Moderatorzy - ocena pracy - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 lis 2004, 19:00

BUNCH pisze:
Kotek pisze:Masz zmieniony licznik na 100, bo tak chciała bodajże cała redakcja. To chyba dobra liczba co do postów, których nie nabiłeś.

A tak poza tym to nie ma się co martwić bo licznik nie jest najważniejszy :lol: :twisted:
Zalezy dla kogo, moze posty zostąły usunięte, te z działu Forumowe gry i zabawy przed jego powstaniem? Ja nie wiem.
Po prostu ustawiono mu licznik na 100 i kropka

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 lis 2004, 19:26

Robben - wiekszosc twoich wypowiedzi nie wnosila nic do tematu. jestes typowym nabijaczem postow, wlasnie dlatego zmniejszylismy ci licznik

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 lis 2004, 17:27

Admini robia wszystko, by zniechęcać userów do użytkowania z tego forum.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 lis 2004, 18:56

BUNCH pisze:Admini robia wszystko, by zniechęcać userów do użytkowania z tego forum.
Nikt CIe nie zmusza do pisania na tym forum. Pamietaj !!! Jak Ci sie wszystko nie podoba to "time to say goodbye"

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 25 lis 2004, 21:11

Na każdy forum jak i również moderatorzy i admini wykonują swoją pracę i myślę, że bardzo dobrze przecież każdy może popełnić błąd bo jest człowiekiem. Oceniam pracę moderów jako bardzo dobrą

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 lis 2004, 11:18

ja przez nasza prace zauważyłem dużą poprawę :D na początku dużo osób bluźniło a teraz przez dawanie ostrzeżeń cieżko jest doszukac się jakiegos przekleństwa :) i w ogóle na poczatku to prawie codziennie zdarzało mi się dawać ostrzeżenie a teraz jakoś żadko to robię :)
było by jeszcze lepiej gdybyście pomagali moderatorom w "sprzątaniu" forum czyli używali niebieskiego kwadratu dzieki ktoremu kazdy moderator otrzymuje informacje o zgłoszonym poście...

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 14:38

wszystko fajnie, ale niektorzy moderatorzy czepiaja sie doslownie szczegolow i chca zniszczyc userow :evil:
Niektorzy to juz widac ze nie maja co robic ... i lubia dawac ostrzezenia :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 lis 2004, 15:53

Ogólnie pracę moderatorów oceniam na dobrą; nie mam żadnych zastrzeżeń. Uważam jednak że zdyt często dochodzi do OT (tu brawo dla Mazurka, który jak napisał posprzątał w temacie "Fotki") Moim zdaniem również czasem użytkownicy dostają za dużo WP nawet za lekkie przewinienia jak np. załącznik i fotka w niepotrzebnym temacie (można dać jedno ale nie od razu 2 czy 3 (pamiętam taka sytuacja miała miejsce)) i ogólnie spoko :!:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 27 lis 2004, 17:32

Jestem na tym forum juz jakiś czas i póki co nie mam zastrzeżeń do moderatorów i ich pracę oceniam na dobrą, jak dotąd dostałem tylko 1 WP i się z tym zgadzam. Wiem że niektórzy moderatorzy są ''nerwowi'' ale może poprostu mają zły dzień, fakt że z tymi 2 czy 3 WP naraz to jest lekka przesada ale może coś sie zmieni po tych naszych opiniach w tym temacie........

Pozdro...........

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 27 lis 2004, 17:34

Alexxxxxxx czy jak mu tam dostał 9 i wcale się nie dziwię bo ja klikałbym chyba do znudzenia w pole: Ostrzeżenie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 27 lis 2004, 17:36

Kotek pisze:Alexxxxxxx czy jak mu tam dostał 9 i wcale się nie dziwię bo ja klikałbym chyba do znudzenia w pole: Ostrzeżenie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sorry, ale można wiedzieć o co chodzi :?: .

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Życzliwość bardzo kłótnego człowieka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 16:24

Ponieważ jutro są ŚWIĘTA nie będe wam robił wielkiej awantury. Ale jeżeli jeszcze raz zobacze że na kimś sie wyżywacie, to skargi będą fruwać!!!! :x

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 gru 2004, 16:25

Praca modow jest slaba.Moze nie wszystkich wyroznie tutaj Kostka Becks tez juz lepszy niz na poczatku co i tak nie zmienia opini o ogole.Mody rzucaja ostrzezenia jak popadnie.Ba zeby tylko mody admini tez.Oczywiscie wszystko opieram na moim przypadku.Jak dostaje sie ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka albo od Dzidziusia bo sie zazartowalo zeby Aga dala swoje rozebrane zdjecia to cos jest nie tak.Gdzie tu zlamanie regulaminu?Jeszcze dadza ci ostrzezenie (z kosmosu) wkurzysz sie (a ja akurat latwo sie wkurzam i mowie to co mysle nie owijajac w bawelne) i piszac w przyplywie emocji posta dostajesz nastepne ostrzezenia za uzycie slowa dupa albo kij ci w ryj.

Malo tego.Po ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka wygarnelem Maziemu co o nim mysle na forum a Oskar11 mowi ze przez to co do niego napisalem nie bedzie grup.Bo mnie to bardzo zaboli ze grup nie bedzie.Ukaral przy okazji cale forum forum straci i mozna powiedziec ze powstrzymal je przed rozwojem bo chcial pokazac jaki jest mocny.Napisalem do niego na GG a on mowi ze nie bedzie ze mna rozmawial bo sie na poczatku nie przedstawilem i nie mam kultury (bo nazwalem 14 letniego Maziego lebasem?).To ja nie mam pytan.

Podsumowujac moderatorzy sami nie znaja regulaminu i daja ostrzezenia wedlug wlasnych odczuc (nie wiem moze estetycznych moze za to ze sie kpilo z zawodnika ich ulubionego klubu a moze dlatego ze maja czasami zly humor).Uwazam tez ze srednia ich wieku jest za mala i nie jest to przytyk ze sa malo inteligentni (w to nie wnikam) ale maja jeszcze bardziej emocjonalne i infantylne spojrzenie na pewne sprawy.

Takim modom mowie NIE.
Pozdrawiam.

kostek
szara strefa pilka.pl

Re: Życzliwość bardzo kłótnego człowieka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 23 gru 2004, 16:26

sirtomaszo pisze:Ponieważ jutro są ŚWIĘTA nie będe wam robił wielkiej awantury. Ale jeżeli jeszcze raz zobacze że na kimś sie wyżywacie, to skargi będą fruwać!!!! :x
Jasne, jak dotychczas to trzeba złożyć skargę na Ciebie, bo robisz bałagan na forum.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: Życzliwość bardzo kłótnego człowieka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2004, 16:27

sirtomaszo pisze:Ponieważ jutro są ŚWIĘTA nie będe wam robił wielkiej awantury. Ale jeżeli jeszcze raz zobacze że na kimś sie wyżywacie, to skargi będą fruwać!!!! :x

Po pierwsze nikt sie na nikim nie wyżywa
Po drugie wątpie żeby twoje skargi coś dały
Po trzecie nie widziałem żadnego złego słowa, które mogłoby cie urazić
Po czwarte pozdrawiam i Wesołych Świąt

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”