Więcej Calcio w TV - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Więcej Calcio w TV

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 maja 2009, 20:13

myhalek_acm pisze:Wiadomo ze dla kazdego fana liga prezentowana przez jego zespol jest ciekawsza ,co nie oznacza lepsza . Hiszpanska i Angielska ma wielu fanow Barcy i Man utd ,w wieku 10 -13 lat ,ktorym rodzice cyfre kupili na gwiazdke , i tu wlasnie robi sie ta roznica w ogldalnosci .
Rozumiem, że piłkę można zacząć oglądać dopiero w wieku powyżej 15 lat, bo to źle jak dzieciaki oglądają. Od czegoś trzeba zacząć nie uważasz? 16 lat ma i już wielki dorosły się odzywa.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 maja 2009, 21:34

Killerbean pisze:Chlopaczek napisał(a):
Powinno sie tez zorganizowac akcje w celu odsuniecia tej babki co prowadzi obecnie Sport+. Nie wiem jak ma na nazwisko ale strasznie kaleczy.

O ile się nie mylę Paulina Czarnota-Bojarska .
To nie Czarnota tylko Daria Kabała. Strasznie się ją słucha. Choć teraz już nie jest tak źle ale na początku strasznie "pcyszczała" zębami :lol: Nie mniej ona nie komentuje samych skrótów z paszczególnych lig, dzięki czemu da się to oglądać. Po za tym mamy jeszcze Sport+ Extra

Osobiście za Serie A jakoś specjalnie nie przepadam i dobrze jest jak jest - już wole francuską. Białas i Dębiński to para, przy której nie można się nudzić.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 maja 2009, 16:48

Rozumiem, że piłkę można zacząć oglądać dopiero w wieku powyżej 15 lat, bo to źle jak dzieciaki oglądają. Od czegoś trzeba zacząć nie uważasz? 16 lat ma i już wielki dorosły się odzywa.
I z jakiej racji mnie atakujesz , czy powiedzialem ze to zle ? Powiedzialem tylko kto robi roznice w ogladalnosci , ludzie we wszystkim szukacie jakiegos jadu ?
A co masz do fanów w wieku 10-13 lat . Jestem prawie pewien że i ty kiedyś byłeś w tym wieku . Jestem ciekaw jakbyś zareagował jakbym wtedy powiedział że z racji wieku jesteś fanem mniej wartościowym od starszych .
Btw. naprawdę myślisz że wielu 10-cio latków ogląda transmisję z Camp Nou o 22 naszego czasu ?
Plus , widzę że z racji wieku , świadomym kibicem Milanu możesz być od 6-7 lat , akurat kiedy wygrywał ligę mistrzów . Ciekawe prawda
kolejny...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 maja 2009, 10:29

Chlopaczek pisze:Powinno sie tez zorganizowac akcje w celu odsuniecia tej babki co prowadzi obecnie Sport+. Nie wiem jak ma na nazwisko ale strasznie kaleczy.
Możesz być już pewien, że jesteś poszukiwany, bo to laska Kołtonia.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 maja 2009, 11:22

MENDEZ pisze:Białas i Dębiński to para, przy której nie można się nudzić
niee, ja sie cieszylem gdy Bialas prowadzil cracovie bo wtedy nie komentowal... Nie moge chlopa sluchac, czasem cos popierzy, innym zapomni jezyka i wygadac sie nie moze, a potem debinski mu podsuwa jakies slowko. Owszem ma wiedze ale jakos na zywo komentujac nie czuje sie jak ryba w wodzie
Debinski oczywiscie klasa, dla mnie czolowka to Smokowski, Twarowski a z ludzi z tak zwanego srodowiska to Roslon i Mielcarski
Cris7 pisze:bo to laska Kołtonia
Ona jest rozwodka? bo na poczatku, znaczy gdy jakies kilka lat temu zostalem abonentem Cyfry+ wystepowala pod jednym nazwiskiem ... Kabala a od jakiegos czasu (2lat :think: moze roku) jest Daria Kabala-Malarz, czy tylko tak mi sie wydaje ... hmmm - krotki bylby to zwiazek :P

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 maja 2009, 13:41

Cris7 pisze:
Możesz być już pewien, że jesteś poszukiwany, bo to laska Kołtonia.
hmmm jak Kołtonia?
Z tego co mi sie obilo o uszy to zona Arka Malarza z Panathinaikosu. Przynajmniej jeszcze 2 miesiace temu nia byla. Zreszta sa malzenstwem niecaly rok.
Taka pipka Kolton odbil Arkowi zone? Nie chce mi sie w to wierzyc. :)

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 557
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 20 maja 2009, 13:46

Czarnota-Bojarska to faktycznie kobieta Kołtonia.

A Daria Kabała być może jest z Malarzem, nie wiem.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 maja 2009, 13:54

Kogo to obchodzi z kim sie stuka?
Najwazniejsze zeby ktos inny poprowadzil Sport+. Na co sie nie zanosi bo Canal+ swoim zwyczajem idzie w zaparte. Moze od nowego sezonu przestana meczyc nas i ja.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2009, 14:22

Mam dla was dobra wiadomosc. W weekend bedzie 1 mecz calcio. Mam nadzieje ze znowu nuda nie bedzie wiało

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 maja 2009, 12:48

10 pisze:Czarnota-Bojarska to faktycznie kobieta Kołtonia.

A Daria Kabała być może jest z Malarzem, nie wiem.
Tak. To żona Arka Malarza.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”