Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 0:38
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 0:42
i jest naprawde za co go cenicryzy89 pisze:Dla mnie wazne jest to ze Ferguson stosuje rotacje w skladzie...i czesto daje odpaczac swoim podstawowym zawodniką...aby powrocili w jeszcze lepszej formie....za too go cenie i za wszystko co zrobil dla MU....
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 30 gru 2004, 3:06
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 10:20
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 gru 2004, 12:07
Sławek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 13:39
widze ze jednak ktos sie ze mna zgadzaQrczak pisze:Dla mnie Jose Mourinho jest najlepszym trenerem i taktykiem w całej Europie. To co zrobił z Porto było naprawde niewiarygodne wcześniej takie rzeczy zdazały sie tylko w ManegerachJestem pełem podziwu dla tego pana czuje ze w tym roku Chelsea sięgnie po Mistrza i wygra Lige Mistrzów.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:56
Mam takie samo zdanie jak ty....widac ze Czerwony Diabel z ciebieSławek pisze:no..wielu trenerow ma mozliwosc rotacji a tego nie robi...np w realu jak jest beckham to prawie zawsze gra bo inaczej bylby skandal...trener boi sie ze zostanie wygwizdany...a w Manchesterze Ferguson robi rotacje np w meczu z Fenerbache mimo tego ze za ten mecz mogl wyniesc troche kasy gdyby wgral
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 27 sty 2005, 23:49
Lampo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 28 sty 2005, 9:00
Co ty masz z nim jakies blizsze kontakty ze twierdzisz ze jest idealnym czlowiekiem ??...a moze chciales powiedziec ze idealnym mezczyznaLampo pisze:JOSE MOURINHO TO IDEAŁ!!I TRENERSKI I PRZYPUSZCZAM ŻE TAKŻE JAKO CZŁOWIEK!!
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 sty 2005, 9:17
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 28 sty 2005, 9:45
Pisakk pisze:Jose Mourinho to dla mnie facet niesłychanie pewny siebie i arogancki. Ale trzeba też dodać, że w tym co robi jest napradę niezły. Ja tam go nawet lubie i przede wszystkim podziwiam, bo z takim "małym" Porto zdobyć w dwa lata Puchar UEFA i Ligę Mistrzów to jest wielka sztuka.
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 sty 2005, 10:19
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 28 sty 2005, 12:12
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 sty 2005, 13:28
Vicas pisze:Pamietajcie tez o tym, ze dobry trener bez zawodnikow daleko nie zajdzie...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 01 lut 2005, 22:31
Sławek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio