Włosi rusza od początku do ataku, Azzuri muszą wygrać to spotkania, wynik meczu Dania - Szwecja nie powiniem ich interesować podczas boiskowej walki. Bułgaria pomimo dwóch porażek zagrała dwa w miarę dobre spotkania, gdyby nie był to decydujący mecz dla Wlochów, to skłaniałbym się na postawienia na Bułgarów. Bułgarzy zagrają bez obciążeń, z turnieju już odpadli, może to zadziałać na ich korzyść (patrz. Polska - USA na MŚ, czy Rosja - Grecja na Euro 2004), ale mogą do spotkania podejść na za duzym luzie, z brakiem koncentracji co się może dla nich źle skończyć.Włochy to zespół gwiazd rozkręcają się, z meczu na mecz grają lepiej i tutaj nie będzie inaczej. Del Piero, Vieri, Cassano przeciw nim obrona Bułgarów, zwycięzca może byc tylko jeden
Włochy - Bułgaria 1 (cały mecz)
Analiza wyżej, jeżeli Włosi będa prowadzili do przerwy to mecz wygrają.
Włochy pierwsza bramka
To Włosi zaatakuja od poczatku spotkania i to oni strzelą pierwszą bramkę.
Vieri strzelec bramki
W meczu ze Szwecją pilkarz Interu miał wiele dogodnych sytuacji do strzelenia bramki, wszystkie zmarnował... Trap ufa Vieriemu, ale to nie może trwać wiecznie, piłkarz o tym wie i będzie się starał pokazać swoje umiejętności.
Ilość goli OVER 2,5 (powyżej dwóch bramek)
Jak już wczesniej pisałem Włosi podejdą serio do meczu i nie będą bronili niskiego wyniku.
------------------------------------------------------------------------------------
Dania - Szwecja X (pierwsza połowa)
Jest to spotkanie dla mnie NO BET, każdy wynik możliwy. Grają sąsiedzi, ale oba zespoły prezentuja inne style gry, Szwecja gra piłkę prostą i skuteczną, Dania preferuje grę kombincyjną. Mecz na pewno będzie wyrównany i ostry. Trudno wskazać faworyta. Do przerwy najbardziej prawdopodobny jest remis.
Dania - Szwecja X (cały mecz)
Nie wiem kto wygra w tym spotkaniu,, że remis jest bardzo pradopodobny.
Dania pierwsza bramka.
Tutaj musiałem wybrać i postawiłem na Danię, jeżeli ktoś ma gonić wynik to Szwecja..
Tomasson strzelec bramki
Jeżeli padnie bramka strzeli ją gracz Milanu, pamiętam jego wystepy na MŚ i wiem, że stać go na to.
ilość bramek UNDER 2,5 (najwiecej 2 bramki)
To będzie wyrównany mecz walki, myslę, że nie padnie wiele bramek...
----------------------------------------------------------------------------------
tutaj typujemy dla zabawy, ale gdybym grał pieniądze dzisiaj u bukmachera to zagrałbym wimbledon( a nie Euro 2004, jak wiadomo ME to loteria, wszystko się może zdarzyć...