Na Wspolnej :D - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 01 lut 2005, 21:39

Rom$on pisze:
mimek pisze:"Na wspolnej" ogladam od czasu do czasu, ale bardzo lubilem seriale:
Najemnicy, Druzyna A. Z tych co teraz sa nadawane to "Daleko od noszy" "Swiat wedlug kiepskich" "W11" "Kryminalni"
Świat według Kiepskich rulezzzzz!! Wkońcu wrocławski!!
no baaa 8) Byłem tam i mam autografy wszystkich, tylko nie wiem gdzie są :( To było kręcone na rogu Podwala i Dworcowej.Ale oni się chyba przenieśli do studia na Bielanach :x.A ciekawe to, że scenariusz serialu z którego śmiała się całą Polska(rozrywkowa :P )pisał
:arrow: obywatel Tadżykistanu :lol:
:arrow: oraz obywatel któregoś z krajów afrykańskich(murzyn) :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 lut 2005, 17:57

Chlopaczek pisze:
Pasztet pisze:no a powiedz mi co mam robić wieczorem?? komp zajęty, żadnych fajnych filmów nie ma w tv, lekcje zrobione a ile można grać w ps2 :? ale planuje kupić laptopa i bede se grał ile będe chciał :D od roku to planuje tylko kasy ni ma :P
To moze poczytaj wtedy ksiazke?Albo idz na podryw.Walnij swojego avatara na koszulke i kazda dupa Twoja :lol:
tak tylko wtedy nie poruszałby się tak słodziutko :P a xiążek nie czytam bo mnie nudzą, nie mam żadnych fajnych i niewiem jakie sa fajne..

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 21:58

Lepiej poświęcić te 30 min i zobaczyć jak żyją polskie rodziny :lol: Kamil będzie musiał już chyba zostać przy masturbacji bo Natalia ma nowego :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 lut 2005, 22:02

Uchi_UfFy pisze:Lepiej poświęcić te 30 min i zobaczyć jak żyją polskie rodziny :lol: Kamil będzie musiał już chyba zostać przy masturbacji bo Natalia ma nowego :D
cośtyt zostaje mu suzi :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lut 2005, 22:09

Pasztet pisze:
Uchi_UfFy pisze:Lepiej poświęcić te 30 min i zobaczyć jak żyją polskie rodziny :lol: Kamil będzie musiał już chyba zostać przy masturbacji bo Natalia ma nowego :D
cośtyt zostaje mu suzi :lol:
No co Ty! Niech się za Julke bierze! O taką dziewczynę warto walczyć :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 22:15

Suzi daje na lewo i prawo i na dodatek za darmo 8) Poza tym kocha Igora :lol: Julia cnotka raczej nie będzie chciała znów Kamila a jemu też głupi wrócic na chatke :twisted: Dobrze tak...ruchac się zachciało to ma za swoje :!:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 lut 2005, 22:20

Uchi_UfFy pisze:Suzi daje na lewo i prawo i na dodatek za darmo 8) Poza tym kocha Igora :lol: Julia cnotka raczej nie będzie chciała znów Kamila a jemu też głupi wrócic na chatke :twisted: Dobrze tak...ruchac się zachciało to ma za swoje :!:
Dobrze powiedziane, nie wiem co on widzial w tej Natalii przeciez to juz babcia, Julia jest fajniejsza, ale i tak najfajniejsza Marta :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 22:27

Nono, podoba mi się zwłaszcza nowa taktyka Marty aby wprowadzić coś nowego w związek :lol: Też nie wiem co on w niej widział...może to jednak prawda, że chciał przez to wejśc na DJ-skie salony :?: Hehe najbardziej pizgałem jak Kamil poszedł szukać Julii a ona z jakimiś kolesiami na rolkach jeździ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 lut 2005, 22:32

Cos mi sie zdaje ze Kamil wogole talentu nie ma i tylko dzieki niej gral, a co do Marty to beka jak im Kamil przeszkodzil w tak waznej chwili :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 22:41

Nie no Kamil to jest lol a nie dj.Najlepszy był ten którego on był asystentem, ten co w "Poranek Kojota"zwierzył się, że spuścił się do głównego zbiornika :lol: :lol: .Ja bym go za...ekhm :).Karolina też nie próżnuje w USA 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 lut 2005, 6:59

Karolina też nie próżnuje w USA
zabawy z majkiem itp. heh ale dzwoniła do igorka.. coś czuje ze on woli ta anie za szpitala :wink: a bk byla jak byla mandarynka w serialu :lol:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 lut 2005, 14:28

Mandaryna przećpała już chyba na dobre :lol: Ruda Ania to nowy cel Igorka i on się dziwnie peszy gdy ona mówi mu o swoich chłopie :lol:
Ale i tak był Daniel jak miał tą swoją panienę dawno temu 8) :lol:

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 03 lut 2005, 15:41

no suzy mi siem podoba puknął by ja z dwoch pestek :D :D dałoby rade nie powiem... ale jeszcze jest fajna Kinga :D a co sadzicie na temat Michała ja uwarzam ze dobrze zrobi jak sprzedał udzialy temu klientowi jak go rodzinka tak w konia zrobiła :P

Pozwoliłem sobie zmienić Twój post. Staraj się używać normalnych słów//Tomusmc

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 lut 2005, 15:47

Uchi_UfFy pisze:Nie no Kamil to jest lol a nie dj.Najlepszy był ten którego on był asystentem, ten co w "Poranek Kojota"zwierzył się, że spuścił się do głównego zbiornika :lol: :lol: .Ja bym go za...ekhm :).Karolina też nie próżnuje w USA 8)
Laska 8) I Siwy z Chłopaki nie płaczą, co chciał tylko jarać faje :lol:

Myślę, że Kinga odejdzie od buca Michałka i zacznie romansować z Konradem, a Michałowi zostanie Bartek... :twisted: Ponadto Grzesiu zrobi pannie chłopca i się rozejdą :wink: Iza zakocha się w Weronice, ale ta odrzuci jej uczucia. Pewnie tak będzie :wink: Zamiast serialu zrobiłby się nam z tego jakiś film erotyczny :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 lut 2005, 15:55

Co do Michała to jestem pewien, że go tak zakręcą, że straci akcje i nie dostanie za to ani grosza!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”