Jose Mourinho - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 0:38

Dla mnie wazne jest to ze Ferguson stosuje rotacje w skladzie...i czesto daje odpaczac swoim podstawowym zawodniką...aby powrocili w jeszcze lepszej formie....za too go cenie i za wszystko co zrobil dla MU....

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 0:42

ryzy89 pisze:Dla mnie wazne jest to ze Ferguson stosuje rotacje w skladzie...i czesto daje odpaczac swoim podstawowym zawodniką...aby powrocili w jeszcze lepszej formie....za too go cenie i za wszystko co zrobil dla MU....
i jest naprawde za co go cenic :D zrobil wiele i oby zrobil jeszcze wiecej, ale ja i tak wole Real i to co zrobil z nim Florentino Perez mimo tego ze teraz jest bessa i tak naprawde to kazdy trener ktory ma mozliwosc rotacji w skladzie to jej dokonuje

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 30 gru 2004, 3:06

Dla mnie Jose Mourinho jest najlepszym trenerem i taktykiem w całej Europie. To co zrobił z Porto było naprawde niewiarygodne wcześniej takie rzeczy zdazały sie tylko w Manegerach :lol: Jestem pełem podziwu dla tego pana czuje ze w tym roku Chelsea sięgnie po Mistrza i wygra Lige Mistrzów.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 10:20

Wszyscy się dziwią dlaczego Mourinho odszedł do szatni gdy piłkarze wtedy właśnie odbierali trofeum. Ponieważ on był w "szoku" bo Porto dwa lata temu nie liczyło się w Portugaliii i Europie. Trofeum wtedy zdobył Real Madryt i nie było na niego lepszych. W Portugalii liczył się Sporting, Benfica i Boavista. W dwa lata jego zespół stał się najlepszą drużyną Europy.

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 gru 2004, 12:07

no..wielu trenerow ma mozliwosc rotacji a tego nie robi...np w realu jak jest beckham to prawie zawsze gra bo inaczej bylby skandal...trener boi sie ze zostanie wygwizdany...a w Manchesterze Ferguson robi rotacje np w meczu z Fenerbache mimo tego ze za ten mecz mogl wyniesc troche kasy gdyby wgral

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 13:39

Qrczak pisze:Dla mnie Jose Mourinho jest najlepszym trenerem i taktykiem w całej Europie. To co zrobił z Porto było naprawde niewiarygodne wcześniej takie rzeczy zdazały sie tylko w Manegerach :lol: Jestem pełem podziwu dla tego pana czuje ze w tym roku Chelsea sięgnie po Mistrza i wygra Lige Mistrzów.
widze ze jednak ktos sie ze mna zgadza :P

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:56

Sławek pisze:no..wielu trenerow ma mozliwosc rotacji a tego nie robi...np w realu jak jest beckham to prawie zawsze gra bo inaczej bylby skandal...trener boi sie ze zostanie wygwizdany...a w Manchesterze Ferguson robi rotacje np w meczu z Fenerbache mimo tego ze za ten mecz mogl wyniesc troche kasy gdyby wgral
Mam takie samo zdanie jak ty....widac ze Czerwony Diabel z ciebie :twisted: ...

Lampo
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 27 sty 2005, 23:49

JOSE MOURINHO TO IDEAŁ!!I TRENERSKI I PRZYPUSZCZAM ŻE TAKŻE JAKO CZŁOWIEK!!

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 28 sty 2005, 9:00

Lampo pisze:JOSE MOURINHO TO IDEAŁ!!I TRENERSKI I PRZYPUSZCZAM ŻE TAKŻE JAKO CZŁOWIEK!!
Co ty masz z nim jakies blizsze kontakty ze twierdzisz ze jest idealnym czlowiekiem ??...a moze chciales powiedziec ze idealnym mezczyzna :lol: :lol: :lol: .. :?:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 sty 2005, 9:17

Jose Mourinho to dla mnie facet niesłychanie pewny siebie i arogancki. Ale trzeba też dodać, że w tym co robi jest napradę niezły 8) . Ja tam go nawet lubie i przede wszystkim podziwiam, bo z takim "małym" Porto zdobyć w dwa lata Puchar UEFA i Ligę Mistrzów to jest wielka sztuka.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 28 sty 2005, 9:45

Pisakk pisze:Jose Mourinho to dla mnie facet niesłychanie pewny siebie i arogancki. Ale trzeba też dodać, że w tym co robi jest napradę niezły 8) . Ja tam go nawet lubie i przede wszystkim podziwiam, bo z takim "małym" Porto zdobyć w dwa lata Puchar UEFA i Ligę Mistrzów to jest wielka sztuka.

ZGADZAM SIE :wink: ZDOBYCIE PUCHARU UEFA I LM W DWA LATA TO NIELADA WYZWANIE, GODNE PODZIWU I TO NA DODATEK PORTO WYCZYN NIESAMOWITY !!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 sty 2005, 10:19

mourinhio rzeczywiscie jest dobrym trenerem i wyniki są po jego stronie ale niezbyt go lubie odkąd przeszdł do chelsea to niezbyt go daże sympatią :P

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 28 sty 2005, 12:12

Pamietajcie tez o tym, ze dobry trener bez zawodnikow daleko nie zajdzie... :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 sty 2005, 13:28

Vicas pisze:Pamietajcie tez o tym, ze dobry trener bez zawodnikow daleko nie zajdzie... :wink:

ale dobry trener tez potrafi stworzyc sobie dobrych zawodnikow :D 8)

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 01 lut 2005, 22:31

smitu-ty nie gadaj ze potrafi STWORZYC zawodnikow....bo murinho kupuje "gotowcow" juz wyrobionych i wygranych

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”