Dyskusja nad regulaminem - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 18 sty 2005, 21:04

rebuzz pisze:
pippen pisze:
Zupełnie nie masz racji Rebuzz. No bo po co byłyby wiadomości prywatne, jeśli mozna by je było ujawniać i każdy by to robił.)
no to niech ujawniaja , kto im zabrania ? niech "kazdy to robi" ..ehhh ...
pippen pisze: To traci sens.)
a te wasze wypowiedzi maja sens ? ze odbiegam w tym momencie od ogolu to znaczy ze pisze bez sensu ? ciekawa ideologia...
pippen pisze: To tak jakby ktoś czytał każde Twoje listy tłumacząc się, że są częścią tego świata :- ) .)
oj, nie nie ,... podales zbyt ogolnikowy przyklad. .... pozatym do swiata nalazysz chcac czy nie ... a z forum mozesz zrezygnowac w kazdej chwili , jak w prawdziwym swiecie cie ktos obrazi to jak mozesz to sie obronisz ..jak nie to akceptujesz taki "cios" , a na forum akurat moge to zakceptowac, ale moga sie takze obronic a akurat jak bede chcial to bede to robil na ogolnym forum , ehh ile jeszcze osob bedzie mi tlumaczyc ze zle mysle ? po prostu jak bedzie taka sytuacja to i tak postapie tak jak opisalem wyzej chocby kosztem ostrzezenia ... to nieistotne :)

pippen pisze:
To Absurd. 8)
Gdyby ludzie nie tworzyli "Absurdalnych" rzeczy , nie bylo by "Absurdalnych" pomysłow , czynów itd itd ... to swiat nie pedzil by do przodu .. a raczej do swojego upadku.

pozdrawiam :)
Poprostu przesadzasz komentując pojedyncze słowa mojego posta.

Jezeli nie wiesz czym jest prywatność to faktycznie masz racje JUŻ NIkt Cię tego nauczy. Szkoda, że nie potrafisz zrozumieć sensu prostych mysli.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 sty 2005, 21:47

Nigdzie nie odpisalem na pojedyncze slowo z twojego posta wiec nie kłam ! a jak uwazasz ze slowo "klamsto" jest tutaj za mocne, to po prostu naucz sie liczyc i potem sprubuj odpisac mi na posta. Gdybys powiedzial ze te "pojedyncze" slowa sa wyrwane z kontekstu to tez bym sie spieral, aczkolwiek patrzyl by na to bardziej przychylnie , zauwaz ze slowo"pojedyncze" idzie odbierac na roznorakie sposoby....

aha gdybys nie wiedzial to taka forma odpowiedzi jaka zastosowalem to jest riposta :roll: ... ( jestes modem wiec moze ci sie przydac znajomosc tego slowa, bo podejrzewam ze go nie znasz bo gdyby bylo inaczej to pewnie bys je napisal )

Ja nie potrzebuje zeby mnie ktos uczyl ? Gdzie napisalem cokolwiek o nauce ? gosciu nie szalej ze swoimi interpretacjami poszczegolnych moich wyrazow lub zwrotow tylko czytaj ze zrozumieniem i jak nie potrafisz napisac nic bardziej kretywnego niz to ze "przesadzam" to sie nie wypowiadaj bo nic ciekawego nie wnosisz poza nimyłym wspomnieniem po sobie, ( owszem nikt ci nie karze pisac tak zeby cie miło wspominali , ale Ty najpierw wyskakujesz z tekstem ze "niemam zupelnie racji" piszesz WEDLUG siebie czemu nie mam tej racji , a jak ja ci odpisuje to ty juz nie odpiszesz na dane kontrargumenty tylko finalizujesz swoja wypowiedz tym ze"przesadzam" i w dodatku mylisz sie w prostych obliczeniach matematyczny ... no brawo brawo .... styl mojego 3 letniego brata :) )

ps. aha mysl zanim zaczniesz prowokowac , bo cos narazie cos ci nie wychodzi i nie staraj sie rowniez by ironiczny bo szkoda mi cie ( wiem wiem, napewno masz to gdzies, ale tak na przyszlosc mowie )

Podsumowujac nie wiem co chciales osiagnac ( moze mnie poniyc ? he ? ) no ale TY akurat tego nie dokonasz, bo watpie ze osoba o twoim sposobie, stylu i charatkerze pisania moglaby mnie osmieszyc .. ( narazie to osmieszasz sam siebie nieznajomoscia podstawowej matematyki oraz wylapywaniem swojego kontekstu z moich prostych slow i zdan ) - no chyba ze z polskim masz takie same problemy jak z matematyka , no to cie moze troszke usprawiedliwia :lol:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 18 sty 2005, 22:16

rebuzz pisze:Nigdzie nie odpisalem na pojedyncze slowo z twojego posta wiec nie kłam ! a jak uwazasz ze slowo "klamsto" jest tutaj za mocne, to po prostu naucz sie liczyc i potem sprubuj odpisac mi na posta. Gdybys powiedzial ze te "pojedyncze" slowa sa wyrwane z kontekstu to tez bym sie spieral, aczkolwiek patrzyl by na to bardziej przychylnie , zauwaz ze slowo"pojedyncze" idzie odbierac na roznorakie sposoby....

aha gdybys nie wiedzial to taka forma odpowiedzi jaka zastosowalem to jest riposta :roll: ... ( jestes modem wiec moze ci sie przydac znajomosc tego slowa, bo podejrzewam ze go nie znasz bo gdyby bylo inaczej to pewnie bys je napisal )

Ja nie potrzebuje zeby mnie ktos uczyl ? Gdzie napisalem cokolwiek o nauce ? gosciu nie szalej ze swoimi interpretacjami poszczegolnych moich wyrazow lub zwrotow tylko czytaj ze zrozumieniem i jak nie potrafisz napisac nic bardziej kretywnego niz to ze "przesadzam" to sie nie wypowiadaj bo nic ciekawego nie wnosisz poza nimyłym wspomnieniem po sobie, ( owszem nikt ci nie karze pisac tak zeby cie miło wspominali , ale Ty najpierw wyskakujesz z tekstem ze "niemam zupelnie racji" piszesz WEDLUG siebie czemu nie mam tej racji , a jak ja ci odpisuje to ty juz nie odpiszesz na dane kontrargumenty tylko finalizujesz swoja wypowiedz tym ze"przesadzam" i w dodatku mylisz sie w prostych obliczeniach matematyczny ... no brawo brawo .... styl mojego 3 letniego brata :) )

ps. aha mysl zanim zaczniesz prowokowac , bo cos narazie cos ci nie wychodzi i nie staraj sie rowniez by ironiczny bo szkoda mi cie ( wiem wiem, napewno masz to gdzies, ale tak na przyszlosc mowie )

Podsumowujac nie wiem co chciales osiagnac ( moze mnie poniyc ? he ? ) no ale TY akurat tego nie dokonasz, bo watpie ze osoba o twoim sposobie, stylu i charatkerze pisania moglaby mnie osmieszyc .. ( narazie to osmieszasz sam siebie nieznajomoscia podstawowej matematyki oraz wylapywaniem swojego kontekstu z moich prostych slow i zdan ) - no chyba ze z polskim masz takie same problemy jak z matematyka , no to cie moze troszke usprawiedliwia :lol:

Czyli twoim zdaniem prywatne wiadomości powinny być przedstawiane na forum ogólnym :?: Tylko po co :?: Nie rozumiem Twojego myślenia, jak sama nazwa wskazuje to są PRYWATNE wiadomości a nie PUBLICZNE i gdyby była taka potrzeba to by się nazywały Publiczne wiadmomości a nie Prywatne.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 18 sty 2005, 22:23

rebuzz pisze:Nigdzie nie odpisalem na pojedyncze slowo z twojego posta wiec nie kłam ! a jak uwazasz ze slowo "klamsto" jest tutaj za mocne, to po prostu naucz sie liczyc i potem sprubuj odpisac mi na posta. Gdybys powiedzial ze te "pojedyncze" slowa sa wyrwane z kontekstu to tez bym sie spieral, aczkolwiek patrzyl by na to bardziej przychylnie , zauwaz ze slowo"pojedyncze" idzie odbierac na roznorakie sposoby....

Obrażasz mnie porównując do swojego 3 - letniego brata, podobnie obraża mnie ocena moich zdolności z polskiego i matematyki, Skąd mozesz wiedzieć jakie mam zdolności . Podałem Ci przykład to uznałeś go za ogólnikowy. DLtego nie odpisałem Ci tak ogromnym postem na Twój post ponieważ Słowo Prywatnośc jest łatwe do zrozumienia i jasne dla przeciętnego nastolatka i uważałem, że nie trzeba Tobie go specjalnie przytaczać. Przecież ja Ciebie nie obraziłem, więc nie rozumiem Twojej frustracji tym całym zajściem. Zachowujesz się dziwnie bulwersując się . Porostu moim celem było ukazanie że nie masz racji.
Całe szczęscie, że wiekszość osób uważa, że Prywatnośc jest taką wartością, którą należy chronić.

Ile Ty masz lat? , jakie szkoły skończyłeś, że uważasz się za tak wszechstronne komepndium wiedzy?

W Twoim stylu można odpisywaćna każde krótkie posty wymyślając sobie rózne teorie jak Ty to robisz.
o Tym że się nie nauczysz pisałem w kontekście tego, iż napisałeś że "Postąpisz jak chcesz"

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 sty 2005, 12:09

wiadomosci prywatne: tak samo jak listy sa korespondencja prywatna tak samo privy. jezeli ktos chce pokazac swoj list komus innemu to nie widze zadnego problemu, list tak samo jak wiadomosc prywatna, jest prywatna korespondencja adresata i co on z nia zrobi to juz jego sprawa. cala sprawa zapoczatkowala sie od tego, ze spytalem czy z tresci wiadomosci prywatnych beda wyciagane konsekwencje, nawet jezeli sa niezgodne z regulaminem(tresci). moje zdanie jest takie ze nie powinny byc, bo jest to wiadomosc prywatna, a jezeli ktos chce ja pokazac na forum to jego sprawa. tylko ze powinien sie liczyc z konsekwencjami, poniewaz jezeli pokaze taka wiadomosc (niezgodna z regulaminem np. przeklenstwa) na forum, to on lamie regulamin cytujac przeklenstwa. podsumowujac; to co ktos robi ze swoja prywatna wiadomoscia (ta ktora otrzymal) to tylko i wylacznie jego sprawa, za tresc wiadomosci prywatnych nie powinny byc wyciagane zadne konsekwencje w postaci wp, jezeli wypowiedz sama w sobie lamie regulamin, wp powinien dostawac ten kto ja cytuje.

pozdro

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 sty 2005, 14:34

pippen pisze: Skąd mozesz wiedzieć jakie mam zdolności ."
nie wiem , podejrzewalem tylko ze skoro sie pomyliles ( chodzi o dokladnie o roznorakie rozumowanie slowa "pojedyncze" ) to mozesz miec wlasnie z tym problemy. Ty wiesz jak jest naprawde z twoimi mozliwosciami/umiejetnosciami/wiedza. Ja moge tylko gdyba i watpic i wlasnie to opisalem.

pippen pisze: Całe szczęscie, że wiekszość osób uważa, że Prywatnośc jest taką wartością, którą należy chronić."
a i owszem, ale jezeli ktos obrazi cie Prywatnie to niemasz prawa sie podzielic tym z reszta ludzi ? niemasz? Chyba by bylo warto...
pippen pisze: Ile Ty masz lat? , jakie szkoły skończyłeś, że uważasz się za tak wszechstronne komepndium wiedzy?
a czy to jest istotne ? powiedz mi czy to naprawde jest istotne ? bo mysle ze wiek nie odzwierciedla zbytnio twojegu sposobu myslenia , wypowiadana sie i ogolnej zaradnosci w zyciu. Jezeli oceniasz ludzi po takich kategoriach to dosyc dziwnie , a poatym PROSZĘ pokaz mi gdzie napisalem ze uwazam sie za "kompedium wiedzy" ? Tylko prosze nie pisz mi ze tak wywnioskowales z kontekstu ( bo nie takiego zalozenia nawet nie mialem gdy pisalem owy tekst )
pippen pisze:
W Twoim stylu można odpisywaćna każde krótkie posty wymyślając sobie rózne teorie jak Ty to robisz.
wiesz kwestia roznorakiego rozumienia, bo to chyba dobrze ze umiem obronic swoje tezy podajac rozmaite argumenty ?

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 sty 2005, 14:53

rebuzz pisze:
pippen pisze: Całe szczęscie, że wiekszość osób uważa, że Prywatnośc jest taką wartością, którą należy chronić."
a i owszem, ale jezeli ktos obrazi cie Prywatnie to niemasz prawa sie podzielic tym z reszta ludzi ? niemasz?
Właśnie, że nie masz...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sty 2005, 15:06

Ktos cie obrazi w prywatnej wiadomosci to ignorujesz debila i po sprawie.Po co takie rzeczy wywlekac na forum?Jesli pokazesz ze przejmujesz sie osobami o tak niskim poziomie kultury to jeszcze dasz satysfakcje temu kto cie obrazil.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 sty 2005, 15:23

Kotek pisze:
rebuzz pisze:
a i owszem, ale jezeli ktos obrazi cie Prywatnie to niemasz prawa sie podzielic tym z reszta ludzi ? niemasz?
Właśnie, że nie masz...
moj blad ,

a co do tego czy mam czy nie mam to mam takie prawo :) Czy w regulaminie pisze ze nie wolno tak robic ? A nawet gdyby pisalo to bylby to wzgledny blad i prosilbym wtedy o jego usuniecie, a jezeli to by nie skutkowalo to dostalbym WP za zlamanie regulaminu i dalbym wiadomosc na ogolny :)

ps. panowie mozemy zakonczyc juz ten temat :D ? bo narazie nie dostaje zlych wiadomosci, a wrecz przeciwnie raczej dziennie pare pozytywow od paru userow wiec watpie ze takowy problem wyjdzie na dniach :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 19 sty 2005, 15:36

Ja uważam iz w Regulaminie nie ma o tym mowy gdyż autor tego Regulaminu uznał to za oczywiste i nie widział sensu w pisaniu o tym.

A Ty jak uważasz :?:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 sty 2005, 15:40

Poko pisze:Ja uważam iz w Regulaminie nie ma o tym mowy gdyż autor tego Regulaminu uznał to za oczywiste i nie widział sensu w pisaniu o tym.

A Ty jak uważasz :?:
rozni ludzie, rozne charatkery wiec sorry ale ja moze uwazam inne rzeczy za oczywiste ? to chyba nie jest trudne do zrozumienia ? Tak samo jak do ciebie czy do innych userow trudne nie jest do zrozumienia regulka slowa "prywatne" , ja jednak analizuje te "regulke" na innym gruncie i dochodze do innych wnioskow i przy takich wnioskach zostaje.

Koniec tematu.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:39

Macie wielkie problemy...
Kto się tak uczepił z pokazywaniem tej prywatności?
Chciałem teraz napisać tekst z encyklopedii ale nie mogę tego znaleźć... :D

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 14:55

Czy wy się jakoś reklamujecie?
Bo jak chcecie to mogę porozsyłać linki do tej strony kolegom z gg i tlena.
Jeżeli tylko chcecie...

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 20 sty 2005, 15:01

sirtomaszo pisze:Czy wy się jakoś reklamujecie?
Jeżeli tylko chcecie...
A rozsyłaj sobie... :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 15:44

Kotek pisze:
sirtomaszo pisze:Czy wy się jakoś reklamujecie?
Jeżeli tylko chcecie...
A rozsyłaj sobie... :twisted:
Ale ja chcem to zrobić z grzeczności... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”