Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 sie 2009, 21:15
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 sie 2009, 21:19
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 sie 2009, 21:21
Nie wiem co oznacza termin fanboy, więc niestety nie wiem, czy mam się zgodzić czy nie.Magnum pisze:LoL! Jak ja kocham fanboyów
Człowieku jestes slepy? Popatrz na powtorke, jest wyraznie widoczne ze nie bylo zadnego karnego.
Skoro Eduardo ma byc ukarany, Rooney też powinien.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 29 sie 2009, 21:34
sie tak słada dziwnie ze bylem w srode i nie stwierdziła pani doktor zadnej nieprawidlowosciMagnum pisze:Jeżeli jesteście na tyle ślepi żeby nie widzieć symulacji, to cóż, zalecam wizytę u okulisty.
OstatniSkaut
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 29 sie 2009, 22:06
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 sie 2009, 22:48
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 sie 2009, 23:22
I dokładanie tak było. Błąd Almuni że wyciągnął łapy tam gdzie mógł znaleźć jedynie nogi Rooney'a. Tak wygląda współczesna piłka. Teraz przy karnych bardziej liczy się czy rywal wykożysta przewinienie niż czy samemu popełni się błąd.Uważam tak jak red, karny nam się należał ale było to ewidentne wymuszenie ze strony Rooneya. Szukał rąk Almunii i je znalazł, kontakt był więc tu akurat nie rozumiem tych krzyków
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 30 sie 2009, 0:25
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 sie 2009, 0:28
Mnie niestety rowniez. O ile nie moge narzekac na gre Roo i Berby ( chociaz dzisiaj zjebac tak jak on to naprawde trzeba sie postarac ) to naszych slabosci nalezy upatrywac w srodku gdzie - Scholes zero , Carrick nie wiem co sie z nim staloWynik dziś zupełnie inny, więc wniosek może i odrobinę szalony, ale mimo wszystko Man Utd mnie nie przkonuje jak do tej pory
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sie 2009, 0:32
To już tak od 3 lat...A no i muszę wtrącić, że Evra w każdym meczu gra znakomicie
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 sie 2009, 0:49
Fletcher daje radę? Daje radę to O'SHea, a Fletcher to czołowy DM ligi, jeden z naszych najlepszych zawodników. Hargo nie rozwiąże naszego problemu. Nam potrzebny jest bowiem ktoś taki jak Michel Carrick w formie. Człowiek, który potrafi rozegrać piłkę..., Giggs czasem cos zagra czasem zero , Andy - nadal wiecej potencjalu jak rzeczywistej wartosci , Fletch - daje rade . Chcialoby sie rzec - Hargo wracaj .
Za to wątpię, czy VdS wyjąłby tą piłkę po strzale Persiego.Karny byc powinien i dla nas i za faul na Arszawinie, ale bramki Arszawina powinno nie byc , tam powinien stac VDS .
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2009, 9:29
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 sie 2009, 9:40
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2009, 10:07
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 sie 2009, 12:45
Jeśli Arsenal będzie tak samo grał jeśli MU zawita na ES będzie dobrze.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio