Kto spadnie z ekstraklasy?? - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Która dru?yna spadnie z ekstraklasy?

Czas głosowania minął 24 lut 2006, 12:56

Górnik Zabrze
4
9%
Arka Gdynia
7
16%
GKS Be?chatów
17
40%
Odra Wodzis?aw
2
5%
Lech Pozna?
5
12%
Polonia Warszawa
3
7%
Korona Kielce
5
12%
inna
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2005, 22:13

Scyzoryk pisze:No wiadomo wszyscy was okradają biedaczki ... 2 lata temu Korona teraz Heko przedtem Cracovia no porpostu jesteści pokrzywdzeni przez los i PZPN . A może porpostu wasz skłąd był cienki ?? W tym roku pewnie też was ktoś okradnie więc przyjmij moje największe wyrazy współczucia :oops: :lol: ALe co tu się dziwić jaki klub tacy kibice :roll: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Sens jest jasny i sens jest prosty ty jesteś załosny gdy jesteś zazdrosny . Chłopcze z Rzeszowa :lol:

------KONIEC NAPINKI ( jak narazie :twisted:)------------
No i co tu duzo mowic... :lol: :lol: :lol: pokazales juz wszystkie swoje mozliwosci?? jezeli tak, to jak dla mnie wystarczy, z dziecmi nie dyskutuje, bo poprostu nie rozumieja co znaczy slowo "dyskusja" (proponuje sprawdzic w slowniku pod "D" jak dziecko - szybko znajdziesz... :D )
a dla rozluznienia, co by ci zylka nie pekla, proponuje baranka o sciane, z rozbiegu oczywiscie, juz Ci nie zaszkodzi a czasem moze pomoc... narka napinaczu... odezwij sie jak skonczysz gimnazjum :lol:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 sie 2005, 23:51

Przykro mi chłopcze z Stali RZ. którą znowu okradną z awansu :oops: ale już gim. skończyłem , więc uważaj jak się odzywasz do starszych ...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2005, 0:03

Dobra ludziska może i jestem młodszy od Was, ale jestem chyba bardziej poważny 8)

Oczywiście na wstępie chciałbym spadku Arki i Lecha (bo Cracovia raczej sie utrzyma :roll: ), ale myślę, że jednak tak nie bedzie. Korona gra dobrą piłkę, ale niezbyt efektywną. Musza się rozegrać i przyzwyczaić, a wtedy będzie jak najbardziej pozytywnie. Jak narazie trudno jest powiedzieć kto spadnie bo to jest początek sezonu, ale na dzień dzisiejszy myślę, że bedzie to GKS Bełchatów i Zagłebie 8)

[EDIT] Dobra może nie od wszystkich jestem młodszy :wink: Scyzoryk skoro czujesz się na tyle "stary" na ile masz lat to zakończ tą dyskusję. Mówi Ci to starszy kolega :peace: :wink:
Ostatnio zmieniony 11 sie 2005, 0:05 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 sie 2005, 0:04

Scyzoryk pisze:Przykro mi chłopcze z Stali RZ. którą znowu okradną z awansu :oops: ale już gim. skończyłem , więc uważaj jak się odzywasz do starszych ...
:lol: :lol: :lol: :lol: "do starszych" :lol: no niezle sie usmialem :lol:
jezeli to co w profilu napisales odnosnie daty urodzenia - 1988r - jest prawda, to jeszcze Ci pare ladnych lat do mnie brakuje :lol:
ale oka, przepraszam, juz nie bede :lol: :lol: no nie, ten gosc mnie bawi do lez :lol:
a tak na powanie, to KONIEC tej pseudodyskusji bo zrobilismy jeden wielki OT... a poza tym, jak juz napisalem, nie ma sensu z Toba "dyskutowac"... narka dzieciaku :lol:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 sie 2005, 0:11

