Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 189

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 gru 2005, 22:50

czeher pisze:Ciesze sie ze moge z kim podzielic sie moja "radoscia"
Najważniejsze to wyczuć ironię :P :? :lol:
Snipp_ pisze:Mialem powody do takiego optymizmu.
O, otóż to ;)

Prawda, ale Juventus wciąż jest najmocniejszy we Włoszech, jak nie w Europie.
We Włoszech - narazie to udowadniają, ale jeszcze poczekać trzeba aż dojdą do finału Ligi Mistrzów ;) ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 gru 2005, 22:53

ossy pisze:czeher napisał:

No i gdzie ten pogrom gdzie

Na Violi.
Jakos nie przypominam sobie :?:
ossy pisze:przypomnij sobie jak przed meczem Violi z Interem, pisałem tu i w komentacj że Fiora rozjedzie Inter. Wynik każdy zna
czyli ty pisales :?: bo nie przypominam sobie abym przed meczem pisal ze Viola rozjedzie Inter - pisalem ze bedzie wyzej w tabeli (3msc) przed sezonem - ale przed emczem z Interem chyba wazylem slowa - a jesli nie prosze o "namacalny" dowod :!:
ossy pisze:A teraz wypie.dala. do tematu Violki bo cos słabo ten temat stoi.
Bo ty tak napiszesz, poza tym wole tutaj pisac o Violce

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 gru 2005, 22:54

ossy pisze:A teraz wypie.dala. do tematu Violki bo cos słabo ten temat stoi.

Widocznie Viola nie ma zadnego kibica na forum pilka.pl :cry: ,a szkoda ,bo to dobry klub.

ossy pisze:P.S. Och ty Ibra Wykrakałes remis złoczyńco
:witam: hehe ,no bo to byl najbardziej prawdopodobny wynik :wink: (przynajmniej dla mnie)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 gru 2005, 22:55

punkt tez dobry i to zdobyty na trudnym terenie :wink: wiadomo kiedys musiał przyjsc słabszy mecz i nie nalzey robic z tego tragedi bo jutro rywale głowni tez mogą pogubic punkty :P cieszy mnie ze znowy trafił Trezegol :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 gru 2005, 22:57

futbolowa pisze:Remis zły nie jest - zwłaszcza jeśliby spojrzeć na przywoływane już wcześniej statystyki z ostatnich lat
:arrow:
futbolowa pisze:Snipp_ napisał:
Mialem powody do takiego optymizmu.

O, otóż to
Jezli mowa o statystykach to podawano tez statystyki Capello vs Lazio ktore byly bardzo korzystne dla Juve
futbolowa pisze:Najważniejsze to wyczuć ironię
no wlasnie :!:

Ibrahimović pisze:Widocznie Viola nie ma zadnego kibica na forum pilka.pl ,a szkoda ,bo to dobry klub.
niech cie o to glowa nie boli :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 17 gru 2005, 23:17

czeher pisze: Jakos nie przypominam sobie :?:
A przypomiasz sobie jaki to byłeś pewny że z nami nie przegracie, bo jak to pisałeś "Violka jeszcze nie przegrała z Juve w grudniu"

czeher pisze: czyli ty pisales :?: bo nie przypominam sobie abym przed meczem pisal ze Viola rozjedzie Inter - pisalem ze bedzie wyzej w tabeli (3msc) przed sezonem - ale przed emczem z Interem chyba wazylem slowa - a jesli nie prosze o "namacalny" dowod :!:
NIe no ale pomyłka. Zamiast pisałeś napisałem pisałem. Chyba się powiesze.Nie chce mi się grzebać po komentach sprzes 3 miechów. Ale dobrze wiemy że to pisałem. Wspominałes też wtedy o Luca Toni show podczas tego meczu, a jak było wiemy.
czeher pisze: Bo ty tak napiszesz, poza tym wole tutaj pisac o Violce
Tak :!: Bo ja tak napisze. Zmykaj :rozga:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 gru 2005, 23:27

ossy pisze:A przypomiasz sobie jaki to byłeś pewny że z nami nie przegracie, bo jak to pisałeś "Violka jeszcze nie przegrała z Juve w grudniu"
To sobie przypominam - pisalem iz jestem w 100% przekonany iz Violka nie przegra :!:
ossy pisze:Ale dobrze wiemy że to pisałem
Chyba ty wiesz, bo ja raczej takich rzeczy przed tym meczem nie pisalem, owszem najezdzalem na Inter ale to bylo przed sezonem, bezposrednio przed meczem wazylem raczej slowa - pamietam jeszcze taki zart serka - puscil plote o dziwnej chorobie w szeregach Violi - z tego powodu mialy byc absencje czolowych graczy Violi -
ossy pisze:Wspominałes też wtedy o Luca Toni show podczas tego meczu,
To przed kazdym meczem pisalem badz po kazdym meczu, w ktorym strzelil bramke wiec wybacz
ossy pisze:Tak Bo ja tak napisze. Zmykaj
Nie ma takiej mozliwosci :!:

Panowie :!: Chyba muszę przywołać do porządku :> //maestro

Wracajac do emczu to jedeyna zla informacja w dzisiejszym dniu to gol Treze, ktory systematyczne goni Luce :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 gru 2005, 23:45

No i remis.
Choc w pierwszej połowie to Lazio lepiej grało w 2 połowie wyrownane widowisko choc obie ekipy miał sznase by wygrac to i tak lepsze wrazenie pozostawiło Lazio po sobie.
Szkoda tylko ze musiał zejsc Behrami po brzydkim zagraniu Cannavaro a tak wszedł Keller i marnował akcje tylko :?
Ja sie tylko dziwiłem dlaczego Capello trzymał do konca Zlatana :shock: przeciez on grał tak słabo.
Mzna go jedynie pochwalic za to ze to na nim był faul kiedy to Juve wyrownało a tak.......zreszta David tez niewidoczny ale bramke strzelił chociaz tyle.
Blasi oprocz fauli nic nie pokazał najlepsi w ekipie z Turynu według mnie Zambrotta oraz Nedved.

W Lazio na wyroznienie zasługuje Dabo zagrał swietnie w srodku walczył do upadłego kilka swietnych przechywtów nprawde wielkie :brawo:

Ogolnie mecz ciekawy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 10:32

ossy pisze:i przypomnij sobie jak przed meczem Violi z Interem, pisałem tu i w komentacj że Fiora rozjedzie Inter. Wynik każdy zna
czeher pisze:Chyba ty wiesz, bo ja raczej takich rzeczy przed tym meczem nie pisalem, owszem najezdzalem na Inter ale to bylo przed sezonem, bezposrednio przed meczem wazylem raczej slowa - pamietam jeszcze taki zart serka - puscil plote o dziwnej chorobie w szeregach Violi - z tego powodu mialy byc absencje czolowych graczy Violi -
Wiec zadalem sobie troche trudu aby znalesc posty pisane przez moja osobe przed meczem z Interem - musialem odprzec niedorzeczne pomowienie
czeher 23.09.2005 pisze:No to Juras_InterFan i inni kibice interu nadchodzi mecz prawdy!!! Fakt ze gra na San Siro stawia was w uprzywilejowanej sytuacji ale mysle ze Prandelli dobrze zmotywuje oraz ustawi moja kochana Violke!!! Licze ze po raz kolejny da o sobie zxnac LUCA i po meczu bedzie mozna okresli to jednym zwrotem --> LUCA TONI SHOW!!!
Mysle rowniez ze choc troche wyjasni sie kto mial racje w naszych przedsezonowych roznicach zdan na temat Interu i Violki!!!
Licze tutaj na przynajmknie 1pkt!!! w sumie ciezko ograc was na wl;asnym, terenie ale jestem dobrej mysli!!!
Wiec gdzie pisalem ze Viola rozjedzie Inter :?: :?: :?:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1755

Wybiegajac juz do nastepnej kolejki calcio to wydaje sie iz macie teoretycznie najslabszego rywala :arrow: Siene - mam nadizeje ze ex fioletowy pospuje wam troche "krwi" :!:
Milan czeka ciezki mecz na wyjezdzie z Livorno zas Violka u siebie bedzie grala z Palermo - beda to dosc ciekawe widowiska
WIEC RACZEJ POWETUJECIE SOBIE WCZORAJSZA "WPADKE" I "ODROBICIE" TE 2PKT NAD NIEKTORYMI

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 gru 2005, 11:40

czeher pisze:
WIEC RACZEJ POWETUJECIE SOBIE WCZORAJSZA "WPADKE" I "ODROBICIE" TE 2PKT NAD NIEKTORYMI
Wpadka?? Remis z Lazio, na Olipico to jest wpadka???? :lol: Fajnie.

czeher pisze:
Wybiegajac juz do nastepnej kolejki calcio to wydaje sie iz macie teoretycznie najslabszego rywala :arrow: Siene - mam nadizeje ze ex fioletowy pospuje wam troche "krwi" :!:
Milan czeka ciezki mecz na wyjezdzie z Livorno zas Violka u siebie bedzie grala z Palermo - beda to dosc ciekawe widowiska
Milan rozwali Livorno. Poprostu, Livorno słabo gra z gigantami(0-5 Inter?;0-3Juve). Ale Viola mysle że zgubi pkt. Inter powinien "ciupnąć" Empoli.

