Jose Mourinho - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 01 kwie 2008, 21:50

Mnie osobiście denerwują takie dni jak te 1 kwietnia. Wtedy nie wiadomo, który news jest prawdziwy, a który nie. Niektóre strony po prostu przeginają. CO do przyszłości Mourinho, to myślę, że Portugalczyk podejmie decyzję po sezonie, a nie teraz- gdy rozgrywki trwają. Najbardziej realne opcje to Inter Mediolan i FC Barcelona. Trener w Barcie po tym sezonie raczej zostanie wyrzucony( chyba, że zdobędzie Ligę Mistrzów).

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 kwie 2008, 14:40

Tak ostatnio sobie myślałem o Mourinho nie wiem czemu może w kontekście tego że Barcelona raczej pożegna się Ryjkiem. Kiedyś Jose powiedział że chciałby trenować reprezentację Portugalii. Scolari nie żegna się czasem po EURO z nią ? Wcale bym się nie zdziwił jak by zaczął reprezentacyjną karierę. Tylko czy Portugalię stać na to aby wypłacać Mou 10 mln Euro rocznie ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2008, 14:48

Nie tak dawno wypowiadał się, że chce trenować Portugalię, ale najpierw chce się spróbować w SerieA, bądź La Lidze.
Ma tą komfortową sytuację, że sam sobie wybiera klub, a nie klub jego :D

Barca, Real, Inter, Milan .. chyba do któregoś z tych klubów trafi. Pewnie do Interu jednak.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 kwie 2008, 14:48

Mówił, że chciałby kiedyś poprowadzić reprezentacje Portugalii, ale jeszcze nie teraz. Teraz chciałby trenować jakiś klub z Włoch lub Hiszpanii.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 kwie 2008, 15:21

Ja obstawiam, ze jeszcze przed startem Euro, bedziemy znali przyszłość Jose. Scolari mowil, ze chcialby pozostac na stanowisku trenera Portugalii, narazie osiagal dobre wyniki, wiec dlaczego nie ma pozostac.

Po zakonczeniu sezonow w poszczegolnych ligach kluby dosc szybko beda chcialy zatrudnic tak dobrego trenera, wiec watpie, zeby ten czekal na to co wydarzy sie na Euro i czy Portugalia osiagnie wynik, ktory pozwoli pozostac przy pracy Brazylijczykowi.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 kwie 2008, 15:59

fieldy pisze:Ma tą komfortową sytuację, że sam sobie wybiera klub, a nie klub jego
To nie do końca tak jest :P

Mou ostatnio nawet potwierdził, że trenować reprezentację Portugalii będzie najprawdopodobniej pod koniec jego kariery :)
Co do klubu to nie wiem czy Inter. Wydaje mi się, że jak Mancini wygra ligę to zostanie, choć u Morattiego nic nie wiadomo :P Jeśli wierzyć ostatnim pogłoskom to w Barcelonie też nie będzie pracował. Ostateczna decyzja należy do Laporty, a on podobno woli kogoś innego na stanowisku trenera Blaugrany (Laudrup, Blanc, Guardiola itd.). Real też odpada. Mimo wszystko nie wydaje mi się, żeby Calderon zwolnił Schustera. W Milanie sytuacja jest tragiczna, więc może Milan :?: :) Tylko, czy Berlusconi w ogóle myśli o rewolucji w klubie :?: :roll:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 kwie 2008, 16:11

Bask pisze:W Milanie sytuacja jest tragiczna, więc może Milan Question Smile Tylko, czy Berlusconi w ogóle myśli o rewolucji w klubie Question Rolling Eyes
Berlusconi przede wszystkim twardo wierzy w to, że Ancelotti po zakupie kolejnych Cesarów, powrocie z emerytury Albertiniego i wzmocnieniu bramki Dino Zoffem będzie wygrywał regularnie LM. Ancelotti jest nie do ruszenia na ten moment. Musiałaby się stać katastrofa w lidze - a na razie wszystko idzie ku temu - by Berlusconiemu do głowy przyszedł pomysł, że Carlo może i się w Milanie skończył.
A, jak wiadomo, od pomysłu do realizacji jeszcze dłuuuga droga. :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 kwie 2008, 16:26

Według mnie jeśli Milan doczłapie do czwartego miejsca to nie ma takiej opcji żeby zwolniono Ancelottego. Jeśli jednak im się to nie uda i jakimś cudem Carlo poleci to zatrudnienie na jego miejsce Mou nadal będzie mało prawdopodobne. Raczej będą celowali w jakieś byłego piłkarza.

Real pewnie obroni mistrzostwo i wywalenie drugi rok z rzędu trenera w takiej sytuacji bardzo by mnie zdziwiło. Chociaż nie od dziś wiadomo, że tam wszystko jest możliwe.

Barcelona pewnie awansuje do półfinału Ligi Mistrzów, ale jeśli będą grali tak jak obecnie grają to z MU większych szans mieć nie będą. Mówi się, że Rijkaarda tylko LM może uratować, więc jego odejście i próba zaangażowanie Jose jest bardzo prawdopodobna.

W Interze sytuacja bardzo skomplikowana. Z jeden strony media donoszą o rozmowach Morattiego z Mou i jego agentem. Z drugiej jednak strony obie strony zaprzeczają jakby jakie kol wiek kontakty miały miejsce. Trudno powiedzieć co jest prawdą, ale jak sobie przypomnę sytuację przed zatrudnieniem Manciniego to jestem wstanie powiedzieć, że jednak coś na rzeczy jest. Poza tym Mancini, który raz ogłasza, że odchodzi, a później to odkręca.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 02 kwie 2008, 16:30

Zico_FCI pisze:Jeśli jednak im się to nie uda i jakimś cudem Carlo poleci to zatrudnienie na jego miejsce Mou nadal będzie mało prawdopodobne. Raczej będą celowali w jakieś byłego piłkarza.

No i raczej Mou nie bedzie chciał grać w Pucharze UEFA.

A tak z innej beczki: jak Grant wygra LM to Jose sie chyba zesra :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”