LIGA HAXBALL - Strona 246

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Re: LIGA HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2011, 18:28

Jestescie niepowazni. Juz pomijam asensowne klotnie o to kto jest lepszy.
Dorosli ludzie nie potrafia sie zebrac w trzech na 30 minut. To po co zglaszaliscie sie do rozgrywek? Mozna bylo zrobic lige na 4 zespoly i kazdy z kazdym po 4 razy. Albo w ogole jej nie robic. Niech graja ci co chca grac. Tego nie ma tamtego nie ma a takiemu Realowi kaczy robi za maskotke bo czekaja az inny zawodnik wroci chociaz maja rezerwowego.

Jezeli ktos chce sobie pograc pare minut to zapraszam:
http://www.haxball.com/?roomid=6a854157 ... 3e4&pass=1

bunga

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 18:30

Zreszta moje osobiste zdanie jest takie, ze jezeli ktoregos pojedynku z pierwszej rundy nie udaloby sie rozegrac do konca tego tygodnia, to ja nie widze przeszkod, aby rozegrac je w pozniejszym terminie, juz podczas trwania rundy rewanzowej. Co innego gdyby to bylo kilka spotkan. Zluzujcie troche, liga ma byc forma rywalizacji, ale glownie zabawa. Jaki jest sens gry, kiedy przyznawane sa walkowery? Regulamin byl juz tyle razy lamany, ze nie widze przeszkod, aby naciagac go raz kolejny. Wszelkie rozliczenia, przyznawanie walkowerow, etc. zrobi sie na koniec sezonu jesli zajdzie taka potrzeba. ;)

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:32

Loczki pisze:Mi wszystko dzialalo swietnie, calej ekipie z mojej druzyny nie przeszkadzaly lagi ;) no i nie zapominajmy o tym, ze potrafilismy zagrac fair i nie robic scen przy lagach.
Wam że nie przeszkadzało no to przecież o tym mówię, i że nam owszem, lagi nie pomagały :lol:
Wiem, napisałem przecież że mecz był 5x przerywany i zakończył się wynikiem 0-0. Nikt scen nie robi. Jest git.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 kwie 2011, 18:33

Zastanawiaja mnie placze MVB, skoro ten temat nijak nie dotyczy jego zespolu.
Twój kolega petr chyba był innego zdania, bo zaspamował mi skrzynkę bezsensowymi wiadomościami :shock:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:34

arek_ahig pisze:Regulamin byl juz tyle razy lamany, ze nie widze przeszkod, aby naciagac go raz kolejny. Wszelkie rozliczenia, przyznawanie walkowerow, etc. zrobi sie na koniec sezonu jesli zajdzie taka potrzeba. ;)
Tyle że skoro końca I rundy nie ma, to i tym samym podobnie jak 1 sezon zakończy się ileś tam dni po czasie. A co za tym idzie, stwierdzenie o podsumowaniu na koniec sezonu którego nie ma jest mało trafne :mrgreen:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:37

Marco_Van_Basten pisze:
Zastanawiaja mnie placze MVB, skoro ten temat nijak nie dotyczy jego zespolu.
Twój kolega petr chyba był innego zdania, bo zaspamował mi skrzynkę bezsensowymi wiadomościami :shock:
Nie mam tu kolegów, no chyba że Ty masz, to Twój świat, Twoja sprawa.

Jako że Real w teorii walczył z GPE o mistrza, wówczas temat ich dotyczył, teraz już chyba nie.

MVB, nie nazywaj spamem odpowiedzi na Twoje wiadomości, bo to równie niepoważne jak Wasze mistrzostwo ligi wygrane na lagach z drużyną AproT.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 kwie 2011, 18:39

Teraz to wasz cyrk i wasze zabawki. Ja się już w ligę nie bawię. Nie dotyczą mnie Twoje zaczepki.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:42

Marco_Van_Basten pisze:Teraz to wasz cyrk i wasze zabawki. Ja się już w ligę nie bawię.
Trochę się spóźniłeś bo ja zrezygnowałem już parę tygodni temu i grywam sobie sporadycznie, bystrzaku. No ale rozumiem, czekałeś na porażkę 0-4 aby w glorii mistrza przejść na emeryturę :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 kwie 2011, 18:45

zamiast sie tu klucic wpadnijcie do mnie na spiela

http://www.haxball.com/?roomid=280138fc ... 2e2&pass=1

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 18:48

Regulaminy nie maja najmniejszego sensu, skoro nikt sie do nich nie stosuje.
Niech kazdy zespol rozegra po prostu do zakonczenia ligi wszystkie swoje spotkania.

