Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
thiller
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 13 lut 2005, 17:55

Jezeli dudek ma odejsc to chcialbym go widziec w Arsenalu :D :D :D :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 lut 2005, 18:55

mi sie wydaje ze dudi zostanie w liverpoolu

Awatar użytkownika
Joe10
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Joe10 » 13 maja 2005, 16:32

w Feyernordzie

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 maja 2005, 16:39

A niby czemu mialby odchodzic ?? Ma az tak wielka konkurencje ze nie bedzie go stac na rywalizacje o pierwsze miejsce w skladzie ??

Dudek jest podpora Liverpoolu i nie raz udowodnil ze nalezy mu sie miejsce w pierwszej jedenastce pomijajac kilka fatalnych bledow wynikajacych moze nei z mniejszych umiejetnosci a ze slabej koncentracji.

Jezeli bedzie ciagle gral to bedzie spokojny o miejsce w skladzie i mysle ze jeszcze pokaze na co go stac, oczywiscie w brawach Liverpoolu :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 maja 2005, 17:09

Wszystko zależy od tego na ile prawdziwe są informacje o planowanym transferze Reiny do Liverpoolu. Jeśli to prawda to właśnie Hiszpan będzie raczej pierwszym bramkarzem a Dudek będzie musiał walczyć o miejsce w składzie (jest niby do tego przywyczajony) a to nie będzie łatwe. Wątpie aby Benitez (Hiszpan) ściągał bramkarza (Hiszpana) na rezerwę. Wątpie też w to aby Reina okazał się być podobnie kontuzjogenny jak Kirkland co utrudni Dudkowi wejście do składu :? Jeśli tak ma to wyglądać to niech się Dudek przeniesie gdzieś indziej.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2005, 19:47

Malkowski powiedzial w wywiadzie dla PN , ze jesli Dudek mialby odejsc z Liverpoolu to spokojnie znajdzie sobie miejsce w innym angielskim klubie. Ale cos mi mowi , ze wroci na stare smieci do Feynoordu

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 8:54

Mnie się zdaje, że Dudzio już nie wejdzie do tej samej rzeki, czyli nie przejdzie do holenderskiego Fayenoordu, tylko przejdzie do jakiegoś Boltonu czy Evertonu.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 maja 2005, 11:47

Mikusinski pisze:Mnie się zdaje, że Dudzio już nie wejdzie do tej samej rzeki, czyli nie przejdzie do holenderskiego Fayenoordu, tylko przejdzie do jakiegoś Boltonu czy Evertonu.
Everton byl by chyba najgorszym rozwiazaniem. Nie wiem czy w Liverpoolu panuje krewskie stosunki pomiedzy kibicami , ale z cala pewnoscia fani The Reeds nie dali by zyc Jurkowi. Ja najchetniej bym go zobaczyl z powrotem w Roterdamie

Awatar użytkownika
Matiz117
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiz117 » 14 maja 2005, 11:54

Na Jurka Dudka zawsze czeka Feyenord... Chociaż w polsce kluby też chciałyby mieć takiego bramkarza :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 12:07

sam Jurek powiedział, że jeśli miałby wrócić do Eredivisie to tylko do Feyenoordu. Myślę jednak, że zostanie jeszcze w Liverpoolu, bo pomino tego że Reina jest świetnym bramkarzem to ma tylko 23 lata i Jurek jest od niego w tym momencie lepszy

Awatar użytkownika
mordziasz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mordziasz » 15 maja 2005, 0:19

Jak dla mnie to Dudek jest na 100% wylocie... ogladalem jego pare meczow w Liverpoolu i on naprawde srednio broni... strasznie czesto przeplata dobre wystepy z tymi zlymi (a druzyna grajaca w Premiership nie moze sobie pozwolic na takiego bramkarza) i nie dziwie sie ze tam w Anglii po nim tak jezdza...

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 maja 2005, 7:33

Mi się wydaje, że Jurek odejdzie do jakiegoś hiszpańskiego klubu, który będzie sie bronił przed spadkiem.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 15 maja 2005, 8:53

herdek pisze:Mi się wydaje, że Jurek odejdzie do jakiegoś hiszpańskiego klubu, który będzie sie bronił przed spadkiem.
no, mo tez by Jurek pasowal w PD. tyle ze na pewno nie w jakims klubie do spadku :? przeciez w anglii gral w jednym z najlepszych zespolo. moim zdaniem przejdzie do Valenci :D

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 15 maja 2005, 14:15

Ja chciałbym Dudka w Sunderlandzie ! Pierwszy sqładzi by miał pewny, a w Anglii są wszędzie dobre płace bo ta liga jest poukładana

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 15 maja 2005, 14:39

Niestety chyba casu Jurka sie konczy i dzisiaj zagra po raz ostatni na Anfiled a szkoda bo to naprawde swietny bramkarz. LFC bardzo wiele mu zawdziecza chocby 2 miejsce w Premiership czy tez gre w finale LM jesli odjedzie a podkreslam nie musi to chetnie zobaczyl bym go w innym klubie z Premiership noze w Boltonie jedno jest pewnie napewno nie pojdzie do klubu ktory by mial grac poza Europejski pucharami a kto wie czy nie bedzie tak ze Reyna do nas a Dudek do nich tez czasami moze tak sie stac. Ale Jurek ma jescze 2 mecze i jesli beda to mecze zycia to moze pozostac.

pozdrowka

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”