P.S. czeher pisałeś o tym że pojedziecie Inter w komentarzach.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 gru 2005, 11:45

czeher pisze:WIEC RACZEJ POWETUJECIE SOBIE WCZORAJSZA "WPADKE" I "ODROBICIE" TE 2PKT NAD NIEKTORYMI

Wpadka :roll: :lol:

Ze Siena zagramy w sporym osłabieniu :? Nedved jest zawieszony (za kartki) ,Emerson kontuzjowany ,Mutu Kontuzjowany :cry: Ciekawe kto zagra na Lewej pomocy :roll: Wszystko wskazuje na to ,ze Del Piero ,ewentualnie Zambrotta :wink: ,ale jedno jest pewne ,ze Siena trzeba wygrac i zakonczyc rok z przewaga 8-9pkt nad innymi :twisted: Taki Cel :wink:

Forza Juve

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 11:49

ossy pisze:Wpadka?? Remis z Lazio, na Olipico to jest wpadka???? Fajnie.
chyba napisalem w cudzyslowiu wpadka - chyba to cos znaczy
ossy pisze:P.S. czeher pisałeś o tym że pojedziecie Inter w komentarzach.
Napewno nie przed meczem, poczatkowo pisales ze rowniez na forum - jak widzisz nie bylo czegos takiego - wiec koncze ten temat
ossy pisze:Milan rozwali Livorno. Poprostu, Livorno słabo gra z gigantami(0-5 Inter?;0-3Juve). Ale Viola mysle że zgubi pkt. Inter powinien "ciupnąć" Empoli.
Co do Livorno to teraz prezentuje sie znacznie lepiej niz w okresie meczu z Interem a Milan cos ostatnio "kuleje" - chociaz zobaczymy po dzisiejszym meczu - moze ostatnia prestizowa porazka zdzialala cuda
Palermo gra w kratke, za to zauwazylem w Violi troche slabszy okres - jednak odwolujac sie do statystyk meczy Violi na wlasnym boisku w tym roku - moge byc dobrej mysli - chociaz mecz nie bedzie na;lezal do lawtych - zreszta ten dzisiejszy z Empoli rowniez

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2005, 13:23

Panowie schodzicie z tematu! Tu już zaczyna się kłótnia, a nie rozmowa na poziomie :roll:

Oglądałem wczoraj powtórke na Polsacie Sport i jestem załamany postawą Thurama :shock: Przy golu strasznie głupi błąd, a do tego często tracił piłki. Blasi całkiem nie widoczny. Pierwsza połowa to groźniejsze ataki Lazio skrzydłami. Przy bramce dla Juve trochę szczęścia, że nikt nie odebrał tej piłki po uderzeniu głową przez Nedveda i najważniejsze, że znalazł się tam Trezeguet. Jeden pkt. może cieszyć, ale nmogliśmy wygrać ten mecz. Szkoda, że Emerson nie grał bo to już duża strata :roll:

Grał wczoraj Dabo i Di Canio więc chyba nic między nimi nie ma. Dabo jeszcze chamsko faulował Vieire po tym jak Patrick dostał żółtą tylko tyle, że zawodnik Lazio nie dostał chyba nawet upomnienia.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 21:01

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przecież Di Canio miał nie grać za manifestacje poglądów politycznych :/

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 gru 2005, 18:06

Dzis o 20.30 gramy z AC Siena ,trzeba ten mecz wygrac i nie ma gadania :wink:

Chyba nie trzeba nikomu mowic ,ze w podstawowej "11" Sieny wybiegnie 5 zawodnikow wypozyczonych z ... Juventusu :lol: ,a na dodtaek obie ekipy to "Bianconeri" 8)

Przewidywane "11"

Juventus (4-4-2): Abbiati - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Chiellini - Camoranesi, Emerson, Vieria, Mutu - Ibrahimovic, Trezeguet

Siena (4-3-3): Mirante - Portanova, Legrottaglie, Tudor, Gastadello - Alberto, Paro, Molinaro - Locatelli, Chiesa, Bogdani

W miejsce zawieszonego za kartki Nedveda zagra niezawodny ostatnio Adrian Mutu :twisted:

Forza Juve :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”