LIGA HAXBALL - Strona 247

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: LIGA HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 19:52

A jak my mielismy rozegrane tylko 5 spotkan w tym sezonie, to tez byla nasza wina? :lol:
Ilosc spotkan nie jest miarodajnym wykladnikiem, kto jak czesto wyraza wole gry.
Skoro stoisz tak na strazy przestrzegania regulaminu, to zarowno Real jak i La Masia winny dostac walkowera.
Stworz sobie druga lige, w ktorej juz na polmetku rozgrywek bedzie mozna przyznac 6 walkowerow, wtedy gra na pewno bedzie miala sens i na pewno te druzyny, ktore przegraja wskutek walkowerow, beda ochoczo kontynuowaly gre w II rundzie. :wink:
To jest tylko zabawa i musisz to w koncu zrozumiec.
Dalszej polemiki nie bede z Toba kontynuowal petrze. Powinienem byl to zrobic juz duzo wczesniej. :wink:

Awatar użytkownika
Loczki
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 18 kwie 2011, 19:59

To jakie sa w koncu ustalenia co do rozegrania tych spotkan ?
Ja nie wiem na jakim bede necie, az do powrotu po wielkanocy. Wiec teoretycznie od jutra/srody jestem odciety od netu, do wtorku. Jesli dzis nie gramy, to na pewno nie rozegram meczu do 22.
Wiec jak juz chcecie przedluzac lige, to moze przedluzcie to tak, zeby wziac tez pod uwage wyjazdy ludzi na swieta. Bo w tej chwili przedluzenie do piatku w moim przypadku nie daje nic.

Proponuje, zakonczyc runde do konca kwietnia. 30 kwietnia o polnocy zrobic deadline ostateczny i koniec.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 20:01 przez Loczki, łącznie zmieniany 1 raz.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 20:00

arek_ahig pisze:Stworz sobie druga lige, w ktorej juz na polmetku rozgrywek bedzie mozna przyznac 6 walkowerow, wtedy gra na pewno bedzie miala sens i na pewno te druzyny, ktore przegraja wskutek walkowerow, beda ochoczo kontynuowaly gre w II rundzie. :wink:
Nie muszę, to już drugi sezon w którym część zespołów nie ma ochoty (najwyraźniej, bo ciężko inaczej nazwać nie rozegranie tych kilku meczów w czasie jednego miesiąca) dograć nawet pierwszej rundy, a Ty próbujesz wmówić sugerując że nie będą ochoczo kontynuowały II rundy. Brawo za logikę :lol: Już nie wspomnę raz jeszcze że w 1 sezonie który Ty tworzyłeś połowa drużyn nie dokończyła ligi i posypały się walkowery, tak wielce ochoczo grano :lol:
arek_ahig pisze:A jak my mieliśmy rozegrane tylko 5 spotkan w tym sezonie, to tez byla nasza wina?
Próbowałeś błysnąć, ale Ci nie wyszło. Otóż gdy my mieliśmy tylko 5 spotkań to było jeszcze w trakcie trwania I rundy a nie po jej zakończeniu. Także sytuacja zupełnie inna od omawianej.
arek_ahig pisze:Dalszej polemiki nie bede z Toba kontynuowal petrze. Powinienem byl to zrobic juz duzo wczesniej.
Dziękuję. Bo z brakiem argumentów nie możesz jej ze mną skutecznie prowadzić. Odchodzisz z dyskusji w glorii chwały, z klasą.

PS
Co do prztyczka odnośnie zabawy i zrozumienia że to zabawa, ja już dawno odszedłem z ligi, sam pisałeś do mnie czy macie szukać 3ciego zawodnika bo Was zostawiam w trudnej sytuacji. Zrozum, to tylko zabawa. Nie chciałem Wam jej psuć i zostałem w drużynie do końca. No ale może źle zrobiłem. Naprawiam swój błąd. Odchodzę z gry w haxa również z Juve. Koniec tej durnej zabawy w "ciuciubabkę".
:lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 kwie 2011, 21:39

buahahahahhahahah, hahahahahhaha
matko co za kabaret.

Petr odszedł już dawno z ligi, a jakoś nie widzę, żeby Juventus miał zawodnika rezerwowego, wiec co grają we dwóch? :lol:
Cytująć klasyka to jestem za, a nawet przeciw. Odszedłem, ale gram dalej :mrgreen:
Kolejna sprawa, ten dalej będzie udowadniał swoje tezy, że gdyby nie update gdyby nie lagi to bla bla bla Juventus byłby mistrzem. O matko gdybym się wysrał przed meczem z wami to bym był luźniejszy i łatwiej by mi się grał, ale że się nie wysrałem to byłem cieżki wolno się poruszałem i przez to nie nadążałem za wami :lol: Litości człowieku i ty będziesz opowiadał, zę masz 29 lat ? Chyba razem z bratem i siostrą w sumie.

Co do kwestii tego, że jest to zabawa. Zabawą, zabawą, ale nikt nie lubi przegrywać. Oczywiście nie mam tutaj na myśli postawy dcm z warszawy, który po paru miesiacach jeszcze przeżywa pierwszy sezon i robi jakieś wyliczanki, ale osobiśćie się Realowi nie dziwię, że nie chcą grać z kaczym. To irytujące jest grać z kimś z kim nie jesteś zgrany nie wiesz co zaraz odpierdzieli i przez to przegrywać mecze, tym bardziej jak jesteś wysoko w tabeli. Więc to, że każdy zespół chce grać w jak najlepszym zestawieniu jest do zrozumienia.
Nie mogę pojąć jak ktoś chce otrzymać walkowera za grę. Jeszcze bym rozumiał jakby ktoś notorycznie wali w [ch**], ale Real ma problemy najpierw cru był w US, teraz Vianuch problemy z netem, co za problem zagrać z nimi jak te problemy się pokończą? Liga się jeszcze nie kończy, strasznie duża rzecz się stanie jak rozegracie ten mecz z Realem jak uporają się ze swoimi problemami? Wolicie wygraną walkowerem i Cieszyć was będzie takie zwycięstwo ? :roll:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 21:54

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Kamil232 pisze:Petr odszedł już dawno z ligi, a jakoś nie widzę, żeby Juventus miał zawodnika rezerwowego, wiec co grają we dwóch? :lol: Cytująć klasyka to jestem za, a nawet przeciw. Odszedłem, ale gram dalej :mrgreen:
Ale Ty jesteś dziwny jednak. Grałem bo grałem. Dla mnie to nie była liga, wg Ciebie nadal grałem w lidze. Udowodnij że grałem w lidze skoro ja traktowałem to jak spary o czym zreszta pare razy już pisałem przy okazji rezygnacji.
Kamil232 pisze:Co do kwestii tego, że jest to zabawa. Zabawą, zabawą, ale nikt nie lubi przegrywać. Oczywiście nie mam tutaj na myśli postawy dcm z warszawy, który po paru miesiacach jeszcze przeżywa pierwszy sezon i robi jakieś wyliczanki...
Ale Cie boli, zanotowałeś w I sezonie porażkę, ucieczka z podkulonym ogonem i zmiana zespołu teraz nawet w "mistrzowskiej" drużynie przegrałeś, do tego wyżej bo aż 0-4. Strasznie przeżywasz te mecze bo przy każdej okazji się wtrącasz z napięciem do dyskusji.

Co do Realu to też chybiłeś, bo z nimi graliśmy i podobnie jak z Wami już wygraliśmy, więc nie widzę problemu. No chyba że liczysz ligę i punkty no to Twój problem.
Kamil232 pisze:To irytujące jest grać z kimś z kim nie jesteś zgrany nie wiesz co zaraz odpierdzieli i przez to przegrywać mecze, tym bardziej jak jesteś wysoko w tabeli.
Dziwne że jak pisałem o naszych porażkach gdy stałem na bramce to nie widziałeś problemu irytacji, a teraz dorabiasz sztuczną ideologię do sytuacji gdy jakaś drużyna ma rezerwowego i go olewa.

Jednym słowem Kamil, Przegrałeś z Juve w obu zespołach, przegrałeś ze mną 1v1 (raz chyba wygrałeś?). To tylko zabawa nie spinaj się tak strasznie bo ja gram sobie na luzie, na luzie podaje dane liczbowe z meczów, a Ciebie one strasznie bolą. W sumie tyle porażek, w ogóle jesteś synonimem porażki tej i tak żenująco groteskowej gry. Nie spinaj się już.

