Operacja "Czyste ręce" ... - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 cze 2005, 17:03

Oj Lakier właśnie widać że nie oglądasz Serie A .. Co Cambiasoo odpowiedzianny za cało defensywe Interu :?: Jeszczse powiedz że Emerson sam broni bramki :?;

Zebina nie do zatrzymania ?? nosz kurcze Ty chyba masz inne spojrzenie na piłke :?: Oj tak kawał Ci wyszedł.
Zlatan nie strzelił w LM bramki i to też światczy o czymś ale nie oto chodził bo za 19 baniek idzie kupisz "każdego" tylko to ma byc magiczny transfer ? za 19 baniek ?

Zobacz co zrobił Lyon co zrobił Arsenal czy nawet Barca. Chyba Ligue 1 - Primiera Division czy Premiship tez nie ogladasz. Wiesz jak by porównac transfery "wypały i nie wypały " To Lucek jest pikus bo nie jeden klub jest na transferwym rynku guru. Poprostu kasa to kasa a Juve zachowuje sie jak by ludzmi handlowało. Kogo on nie dawali za Cassano :?: Ale wida że najpierw musisz obejrzeć mecz Ligue 1 czy jakiś taky i zaobaczyć że inny też kupuja graczy... nawet za darmo.

Ale i tak licze na Maestro może on mnie przekona :D

Ty Kobyl07 nabijać po możesz Simplusa a nie posty :twisted: Także pisz coś madrego a nie zaśmicasz temat :D POZDRO

Obrazek

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 cze 2005, 18:11

_*For_zaza_Milan*_ pisze: No właśnie czym ?? Bo chyba nie zdajecie sobie sprawy że takie transfery robi co drugi czołowy klub Europy :!:
Tak? Ile w ostatnich 5 latach wydal Inter Mediolan i co zdobyl?
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Lucek sciagną ostatnio Canna, Emersona czy Zlatan [19 baniek = zero bramek w LM] ale czy inne klubu nie zrobiły podobnych transferow :?:
Nie. Canna zostal najlepszym obronca ligi, Puma to klasa ktorej wielu nigdy nie zobaczy a Zlatan okazal sie najlepszym debiutantem.Pokaz mi kolejny klub ktory w wakacje kupil takich zawodnikow?Nie mow o Barcy ktora wydala miliony.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Inter Cambiasoo za darmo który wedłóg Włoskich fachowców bije na łeb Emersona na tej pozycji,
Przytocz mi kto tak powiedzial a obiecuje ci ze pofatyguje sie i wysle list do tego pana.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Milan kupił Kaka który był interesem europy :!:
Moze wspomnisz o Zidane?
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Nawet Stama który był jedna noga w Juve druga w Realu.
A Stam twierdzil ze nie ma innej mozliwosci jak gra w Milanie, wiec dziwne sie wydaja te jego "nogi".
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Co robi Aulas i Lyon :?: Teraz gracze Lyonu są 5 krotnie drosi niż przychodzili zaczynajac na Essienie kończac na młodym Nilmarze.
Zazwyczaj najlepsi wybijaja sie ze slabszych klubow.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Ba są takie ktore boja Moggiego i Juve na leb :!:
Tylko wez pod uwage to ze Juve nie jest Milanem czy Interem z bogatym wlascicielem ktory wylozy kase. Luciano potrafi zalatwic nawet najlepszy transfer za nieduza kase na ktorej wydatek Juve moze sobie pozwolic.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Poprostu może kogoś kupić za 30 banie i sie nie sprawdzi można kupić za 9 i gra jak marzenie i można za drarmo pozyskać i tez wymiata ale równie dobrze może zawodzic na calej lini.
Moggiego uznaje sie za mistrza gdyz potrafi odroznic jednych od drugich i dokonac trafnych wyborow.

