Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 19 cze 2007, 14:17

No ale jak narazie ani Kuszczak ani Fabianski nie beda grac w klubach regularnie a Beenhakker takiego bramkarza raczej w pierwszej jedenastce nie chce :P .No a takich dobrych bramkarzy grajacych regularnie to niemamy zbyt wielu, tak naprawde to teraz po za Borucem to wogule :? .
Nie jestem przeciwny Kuszczakowi w bramce reprezentacji ale selekcjoner takich zawodnikow nie widzi.Mamy naprawde swietnych bramkarzy ale sa oni w tak silnych klubach ze sa skazani na lawke.Po przyszlym sezonie to sie zmieni bo Van Der Sar i Lehmann odejda i polacy zaczna grac a poki co to jak Dudek by gral w Benfice regularnie to moglby zawitac do reprezentacji.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 cze 2007, 14:21

Pytanie tylko czy Dudek wybierze Benficę :roll: . Nie oszukujmy się, każdy z nas będąc na Jego miejscy wybrałby Real. I zapewne Jurek myśli podobnie. Nawet jeżeli miałby siedzieć na ławce rezerwowych to fajnie będzie wyglądał w Jego CV rozdział zatytułowany 'Real Madryt' :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 cze 2007, 14:24

Jeżeli Diego Lopez odchodzi (o czym nie wiedziałem) to co innego. Nie mniej jednak lepiej dla Dudka byłoby grać w Benfice.
RóżA pisze:Nie oszukujmy się, każdy z nas będąc na Jego miejscy wybrałby Real.
Na pewno nie każdy.

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 cze 2007, 14:27

kibic barcy na pewno nie :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2007, 14:28

Niggaz, mógłbyś specjalnie wpuszczać szmaty, w Gran Derby :lol2:

Ja uważam, ze najlepszym wyjsciem jest transfer do Benfiki, Nie dosyć, ze grałby pewnie regularnie, to walczyłby w LM.
W Realu niebedzie pierwszym bramkarzem, chyba nie ma co do tego żadnych watpliwosci. Poza tym w Portugali dostanie wiecej kasy. Czy przejdzie do Realu tylko dla samego prestiżu ? Nie znam go aż tak dobrze :P ale wydaje mi sie, że nie. Myśle, że marzy o tym, aby jeszcze grać jako 1 bramkarz, a nadaża sie okazja, aby grał na najwyższym poziomie, bo w końcu w LM.

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 19 cze 2007, 14:33

Mentor pisze:Jeżeli Diego Lopez odchodzi (o czym nie wiedziałem) to co innego.
Dudek napewno niemialby z nim problemu w walce o pozycje nr 2.
Jak Real sprowadza bramkarza ktory tyle osiagnal co Dudek i bucza o tym media w Hiszpanii i Anglii to chyba nie po to zeby byc dopiero trzecim bramkarzem.A zreszta czy Capello zalezaloby zeby miec trzech dobrych brakarzy?Przeciez dwoch w zupelnosci wystarczy.Ktory klub ma trzech bramkarzy ktorzy mogliby wystepowac w pierwszej 11 :?:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 cze 2007, 14:33

fieldy pisze:Poza tym w Portugali dostanie wiecej kasy.
A skąd ta pewność? Nie siedzę za bardzo w temacie, ale z tego co wiem, to zarobki we wszystkich trzech klubach mają być do siebie bardzo zbliżone.
Mentor pisze:Na pewno nie każdy.
:lol:

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 19 cze 2007, 14:35

Jakby mial sie sugerowac kasa to juz dawno podpisalby kontrakt z Betisem.Bo daja mu 1mln euro za sezon! :P

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 cze 2007, 14:35

the hammers pisze:Mentor napisał:
Jeżeli Diego Lopez odchodzi (o czym nie wiedziałem) to co innego.

Dudek napewno niemialby z nim problemu w walce o pozycje nr 2.

uwierz mi ze mialby problem. capello na poczatku sezonu zastanawial sie cyz diego nie powinien bronic w podstawowym skaldzie realu wiec znaczy to ze ma duzy potencjal. prawdopodbnie dudek jest lepszy ale bez ogrania itp moglby przegrac te walke

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2007, 14:38

TS borys IFC pisze:A skąd ta pewność? Nie siedzę za bardzo w temacie, ale z tego co wiem, to zarobki we wszystkich trzech klubach mają być do siebie bardzo zbliżone.
zbliżone, ale ponoć Real daje najmniej kasy, I nie ma się co dziwić w sumie, rezerwowemu bramkarzowi maja płacić mln ? z jakiej racji ?
W Benfice podobno ma dostać wiecej. Nie wiem dokładnie ile wiecej, ale wiecej.
Oczywiscie to nic potwierdzonego, bo nigdy nie dowiemy sie, kto ile oferuje - to tylko domysły.

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 cze 2007, 14:42

.przezyje i za to co dostanie w realu ja bym chcial taka kase jak on ma tam dostac za rok na 10 lat i bylbym krezusem :lol:. mysle ze jurek sam jeszcze nie wie gdzie bedzie gral. dzis ma byc wszystko jasne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2007, 15:48

TS borys IFC pisze:capello na poczatku sezonu zastanawial sie cyz diego nie powinien bronic w podstawowym skaldzie realu
To były bardziej plotki prasy wynikające z tego, że Fabio uważa, iż bramkarz powinien być wysoki. Nie sądzę aby Włoch w ogóle zastanawiał się poważnie nad posadzeniem Ikera na ławce :P

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 cze 2007, 16:17

RealFan pisze:TS borys IFC napisał:
capello na poczatku sezonu zastanawial sie cyz diego nie powinien bronic w podstawowym skaldzie realu

To były bardziej plotki prasy wynikające z tego, że Fabio uważa, iż bramkarz powinien być wysoki. Nie sądzę aby Włoch w ogóle zastanawiał się poważnie nad posadzeniem Ikera na ławce Razz

racja ale wzrost nie zalatwia wszystkiego. ta plotka potwierdza ze diego to solidny lapacz. dudkowi nie byloby latwo.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 cze 2007, 16:26

Gdyby Diego zostal w Madrycie na nastepny sezon nikt nawet nie ogladalby sie na Dudka. Na pozycje drugiego bramkarza Lopez wystarczal w 110%. Co innego mlodziki z Castilli. Dlatego temat o Jurku powstal.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2007, 16:29

Sądzę, że Dudek jednak nie trafi do Realu, jeśli oferta Benfici jest naprawdę poważna. Jeśli miałby wybierać pomiędzy Realem, a Betisem to możliwe, że zdecydowałby się na tą ławkę w Madrycie, ale gra w CL w barwach Benfici będzie dla niego nie do odparcia. Nie wiadomo tylko na 100% jaką zespół z Lizbony dał Dudkowi odpowiedź :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”