Dyskusja nad regulaminem - Strona 15

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2005, 20:26

jackieboy pisze:mathiasek12 to cos co masz ty :lider drużyny , ja mam skald B to cos daje ???? Czy tylko sie tak poprostu nabija posty dla szpanu ???
byles kiedys na jakims forum ??? to sa tzw. rangi, na kazdym forum sa inne, tutaj akurat sa pilkarskie :D bo to forum pilka.pl :D

pozdro

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 10:36

jackieboy pisze:
mathiasek12 pisze:
jackieboy pisze:O co wogule chodzi jak ktos jest : "zbanowany"
nio i kiedy ostrzezenia sie zerują ??? :?: :?: :?:
jak dosteniesz 10 wp to blokuja ci konto i prez 21 dni nie mozesz pisac na forum tak samo jest po pojedynczych wp po 21 dnich sie kasuja
Oki dziekuwa ze mi ktos wkoncu to wyjasnil ,
mathiasek12 to cos co masz ty :lider drużyny , ja mam skald B to cos daje ???? Czy tylko sie tak poprostu nabija posty dla szpanu ???
nie poprostu jak bedziesz czesto pisal i dlugoi bedziesz na forum to bedzie ci sie ranga zminiac ale ona nic nie robi tylko sobie tak jest.

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 10:47

hrabi pisze:E tam wystarczy pisac, krotkie jednozdaniowe, najczesciej bez zbytniego sensu posty w wiekszosci tematow a ranga rosnie az milo popatrzec no nie Mathiasek??
sorki ale przyznaje,ze tak robilem ale zobacz moje ostatnie posty staram sie poprawic tylko niestety widze ze jak nabijam wszyscy maja mi to za zle a jak pisze dlugo i madrze i malo to nikt tego nie zauwaza bo i tak nabilem juz iles tam i sie nie zminie a wlasnie ze chce sie zmienic tylko dajcie mi szanse a nie rozumiem ze robilem zle ale chce sie poprawic tylko niestety polowa nie wiery ze ja sie zminie i juz mnie przekreslila dawno i przypiela etykiete nabijacza

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 maja 2005, 20:32

regulamin pisze:Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie.
nieuważacie że ten punkt warto by jakoś hm... rowinąć albo dodac nowe?? bo prawie połowa ostrzezen jest dawane właśnie za ten punkt czyli coś niezawartego w regulaminie np. obrazanie zawodnika, klubu, co zdarza sie dość często a takiego zakazu nie znalazłem w regulaminie :wink:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 maja 2005, 9:36

Pasztet pisze: nieuważacie że ten punkt warto by jakoś hm... rowinąć albo dodac nowe?? bo prawie połowa ostrzezen jest dawane właśnie za ten punkt czyli coś niezawartego w regulaminie np. obrazanie zawodnika, klubu, co zdarza sie dość często a takiego zakazu nie znalazłem w regulaminie :wink:
Regulamin forum pilka.pl pisze:Ponadto z racji tej iż jest to serwis skupiający kibiców wielu drużyn zabrania się przekręcania nazw zespołów.

Pozdrawiam

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 9:38

Mam pytanie. Który to jest Zaza ojciec, a który syn???

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2005, 10:23

Mikusinski pisze:Mam pytanie. Który to jest Zaza ojciec, a który syn???
a więc syn to ten, który ma wiecej postów, a ojciec to ten który ma mniej postów 8)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 10:29

Teraz już po odbanowaniu będzie tylko Zaza syn :) :twisted:

Mózg mi siada jak to czytam. Dzięki, że nas oświeciłeś. Następnym razem zastanów się, czy masz coś do powiedzenia, zanim zaczniesz pisać.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sie 2005, 22:18

Mikusinski pisze:Teraz już po odbanowaniu będzie tylko Zaza syn :) :twisted:

Mózg mi siada jak to czytam. Dzięki, że nas oświeciłeś. Następnym razem zastanów się, czy masz coś do powiedzenia, zanim zaczniesz pisać.
ty dobry kozaczek jesteś, ja bym ci dał bana dożywotniego bo taki kozak nie ejsteś jak gadasz z Nowaczkiem na gadulcu

co to za off-topic ? dawno nie byles nagradzany >

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 sie 2005, 22:23

zaraz dpostanie którys z was WP za pisanie nie na temat

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 05 sie 2005, 15:58

Jeszcze ja mam jedno pytanko.....jeżeli mam opis żenujący nabijacz to po ilu dniach on mi zniknie??

PS Wiem że moderatorzy mają zawsze racje ale ja nie nabijam ich specjalnie tylko staram wypowiedzieć się na każdy temat

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 sie 2005, 9:24

Dombroś pisze:Jeszcze ja mam jedno pytanko.....jeżeli mam opis żenujący nabijacz to po ilu dniach on mi zniknie??
Zniknie on wtedy, gdy zauważymy że nie piszesz jednozdaniowych postów, tylko starasz się swe myśli bardziej rozwijać.
Dombroś pisze:PS Wiem że moderatorzy mają zawsze racje ale ja nie nabijam ich specjalnie tylko staram wypowiedzieć się na każdy temat
Możesz oczywiście wypowiadać się w każdym temacie, ale czyń to w sposób bardziej rozwinięty. Tak jak już mówiłem - nie pisz jednozdaniowych komentarzy a na pewno Twoja ranga zostanie zmieniona.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jedras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 06 sie 2005, 13:05

ja powiem ze mi wisi to czy jestem kluczowym zawodnikiem czy czym innym wwedlug mnie posty to nie jest dyscyplina sportowa w ktorej trzeba rywalizowac o najwyzsza range

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”