Francja-PSG
Hiszpania-Real Mallorca
Polska-Wisła Kraków/Motor Lublin
Uwielbiam Manchester United.
United...i długo...długo nic.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tfutfu » 31 gru 2004, 13:56
tfutfu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 sty 2005, 0:46
Pewnie trudno jest Ci kupić pasującą koszulkęAxel Hammond pisze:mam 'plecy' tu i ówdzie
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 sty 2005, 9:32
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 02 sty 2005, 10:26
doli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 10:43
Roy Makaay

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 13:06
Proszę o konkretny cytat, bo jakoś nieprzypominam sobie, bym użył takiego słowa...Pisakk pisze:Pewnie trudno jest Ci kupić pasującą koszulkęAxel Hammond pisze:mam 'plecy' tu i ówdzie.
Ale ja nie o tym. Muszę Ci wręczyć 1WP za użycie słowa "po*******" pare postów wcześniej.
Pozdrawiam
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 sty 2005, 17:59
Już śpieszę z wyjaśnieniami (trochę wykropkowanymi):Axel Hammond pisze:Proszę o konkretny cytat, bo jakoś nieprzypominam sobie, bym użył takiego słowa...
PozdrawiamAxel Hammond pisze: Czasami coś się p******** panom odpowiedzialnym za dawkowanie sterydów i mamy przykre przypadki śmeirci na boisku
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 18:39
Nie no panowie, nie róbmy jaj (o, przepraszam - dowcipów. Mam nadzieję, że za 'jaja' ostrzeżenia nie dostanę). To jest forum kibiców piłkarskich, normalnych ludzi w wieku młodzieńczo-wczesnodorosłym czy forum zakonu sióstr karmelitek? Bez przesady, ale jak za takie rzeczy będzie dawać (o, przepraszm - przyznawać. 'Dawać' może się niejednoznacznie kojarzyć) ostrzeżenia, to wybanujecie pół forum. Specjalnie użyłem słowa takiego a nie innego, żeby wyrazić swoje emocje. Nawet w MS Wordzie wyraz ten uznawany jest za kolokwializm a nie wulgaryzm... Domagam się cofnięcia ostrzeżeniaPisakk pisze:Już śpieszę z wyjaśnieniami (trochę wykropkowanymi):Axel Hammond pisze:Proszę o konkretny cytat, bo jakoś nieprzypominam sobie, bym użył takiego słowa...
PozdrawiamAxel Hammond pisze: Czasami coś się p******** panom odpowiedzialnym za dawkowanie sterydów i mamy przykre przypadki śmeirci na boisku
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 sty 2005, 19:27
Domagać się możesz, ale ostrzeżenie i tak nie będzie cofnięte. W Regulaminie forum jest napisane:Axel Hammond pisze: bla bla bla
Domagam się cofnięcia ostrzeżenia
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robbi16 » 03 sty 2005, 8:18
robbi16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 03 sty 2005, 8:55
RauL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 06 sty 2005, 14:43
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 06 sty 2005, 15:11
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 sty 2005, 15:26
jaget