Awatar użytkownika
Loczki
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 18 kwie 2011, 18:56

arek_ahig pisze:Zreszta moje osobiste zdanie jest takie, ze jezeli ktoregos pojedynku z pierwszej rundy nie udaloby sie rozegrac do konca tego tygodnia, to ja nie widze przeszkod, aby rozegrac je w pozniejszym terminie, juz podczas trwania rundy rewanzowej. Co innego gdyby to bylo kilka spotkan. Zluzujcie troche, liga ma byc forma rywalizacji, ale glownie zabawa. Jaki jest sens gry, kiedy przyznawane sa walkowery? Regulamin byl juz tyle razy lamany, ze nie widze przeszkod, aby naciagac go raz kolejny. Wszelkie rozliczenia, przyznawanie walkowerow, etc. zrobi sie na koniec sezonu jesli zajdzie taka potrzeba. ;)

o i tu sie zgadzam.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 19:01

Regulaminy nie maja najmniejszego sensu, skoro nikt sie do nich nie stosuje.
Niech kazdy zespol rozegra po prostu do zakonczenia ligi wszystkie swoje spotkania.
Mam drobne pytanko, albo nawet kilka:
- w jakim wymiarze czasowym możemy grać teraz spotkania i czy muszą być aż dwie połowy czy wystarczy kto pierwszy strzeli gola sąsiadce?
- gramy mecz i rewanż czy można zagrać nawet 4 mecze z jedną drużyną, szczególnie z tymi lepszymi się ciekawiej gra to chętnie bym pograł kilka takich sparingów tudzież ligi, jak to tam sobie nazywacie?
- proponuję koniec sparingów/ligi wyznaczyć na datę 21.12.2012, podobno nibiru (czyli epoka bez piwa) ma spaść i roz...ć cały ten burdel w tym temacie :lol:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 18 kwie 2011, 19:07

Zgadzam się z petrem :shock:

Dodam jeszcze skoro nie ma regulaminu to termin zakończenia rundy rewanżowej jest do usranej śmierci aż jak wszyscy rozegrają spotkania :D Good idea :lol:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 19:16

Dobra ddemon, egzekwuje regulamin, jak prosisz.

La Masia - Real. Przyznany zostaje obustronny walkower. :lol:

Co innego glowne zasady, a co innego takie, drobne techniczne glupoty. Regulamin okreslalby tylko termin zakonczenie ligi.
Zreszta w I edycji kiedy obowiazywal terminarz, takich klotni nie bylo. Czas zweryfikowal, ktora forma byla lepsza...

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 19:26

Przecież parę razy przedłużałeś 1 sezon aż i tak kilka zespołów w końcu skończyło "na walkowerach".:lol:
arek_ahig pisze:Dobra ddemon, egzekwuje regulamin, jak prosisz.
La Masia - Real. Przyznany zostaje obustronny walkower.
4. Każda drużyna powinna rozegrać wszystkie mecze danej rundy danym miesiącu jej trwania. W przypadku nie rozegrania wszystkich spotkań w ustalonym terminie danej rundy, drużyna zostaje wykluczona z Ligi Haxball, a jej dotychczasowe wyniki zostają anulowane.
:haha:
No ale dobra, rozumiem że były jakieś zmiany. Ale to pewnie i omawiany wątek że w przypadku braku jednego spotkania i blokowania jednej drużyny przez inną (RealM ma 5 gier, LaMasia 7 - czyli to LaMasia jest blokowana) walkower jest na korzyść tej blokowanej, też się zmieniło. Ech, nie ma to jak obiektywizm rozgrywania ligi bez trzymania się zasad od początku przyjętych przed sezonem :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”