, to szaleć. Nie potrafię pojąć jak można nie mieć choć krzty honoru.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 maja 2012, 18:05

Dzięki za otwarcie tego tematu, wreszcie jest gdzie porozmawiać o reprezentacji Polski, sugestia do modów - stwórzcie kącik ksenofoba i przenieście tam wszystkie posty z tego nieprawidłowego tematu.

Piszczek z Boenischem są moim zdaniem celowo cofnięci, żeby popracować nad zgraniem defensywy. Na euro to na pewno będzie inaczej wyglądać. Martwi mnie współpraca środkowych pomocników, trochę zbyt statycznie wygląda rozegranie w tym sektorze.
Najbardziej na plus Rybus - po reszcie można się było spodziewać dobrej gry, a on był jedyną niewiadomą, Smuda chyba robi dobrze wystawiając go za Grosickiego.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 18:15

Dzięki za otwarcie tego tematu, wreszcie jest gdzie porozmawiać o reprezentacji Polski, sugestia do modów - stwórzcie kącik ksenofoba i przenieście tam wszystkie posty z tego nieprawidłowego tematu.
ja proponuje stworzenie kącika postępowego obywatela europy i tam komentowanie gry farbowanych lisów, którzy w wywiadzie słowa po polsku nie potrafią powiedzieć

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2012, 18:16

Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 maja 2012, 18:17

chciał się popisać akcentem ? chciał pokazac, że Polak potrafi i można się nauczyć idealnie języka francuskiego :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 maja 2012, 18:18

cloner pisze:Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?
Cloner, pomyliłeś tematy.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 26 maja 2012, 18:18

Nie wyczulem w nim ani krzty polskiego akcentu, Polak potrafi :lol:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2012, 18:19

Marco_Van_Basten pisze: cloner napisał(a):Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?

No właśnie.
W tym się rozmawia o piłce nożnej.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 maja 2012, 18:20

Emerald pisze:
Marco_Van_Basten pisze: cloner napisał(a):Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?

No właśnie.
W tym się rozmawia o piłce nożnej.
Ja nie wiem człowieku co się z Tobą dzieje. W pewnym momencie myślałem, że się dogadaliśmy i skończyły się osobiste wycieczki, a tutaj widzę że na siłę prowokujesz. Emeraldzie, ogarnij się i nie jątrz :!:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2012, 18:23

Jak Kaczyńskii pisowskie lizusy.
Naprawdę proponuję dać na wstrzymanie, najlepiej usunąć te cudzysłowy z nazwy tamtego tematu i rozpocząć napinki w postach.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”