Szanse polskich klubów w pucharach - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Która dru?yna najlepiej wypadnie w pucharach?

Wis?a Kraków
27
61%
Legia Warszawa
6
14%
Groclin Grodzisk Wielkopolski
11
25%
Wis?a P?ock
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 sie 2005, 15:31

Przypomina mi się sytuacja sprzed 2 lat, kiedy Wisła trafiła na Anderlecht- zespół gorszy od Panathinaikosu. A jednak odpadła. Dysponowali wtedy o wiele lepszym składem, a mimo to ponieśli klęskę. Tak więc stawiam na Panathinaikos. Wisła nie będzie się jednak mogła załamać odpadnięciem i będzie musiała starać się w Pucharze UEFA, aby znowu nie skompromitowała się z zespołem klasy Valerengi lub Dinamo Tbilisi. Jeśli uda trafić się do grup, to tam będą mieli sporą szansę na awans. Uważam, że duże szanse ma także Groclin. Ciekawie prezentuje się Legia, a dla Wisły Płock szczytem marzeń będzie runda grupowa.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 09 sie 2005, 23:01

marcin90 pisze:Przypomina mi się sytuacja sprzed 2 lat, kiedy Wisła trafiła na Anderlecht- zespół gorszy od Panathinaikosu. A jednak odpadła. Dysponowali wtedy o wiele lepszym składem, a mimo to ponieśli klęskę. Tak więc stawiam na Panathinaikos. Wisła nie będzie się jednak mogła załamać odpadnięciem i będzie musiała starać się w Pucharze UEFA, aby znowu nie skompromitowała się z zespołem klasy Valerengi lub Dinamo Tbilisi. Jeśli uda trafić się do grup, to tam będą mieli sporą szansę na awans. Uważam, że duże szanse ma także Groclin. Ciekawie prezentuje się Legia, a dla Wisły Płock szczytem marzeń będzie runda grupowa.
Jednak tym razem sytuacja się raczej nie powtórzy gdyż wątpię aby Wisła straciła taką zaliczkę. Jeżeli chodzi o reszte klubów w europejskich pucharach, to najsłabiej prezentuje się Wisła Płock, choć wydaję mi się że przejdą dalej. Jeżeli dobrze pójdzie to możemy w tym sezonie zdobyć wiele punktów które może zagwarantują nam jedno bezpośrednie miejsce w fazie grupowej LM :)

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 11 sie 2005, 11:26

Wszystkie polskie kluby wystepujace w pucharze UEFA powinny poradzić sobie ze swoimi przeciwnikami ponieważ są to bardzo przecietne zespoly.Najwieksze obawy budzi występ Wsly Plock ale powinni zremisowac ten mecz. Wisla Kraków rozniosla w pyl Panathinaikos Nie wierze żeby Grecy byli w stanie podnieśc sie po tej porażce.Na pewno bedzie to ciężki mecz ale Wisla awansuje.

freon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: freon » 11 sie 2005, 11:40

heheh
awans wisły praktycznie zakonczy ta sonde bo juz bedzie wiadomo ze to bedzie najwieksyz sukces no chyba ze ktos z polski dojdzie fo polfinalu lub finalu uefa ;)

a swoja droga troche sie martwie bo w poprzednim sezonie wystep amiki w uefa byl tragedia

a ciekawe jak wystapi wisla w grupach
oby zdobyla jakies punkty

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 11 sie 2005, 12:10

gdyby ktoras z polskich druzyn w pucharze Uefa zaszla do cwiercfinalu byloby super!Jaks slawa i kasa,a wisla jesli awansuje do LM to niech w fazie grupowej zdobedzie duzo punktow!Czego kazdej Polskiej druzynie zycze!

niewiasta10

4:0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niewiasta10 » 14 sie 2005, 1:10

spodziewany wynik rewanżu:
PAO - Wisła Kraków 4:0
a do przerwy?? no, może 2:0

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”