Slowa T. Lipińskiego na temat Moggiego "...Wymienionemu tercetowi przewodzi Moggi. Zaczynał na początku lat 60. jako szeregowy łowca talentów dla Juventusu. Potem był dyrektorem sportowym Romy, Lazio, Torino i Napoli. Ponownie na usługach Starej Damy znalazł się przed jedenastoma laty. Stoi na czele 20 obserwatorów rozsianych po Włoszech, Europie i świecie. Nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, mistrz różnych zakulisowych gierek. Zawsze świetnie poinformowany, mający znakomite rozeznanie co do utalentowanych piłkarzy i świetne układy. Jego syn jest jednym z szefów największej, reprezentującej wszystkich zawodników z Serie A agencji menadżerskiej. We Włoszech panuje opinia, że jeśli Moggi uprze się na jakiegoś piłkarza, to nie ma takiej możliwości, aby ten nie trafił do Juventusu.
"

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 cze 2005, 18:19

hehe szkoda że o Tudorze czy Legro nie pisałeś. Napisze Ci tylko tyle na Ciebie nie liczyłem w tym temacie wiec koniec. Jak widzisz mecze serie A to sam sobie odpowiedz na te pytanie. Puma ?? może bardzie koza ?? Polecam też Ligue 1 i Premiership. Zobaczysz troche płlki. Bo wida że wali ma na dekiel z Luckiem który handluje ludzmi :wink: Enzo i Miccoli wiedza co to znaczy.

A Lipiński to istna anty-reklama Canalu + i PN on przynosi wstyd C+ I Polskim kibicą Calcio. Jak ktoś myli Stama z Nesta to wybacz.... I jak ty go słuchasz to brawo. Ja w czasie meczu wyłaczam głos jak panowie Lipiński i Milko są przy mikrofonach.

P.S. Jeszcze jedno :D Idąc Twoim tropem myśleni Moggi może kupić każdego ... to moze i sedziów :roll: :?: Bo tak wynika z Waszego myslanie . Przeczytaj dobrze post [reaktywacja] bo widze że za dużo PN sie zaczytaleś :wink: a Lipiński ma swoje zdanie [delikatnie mówiac] :wink: POZDRO
Ostatnio zmieniony 15 cze 2005, 18:31 przez _*For_zaza_Milan*_, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 cze 2005, 18:28

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Oj Lakier właśnie widać że nie oglądasz Serie A .. Co Cambiasoo odpowiedzianny za cało defensywe Interu :?: Jeszczse powiedz że Emerson sam broni bramki :?;

Zebina nie do zatrzymania ?? nosz kurcze Ty chyba masz inne spojrzenie na piłke :?: Oj tak kawał Ci wyszedł.
Zlatan nie strzelił w LM bramki i to też światczy o czymś ale nie oto chodził bo za 19 baniek idzie kupisz "każdego" tylko to ma byc magiczny transfer ? za 19 baniek ?

Zobacz co zrobił Lyon co zrobił Arsenal czy nawet Barca. Chyba Ligue 1 - Primiera Division czy Premiship tez nie ogladasz. Wiesz jak by porównac transfery "wypały i nie wypały " To Lucek jest pikus bo nie jeden klub jest na transferwym rynku guru. Poprostu kasa to kasa a Juve zachowuje sie jak by ludzmi handlowało. Kogo on nie dawali za Cassano :?: Ale wida że najpierw musisz obejrzeć mecz Ligue 1 czy jakiś taky i zaobaczyć że inny też kupuja graczy... nawet za darmo.
Mialbys racje gdyby Juventus nie wygral Scudetta, wygral, czyli co? Transfery moggiego sa skuteczne ;]

Obrazek

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 cze 2005, 18:35

Oj widze że macie mokro na punkcie człowiek który jest pośmiewiskiem w swoim kraju :D Ale coz jak zaczniej ogladać mecze czołowych lig w Europie to sie odezwij do mnie pogadamy. Zobaczysz jakie transfery robi Aulas w Lyonie czy Vilarreal. Nazraie nie ma sensu bo widać że kibice z nas marni. Tylko to co w gazetach piszą ... Nawet nie umiesz czytać że zrozumianiem ..

To może to zdjęcie dodaj bo w Europie sie nie liczycie ... mimo transferu Lucka :] czyli wracamy do sedziów :twisted: widocznie w Europie nie da sie wszystkiego kupić :]

Obrazek

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 cze 2005, 18:52

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Oj widze że macie mokro na punkcie człowiek który jest pośmiewiskiem w swoim kraju :D Ale coz jak zaczniej ogladać mecze czołowych lig w Europie to sie odezwij do mnie pogadamy. Zobaczysz jakie transfery robi Aulas w Lyonie czy Vilarreal. Nazraie nie ma sensu bo widać że kibice z nas marni. Tylko to co w gazetach piszą ... Nawet nie umiesz czytać że zrozumianiem ..

