Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2011, 18:28
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 18:30
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:32
Wam że nie przeszkadzało no to przecież o tym mówię, i że nam owszem, lagi nie pomagałyLoczki pisze:Mi wszystko dzialalo swietnie, calej ekipie z mojej druzyny nie przeszkadzaly lagino i nie zapominajmy o tym, ze potrafilismy zagrac fair i nie robic scen przy lagach.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 kwie 2011, 18:33
Twój kolega petr chyba był innego zdania, bo zaspamował mi skrzynkę bezsensowymi wiadomościamiZastanawiaja mnie placze MVB, skoro ten temat nijak nie dotyczy jego zespolu.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:34
Tyle że skoro końca I rundy nie ma, to i tym samym podobnie jak 1 sezon zakończy się ileś tam dni po czasie. A co za tym idzie, stwierdzenie o podsumowaniu na koniec sezonu którego nie ma jest mało trafnearek_ahig pisze:Regulamin byl juz tyle razy lamany, ze nie widze przeszkod, aby naciagac go raz kolejny. Wszelkie rozliczenia, przyznawanie walkowerow, etc. zrobi sie na koniec sezonu jesli zajdzie taka potrzeba.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:37
Nie mam tu kolegów, no chyba że Ty masz, to Twój świat, Twoja sprawa.Marco_Van_Basten pisze:Twój kolega petr chyba był innego zdania, bo zaspamował mi skrzynkę bezsensowymi wiadomościamiZastanawiaja mnie placze MVB, skoro ten temat nijak nie dotyczy jego zespolu.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 kwie 2011, 18:39
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 18:42
Trochę się spóźniłeś bo ja zrezygnowałem już parę tygodni temu i grywam sobie sporadycznie, bystrzaku. No ale rozumiem, czekałeś na porażkę 0-4 aby w glorii mistrza przejść na emeryturęMarco_Van_Basten pisze:Teraz to wasz cyrk i wasze zabawki. Ja się już w ligę nie bawię.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 kwie 2011, 18:45
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 18:48
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 18 kwie 2011, 18:56
arek_ahig pisze:Zreszta moje osobiste zdanie jest takie, ze jezeli ktoregos pojedynku z pierwszej rundy nie udaloby sie rozegrac do konca tego tygodnia, to ja nie widze przeszkod, aby rozegrac je w pozniejszym terminie, juz podczas trwania rundy rewanzowej. Co innego gdyby to bylo kilka spotkan. Zluzujcie troche, liga ma byc forma rywalizacji, ale glownie zabawa. Jaki jest sens gry, kiedy przyznawane sa walkowery? Regulamin byl juz tyle razy lamany, ze nie widze przeszkod, aby naciagac go raz kolejny. Wszelkie rozliczenia, przyznawanie walkowerow, etc. zrobi sie na koniec sezonu jesli zajdzie taka potrzeba.
Loczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 19:01
Mam drobne pytanko, albo nawet kilka:Regulaminy nie maja najmniejszego sensu, skoro nikt sie do nich nie stosuje.
Niech kazdy zespol rozegra po prostu do zakonczenia ligi wszystkie swoje spotkania.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 18 kwie 2011, 19:07
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 19:16
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 19:26
arek_ahig pisze:Dobra ddemon, egzekwuje regulamin, jak prosisz.
La Masia - Real. Przyznany zostaje obustronny walkower.
4. Każda drużyna powinna rozegrać wszystkie mecze danej rundy danym miesiącu jej trwania. W przypadku nie rozegrania wszystkich spotkań w ustalonym terminie danej rundy, drużyna zostaje wykluczona z Ligi Haxball, a jej dotychczasowe wyniki zostają anulowane.
petrdcm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio