Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2012, 17:50
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2012, 17:53
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2012, 17:54
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 maja 2012, 18:01
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 maja 2012, 18:05
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 18:15
ja proponuje stworzenie kącika postępowego obywatela europy i tam komentowanie gry farbowanych lisów, którzy w wywiadzie słowa po polsku nie potrafią powiedziećDzięki za otwarcie tego tematu, wreszcie jest gdzie porozmawiać o reprezentacji Polski, sugestia do modów - stwórzcie kącik ksenofoba i przenieście tam wszystkie posty z tego nieprawidłowego tematu.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2012, 18:16
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 maja 2012, 18:17
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 maja 2012, 18:18
Cloner, pomyliłeś tematy.cloner pisze:Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 26 maja 2012, 18:18
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2012, 18:19
Marco_Van_Basten pisze: cloner napisał(a):Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?
Cloner, pomyliłeś tematy.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 maja 2012, 18:20
Ja nie wiem człowieku co się z Tobą dzieje. W pewnym momencie myślałem, że się dogadaliśmy i skończyły się osobiste wycieczki, a tutaj widzę że na siłę prowokujesz. Emeraldzie, ogarnij się i nie jątrzEmerald pisze:Marco_Van_Basten pisze: cloner napisał(a):Pytanie mam do kibiców reprezentacji Polski, która pod wodzą Franciszka Smudy będzie występować niebawem na EURO 2012: dlaczego wielokrotny reprezentant kraju Damien Perquis, udzielał wywiadu dla TVP w obcym dla nas Polaków języku?
Cloner, pomyliłeś tematy.
No właśnie.
W tym się rozmawia o piłce nożnej.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2012, 18:23
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio