Ostrzeżenia - komentarze - Strona 156

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2006, 0:06

Zico_FCI - jesli nie zalapie w ciagu kilkunastu dni nastepnych 3 ostrzezen - nie bede mial za złe 8)

dobranoc :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 lip 2006, 0:28

A ja mam takie pytanie właśnie. Czy nick Babel mam czytać właśnie jako Babel czy może jako Bąbel, bo wydaje mi się, ze coś kiedyś tak przebąkiwałeś. Jesli ta druga opcja czyli- Bąbel, to wszyscy robią bład, WP nie dostaliście do Babela tylko od Bąbla bądź Babla(wersja bez polskich znaków).
Kiedyś nawet była(jest) taka książka Niziurskiego(w młodosci ceniłem jego twórczość) 'Przygody Bąbla i Syfona'. Ty byłbyś domniemanym Bąblem, a gdzie jest Syfon?

Tak między nami bąblami, to wolałbym jednak aby było to Babel, Bąbel brzmi dość zniewieściale, musisz przyzanć.

A tak w ogóle, co to za knajpa, w której przeklinać nie można?

A już tak zupełnie na koniec, to mam nadzieje,ze wstrzeliłem się z tym postem w odpowiedni temat.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lip 2006, 0:35

Jest i Syfon. Ale z tymi Bąblami troche zamotałeś. Już sam nie wiem.

Obrazek

Koniec // K.J.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lip 2006, 9:52

cloner pisze:Babel - przyznalbys sie, a nie ukrywac sie przez tak dlugi okres czasu
Oprócz mnie funkcje moda na stronie głównej pełni 5 innych osób. Możliwosci "nagradzania" komentarzy ma też GTW(szczególnie piwus lubi rozdawać WP pod komentarzami) wiec nie wiem czemu doczepiłeś się do mojej osoby. Poza tym pod każdym WP podpisuje się //Babel. Ma to swoje znaczenie, bo gdyby ktos miał jakikolwiek problem nie musi robić zamieszania na forum tylko zwraca sie do mnie przez funkcje priv. Zresztą Zico się przyznał.

Co do rozkminki mojej ksywki to zgadza się. Nie jestem wielkim fanem talentu Ryana Babela.
Możliwe, że forma Bąbel jest troche zniewiaściała, lecz nazwisk podobnie jak ksyw utworzonych od nazwiska się nie wybiera. Możecie pisać jak wam się podoba. Ważne, że ja wiem o kogo chodzi.
A ksiązki "Przygody Bąbla i Syfona" nie miałem okazji przeczytać. Dementuje także plotkę: nie jestem Bąblem z ksiązki Niziurskiego. Zresztą ujawinłem swoją teczkę, wiadomość została sfałszowana przez moich politycznych oponentów.

EOT

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lip 2006, 14:44

Babel pisze:Zresztą Zico się przyznał.
Powiedzmy :P A czy w tym mailu co się dostaje nie ma przypadkiem nicka moderatora, który to WP ofiarował ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2006, 15:12

Zico_FCI - nie ma maila, jest tylko link z newsem ;)

skoro Zico przyznal sie tylko 'powiedzmy', to moze ktos mi jednak da odpowiedz na moje trudne pytanie :D

Dlaczego najpierw dostalem od kogos 5 WP, a pozniej [2 dni pozniej] kolejne 2 :lol:

Prosilbym o powazne potraktowanie sprawy.
Ostrzezenia wlepiacie na powaznie, wiec oczekuje od Was takze powagi w sprawie wyjasnienia tychze WP.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 lip 2006, 16:15

Przepraszam na zapas :roll: modów od strony głównej - Bo zaraz pewnie się zacznie :roll: Wkurzył mnie czereśniak jeden wiec chyba rozumiecie ? Tym bardzie że nazwisko jednego z Wiślaków pisze z małej liter a potem jakiegoś grajka z bundesligi z przemytu z duże. Piwus chyba nie pozwolisz na to :>? Zresztą to nie tylko o to chodziło. Wont czeresniaka na Onet :!: Nie wiesz ? nie pisz :]

Kurde nie dawno wyzerował mi sie licznik wp a teraz znów a miałem sie powstrzymać - już wczoraj walczyłem z tym :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 lip 2006, 18:00

Zaza wybacz, ale przez pomylke/blad systemu zostales chwilowo zbanowany :P Wszystkich, ktorzy sie ucieszyli z tego powodu musimy zmartwic - to na chwile tylko, ban nie byl zasluzony :lol:
Juz jest wszystko ok, masz 3 WP czyli tyle ile powinienes miec ;) Za utrudnienia przepraszamy, Dzidzius zaplaci za straty moralne ;)

cloner calkiem powaznie pisze - ostrzezenia sa niesluszne. Jestes pierwszym meczennikiem pilka.pl. Chcesz taka range czy wystarczy jak zmienie Ci nicka na "św. cloner"? :> Jezeli uwazasz, ze ktos je cofinie - myslisz sie. Jak juz pisalem kiedys - tu nie ma domniemania niewinnosci.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2006, 19:44

Krzysztof Jarzyna - czy ja gdzies napisalem, zeby mi cofac WP ?? nie :D
Chcialbym sie tylko dowiedziec dlaczego az 7 :lol: I od kogo :wink:
Bo oficjalnie nikt sie nie przyznal, do az 7 ostrzezen :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2006, 19:55

to ja ci powiem, skoro taki tępy jesteś.

Dostałeś 5 WP za komentarz, potem inny mod [po 2, czy 3 dniach] zobaczył ten komentarz - i dał ci 2 WP bo widocznie aż tak cię nie nie lubi, jak ten pierwszy co dał ci 5.

Przeoczył fakt, że dostałes już 5 WP od tego, który nie pała do ciebie sympatią.

Teraz nie chce się ten drugi przyznac bo skumał, ze cie jednak nie lubi i nie musi sie tłumaczyć.

Udaj, ze dostałeś 7 WP za głupi komentarz i obiecaj poprawę.

I nie pisz głupot - nie będziesz dostwał WP za friko, na tzw. piekne oczy [oczywiście Nelly, nie twoje]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 lip 2006, 20:11

Prawda jest zupełnie inna, chociaż fieldy się starał. Terroryzuję wszystkich moderatorów, żeby ewentualne błędy nie ujrzały światła dziennego. Ostatnio tak zastraszyłem Niggaza, że wyrzucił monitor za okno. Nie wiem chyba się bał, że z niego wyjdę. A czemu ukrywam prawdę? Bo nie chcę by system układów runął i zapanowała demokracja. Jestem złym człowiekiem, jestem złym człowiekiem. Zresztą nie tylko ja spośród moderatorów.

To nie jest tak, że jesteśmy tylko ludzmi i nie wszystko pamiętamy. A jak nie pamiętamy, to nie możemy odpowiedzieć. Tak nie jest. Jest inaczej. Na codzień szkolimy ajentów w Żabce, więc odnieście się ze zrozumieniem do naszej podłości.To ta praca tak wpływa.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 lip 2006, 20:39

Jarzyna przeprosini przyjełem :P i dziękuje za szybką akcje, juz to wyjaśniłem wcześniej ale Adek musiał wyjśc :wink: Bana mi chcieli dać :P no patrz moderatorzy :wink:

Teraz za to powinnem miec limit 20 wp :lol: :wink: Ale jest dobrze !

Pozdro :twisted:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 03 lip 2006, 21:07

Czy ktoś jeszcze wierzy w przypadkowe błędy systemu, czego owocem było zbanowanie Zazy na kilka dni przed połfinałem Mundialu, w którym jedną z głównych ról odgrywają Włosi? :lol: -- Nie no tym razem była to faktycznie jakaś awaria, której niestety ja byłem po części motorem napędowym..po prostu System tak bardzo się zdenerwował tymi 2WP danymi Zazie, że postanowił ukarać właśnie...Zazę (kurczę, a gdzie tu logika?? :roll: ) jakimiś w pełni darmowymi (tym razem za friko ;) ) ostrzeżeniami Nowej Generacji tj. nie potrzebującymi moda do działania..

@Cloner - tak czasami bywa, że jeden mod chce naprawić błędy drugiego i może faktycznie ktoś błędnie zinterpretował dany zapis w regulaminie przez co zbyt łaskawie Cie ukarał..jednak z pomocą przyszedł ten drugi (anonimowy) i poprawił kolegę..a może była to tylko usterka w systemie :roll: -- ja zwykłem się podpisywać pod rozdawanymi z ogromnym bólem serca i z łaskotaniem pomiędzy palcami, Wpkami..tak naprawdę to jeszcze nie miałem okazji Cie ukarać :roll:

@Piwus - Partia jest bardzo niezadowolona z faktu, że nie wytrzymał Towarzysz napięcia i postanowił wsypać cały mechanizm zależności zależnych tylko od Partii..w następnych dniach możecie Towarzyszu spodziewać się 'odwiedzin' partyjnych kolegów czarną Wołgą na białostockich numerach..lepiej miejcie otwarte okno w salonie..czasem lepiej wyskoczyć :lol: BTW: Jakoś już długi czas nie ma Niggaza z nami, prawda? :twisted:
Pozdrawiam..
Zaza pisze:ale Adek musiał wyjśc ;)
Ja zawsze wolę wyjść w takich sytuacjach :lol: ;)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 lip 2006, 1:02

adekk pisze:BTW: Jakoś już długi czas nie ma Niggaza z nami, prawda?

Chciałbym uspokoić towarzysza Adkk'a. Sprawą obywatela Niggaz'a już zajęła się jedna z komórek forumowego UB, gdy tylko pojawiły się donosy, że ów obywatel nie czytał już od 2 tygodni "Manifestu komunistycznego" naszych wielkich poprzedników i towarzyszy - Marksa i Engelsa, a w dodatku powiesił sobie na ścianie plakat roznegliżowanego Czang Kaj-szeka. Także zjazd wichrzycieli i mącicieli pod nazwą "zjazdu kibiców Barcy" na który udał się obywatel Niggaz zostanie błyskawicznie oczyszczony z kapitalistycznego pomiotu. Wołodia i Jurij już są w drodze...Wrogom narodu mówimy NIE!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lip 2006, 1:19

Tylko nie wiem czy go zastaną na tym zjeździe. Podobno Niggaz przeżywa kryzys osobowości i jest zajęty w Brazylii tępieniem dawnych idoli.

http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3460621.html

Następny będzie Pat :shock:?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”