Kwiatuszku, o jakiej napince piszesz? - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 16:42

Co za człowiek. Znowu nie odpowiada na postawione pytania i pieprzy w kółko to samo.

1) Krytykowałem zachowanie fanów Liverpoolu szydzących z tragedii w Monachium. Jeszcze raz Ci to powtórzę, bo bardzo wybiórczo czytasz - potępiam takie zachowania kibiców niezależnie od tego, kto się ich dopuścił. Wczoraj skandalicznie się zachowali kibice Chelsea, więc o tym napisałem. Ty to odebrałeś jako napinkę. Czemu? Niestety tego wciąż nie raczyłeś napisać.

2) Przestań w końcu pisać o tym biednym Evrze, bo to dwie zupełnie inne sytuacje. Nie prowadziłem krucjaty, bo zwyczajnie spłynęło po mnie wygwizdywanie i buczenie na Francuza. Jaki to ma jednak związek z szydzeniem ze śmiercią 96 kibiców? Jedno słowo - żaden. Porównywanie tych sytuacji to jeden wielki absurd.

Wiem za co dostałem ostrzeżenie.

A może już sobie odpuścicie ? // fieldy

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2012, 16:46

:lol:

To teraz Daamianie pokaż jak po meczu MU-LIverpool ze stycznia 2011 roku byłeś oburzony zachowaniem fanów Liverpoolu kiedyś spiewali ,,Munich,,.

Licze na link z konkretnym cytatem.Skoro krytykowałeś to nie powinno być problemu.

Nie fieldy nie odpuszcze komuś to jest tak obłudny.Czekam teraz na cytaty.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 16:49

Ja czekam na odpowiedzi na swoje pytania. Jak je w końcu uzyskam, to będziemy mogli kontynuować dyskusję.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2012, 17:05

10 postów czytam jaki to krytyczny byłeś dla fanów Liverpoolu po mecz ze stycznia 2011 na OT.Teraz poprosiłem o linka i konkrety to wyglądasz bezradnie jak Carroll przyjmujący piłke i zaczyna się odwracanie kota ogonem.Na pytania odpowiedziałem i nie mam zamiaru 50 raz powtarzać dla kogoś kto nie potrafi czytać że zrozumieniem.Ileż razy moge pisać o temacie Chelsea? Ile razy moge pisac o obłudzie....

Daaaamian pisze:Krytykowałem zachowanie fanów Liverpoolu szydzących z tragedii w Monachium
czekam

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 17:14

A ja Ciebie pytam, gdzie była ta moja napinka w temacie Chelsea? Odpowiedziałeś na to pytanie?

Odwracanie kota ogonem? Ja pierwszy postawiłem pytanie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 18:25

Nie mogę znaleźć żadnej dyskusji na temat Monachium. W ogóle nazwa tego miasta pada w styczniowych postach z 2011 roku tylko jeden raz - w temacie o Liverpoolu, a autorem tamtego posta jest fieldy, który napisał, że chyba słyszał piosenki na temat tragedii w Monachium. Nikt więcej nie poruszał tej kwestii w tamtym okresie. Pewnie była jeszcze jedna dyskusja na ten temat.

W tej chwili znalazłem swój post na Twój ulubiony temat - zachowania kibiców Liverpoolu względem Evry. Tutaj będzie wypowiedź na temat kibica, który udawał małpę.
Daaaamian 30 stycznia 2012 roku pisze:Policja z Liverpoolu powiedziała, że nie doszło do innych incydentów, niż udawanie małpy przez jednego z kibiców Liverpoolu (co by nie było wątpliwości - karygodne zachowanie, które zdecydowanie nie przystoi kibicom Liverpoolu).
Przeczy teorii o tym, że nie widziałem nic złego w zachowaniu kibiców Liverpoolu względem Evry?

Wydaje mi się, że piosenki o Monachium również tu krytykowałem, ale nie mam zamiaru przeglądać całego forum, żeby Ci to udowodnić. W styczniu 2011 rozmów na ten temat nie było, więc (co powinno być logiczne) sam krytyki zachowania kibiców Liverpoolu nie rozpoczynałem i (co powinno być jeszcze bardziej logiczne) nie użyłem w stosunku do nich żadnych epitetów, których tak się domagałeś w jednym ze swoich postów.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”