Krzysztof Jarzyna pisze:
Scyzoryk pisze:Przykro mi chłopcze z Stali RZ. którą znowu okradną z awansu :oops: ale już gim. skończyłem , więc uważaj jak się odzywasz do starszych ...
:lol: :lol: :lol: :lol: "do starszych" :lol: no niezle sie usmialem :lol:
jezeli to co w profilu napisales odnosnie daty urodzenia - 1988r - jest prawda, to jeszcze Ci pare ladnych lat do mnie brakuje :lol:
ale oka, przepraszam, juz nie bede :lol: :lol: no nie, ten gosc mnie bawi do lez :lol:
a tak na powanie, to KONIEC tej pseudodyskusji bo zrobilismy jeden wielki OT... a poza tym, jak juz napisalem, nie ma sensu z Toba "dyskutowac"... narka dzieciaku :lol:
Ja też zajrzałem do twojego profilu i doszedłem do wniosku ż jesteś jakiś niedorozwój czy co bo napewno równo pod sufitem to ty nie masz ... niezłe zainteresowania ... Pozatym jeśli naprawdę jesteś starszy to powinieneś się zapisać na terapie hormonalną bo w twoich postach zupełnie tego nie widać ... gdzie twoja życiowa mądrość starszy kolego :lol: :lol:

P.S jak coś ci jeszcze nie pasuje to napisz mi na priva a nie zaśmiecajmy formu . Nara dziadku ...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2005, 0:18

Dobra jeszcze jeden taki post ze strony obu panów i posypie się dużo ostrzeżeń!

Scyzoryk - 1WP za nazwanie Krzysztofa Jarzyny "niedorozwojem"

Awatar użytkownika
mokotowiec
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 11 sie 2005, 11:25

moim zdaniem z Ekstraklasy spadnie Lech i Kolporter,obydwa zespolyprezentują kiepską forme od samego początku rozgrywek,ale Lechpwi nieraz udawalo sie umknąć spadkowi,ale teraz powinien spaść!Kolpolter niezbyt dobrze radzi sobie z poziomem gry w ekstraklasie i powinien spaść.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2005, 11:32

mokotowiec pisze:Lech
:lol:

mokotowiec pisze:Lechpwi nieraz udawalo sie umknąć spadkowi,ale teraz powinien spaść
:lol: :lol:

nieźle, zobacz na którym miejscu jest Kolejorz w lidze.
To, że 2 pierwsze mecze nie wyszły nie oznacza, ża klub spoadnie po całym sezonie :lol:
Zobacz na Wisłę, która z Łęczną już przegrywała - ostatecznie udało im się zremisować. Czyli jak na taki klub - też nienajlepszy początek.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 11 sie 2005, 11:45

Lech spadnie ? wolne żarty, zawsze mamy gorszą jesień, rok temu Lech po pierwszej połowie sezonu był przedostatni a na koniec uplasował sie na 8 miejscu ..... pozatym spadnie prawie napewno GKS Bełchatów i o drugie miejsce spadkowe bedą walczyc :wink: -Polonia, Górnik Zabrze (mimo dobrego początku) i Odra .... chciałbym osobiscie zeby spadła Odra, jakos za nimi nie przepadam

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 11 sie 2005, 11:51

wedlug mnie spadnie GKS Bełchatów,bo nie dorasta do Ekstraklasy,a drugim teamem ktory spadnie bedzie Kolpolter lub Odra,obydwa sa slabe a juz zeszlego sezonu Odra walczyla o utrzymanie w Ekstraklasie w barazach

Estwalk
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Estwalk » 13 sie 2005, 14:41

Stawiam na GKS Bełchatów i Korone. Lech sie napewno utrzyma i to pewnie w okolicach środka. Co prawda po trzech kolejkach to dużo nie można wnioskować... ale reszta sie prześlizga jakoś.

niewiasta10

totalne zaskoczenie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niewiasta10 » 13 sie 2005, 23:49

moim zdaniem nie da rady Groclin Grodzisk Mazowiecki; są bez szans, już dziś

Radziłbym nie dawać niepotrzebnych załączników. Aha i nie nabijaj.

woznyadam89
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: woznyadam89 » 14 sie 2005, 8:43

Według mnie z 1 ligi spadnie GKS Bełchatów, Korona Kielce i Wisła Płock.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2005, 9:25

niewiasta10 pisze:moim zdaniem nie da rady Groclin Grodzisk Mazowiecki; są bez szans, już dziś
skąd się biorą tacy ludzie :roll:

ty sobie jaja robisz, czy poważnie nie znasz prawdziwej nazwy Dyskobolii ??

Szok :shock:

Poza tym Dyskobolia nie spadnie - jest zbyt dobrze poukładanym zespołem
Temat postu: totalne zaskoczenie
tytlko tutaj bym się zgodził :lol:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 14 sie 2005, 11:58

Bełchatów i Polonia...:) te kluby nie pasują do ekstraklasy...a awansować mógłyby Widzew i Zagłębie Sosnowiec...wtedy w Ekstraklasie by sie działo...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”