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 21:59 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 18 kwie 2011, 21:59

petrdcm pisze: Grałem bo grałem. Dla mnie to nie była liga, wg Ciebie nadal grałem w lidze. Udowodnij że grałem w lidze skoro ja traktowałem to jak spary
Leżę Pietrek:D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2011, 22:03

Petr widze wprowadza nam elementy teologii do tematu. Jest ale tak naprawde go nie ma.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 kwie 2011, 22:05

Ale Ty jesteś dziwny jednak. Grałem bo grałem. Dla mnie to nie była liga, wg Ciebie nadal grałem w lidze. Udowodnij że grałem w lidze skoro ja traktowałem to jak spary o czym zreszta pare razy już pisałem przy okazji rezygnacji.
:rotfl: Złote usta. Czyli co Arku musimy jeszcze raz zagrać z wami mecz, bo z Juventusem nie graliśmy to był spar :mrgreen:
Ale Cie boli, zanotowałeś w I sezonie porażkę, ucieczka z podkulonym ogonem i zmiana zespołu teraz nawet w "mistrzowskiej" drużynie przegrałeś, do tego wyżej bo aż 0-4. Strasznie przeżywasz te mecze bo przy każdej okazji się wtrącasz z napięciem do dyskusji.
Tak tak, petrze to ja przeżywam te mecze, to ja przy każdej okazji o nich wspominam :mrgreen:

Jednym słowem Kamil, Przegrałeś z Juve w obu zespołach, przegrałeś ze mną 1v1 (raz chyba wygrałeś?). To tylko zabawa nie spinaj się tak strasznie bo ja gram sobie na luzie, na luzie podaje dane liczbowe z meczów, a Ciebie one strasznie bolą. W sumie tyle porażek, w ogóle jesteś synonimem porażki tej i tak żenująco groteskowej gry. Nie spinaj się już.
W sumie to tak, z 3 razy rozpoczynałem zdanie, żeby jakoś na to odpisać, no ale no nie mam konceptu. Tak petrze czuje się od ciebie gorszy jestem taki słaby , na każdym kroku mieciesz mnie w grze internetowej, ależ z ciebie jest kozak, chciałbym być taki jak ty, jesteś moim idolem. Warszawa naszym miastem, haxball naszym życiem :!: :)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 kwie 2011, 22:10

To jak dany zawodnik traktuje mecze, nie powinno byc przedmiotem dyskusji. Taki kaczy, ktory lubi sobie przypalic, byc moze rozgrywajac spotkanie ligowe, mysli ze znajduje sie na zielonej laczce i biega za "motylkiem". Byc moze jak gra Chlopaczek, to jest przekonany, ze znajduje sie na Krakowskim Przedmiesciu i prowadzi walke z obroncami krzyza. Nic nam do tego. :P :mrgreen:
Dodatkowo przypominam, ze to ja jestem kapitanem Juve, nie petr. On jest pracownikiem klubu, ktory swietnie wykonuje swoja robote. :D
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 22:16 przez arek_ahig, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 kwie 2011, 22:13

Mistrzostwo świata :!: Zrezygnować z czegoś, ale brać w tym udział, tylko sobie mówić, ze to towarzysko. Genialnie :mrgreen:
Najlepszy psycholog by tego nie wymyślił :D Szkoda, że petr nie był trenerem motywacyjnym Roberta Mateji :)

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 22:16

Kamil232 pisze:...ależ z ciebie jest kozak, chciałbym być taki jak ty, jesteś moim idolem. Warszawa naszym miastem, haxball naszym życiem :!: :)
Oho, do tego kompleks stolicy doszedł, prócz nędznych prztyczków już drugi raz pod rząd wymieniasz to miasto zupełnie nie mające związku z tematem. Ale w sumie fajnie Ci się kojarzy
petr = stolica -> brzmi dumnie
Kamil = porażka nawet w grze w haxa -> ... według niego wszyscy muszą traktować mecze haxa obowiązkowo jako ligę bo tylko punkty w tejże lidze powodują, że Kamil liczy się na mieście, jest kimś, chodzi z podniesioną głową, przyjeżdża z prowincji do stolicy i mówi sobie w duchu budując swoje wyimaginowane morale "Jestem kimś! Wrócę do remizy wejdę na forum wspomnę drwiąco o Warszawie, ha ha ha".
:haha:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 kwie 2011, 22:22

:boruta: eot.

Awatar użytkownika
petru
Administrator