To może to zdjęcie dodaj bo w Europie sie nie liczycie ... mimo transferu Lucka :] czyli wracamy do sedziów :twisted: widocznie w Europie nie da sie wszystkiego kupić :]
Mniemam ze umisz czytac... tak wiec zalat sobie wporst nr 24. (wydany w tym roku oczywiscie [; ) strona 50, tytul "Wloska Choroba", opisyna tam jest gospodarka wloch, tak jakby ktos nie wiedzial: Sypie się. Kto jest za to odpowiedzialny? Oczywiscie Mr B. Wiec kogo wlosi nienawidza i chetnie by poslali w glab Rosji, juz wiemy. Co do Moggiego, mowisz ze bedzie swieto we wloszech jak on przejdzie na emeryture? Chyba tylko wsrod fanow Interu i Milanu, bo w koncu ich ukochane kluby beda mialy szanse na Scudetto.

Obrazek

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 cze 2005, 18:56

A wiesz że Fiat poza Włochami sprzedaje sie 70% gożej :D Chyba EPOkowa afera zaszkodziła tej bardzo biednej marce.

ZACZNIJ OGLĄDAĆ SERIE A TO WTEDY WRÓCIMY DO TEMATU BO NIE MA SENSU JAK TY NIE JESTEŚ W TEMACIE... a narazie ufaj nadal panu Lipińskiemu hehe no masz informatorów hehe

A tak wogóle to pan Lipiński był ostatnio zdania z magazynie serie A że Cassano na bank zostanie w Romie :D

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 cze 2005, 18:57

_*For_zaza_Milan*_ pisze:hehe szkoda że o Tudorze czy Legro nie pisałeś.
Legro byl jedna powazna porazka Moggiego a co do Tudora to nie pisz o zawodniku o ktorym nie masz zielonego pojecia.
_*For_zaza_Milan*_ pisze: Puma ?? może bardzie koza ??
Gattuso?Moze goryl?
Napisz mi nazwiska i slowa tych dziennikarzy ktorzy uwazali ze Cambiasso jest lepszy od Emersona.
_*For_zaza_Milan*_ pisze: Polecam też Ligue 1 i Premiership. Zobaczysz troche płlki.
Dziekuje.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Bo wida że wali ma na dekiel z Luckiem który handluje ludzmi :wink: Enzo i Miccoli wiedza co to znaczy.
Hmm co zlego jest w sprzedawaniu graczy? Milan tak nie robi?
_*For_zaza_Milan*_ pisze:A Lipiński to istna anty-reklama Canalu + i PN on przynosi wstyd C+ I Polskim kibicą Calcio. Jak ktoś myli Stama z Nesta to wybacz.... I jak ty go słuchasz to brawo. Ja w czasie meczu wyłaczam głos jak panowie Lipiński i Milko są przy mikrofonach.
Mozesz miec swoje zdanie ale takiej wiedzy jak Lipiński nie bedziesz nigdy mial.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 cze 2005, 19:05

ALE NIE PISZCIE NIC BO TO NIE TEMAT DLA WAS :!:

NIE MA SENSU PISAĆ NIC Z LUDZMI KTÓRY NIE WIDZĄ O CZYM PISZĄ.

PROSZE WAS. PIŚCIE SOBIE NA TEMAT CASSANO CZY DEL PIERO I TEGO CO PISZĄ W GAZETACH ...

SĄ KIBICE MILANU, INTERU CZY JUVE KTÓRY OGLĄDAJĄ TROCHE PIŁKI I ONI SIĘ WYPOWIEDZĄ W TYM TEMACIE. A NIE WY ZNAWCY BEZ PODGLĄDU NA LIGE WE WŁOSZECH, ANGLIESKĄ CZY FRANCJI. BO JAK MOŻE PISAĆ JAK SIE NIE WIDZI PEWNYCH RZECZY... NO AŻ CHYBA WSPÓŁCZUJE WAM.

DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 cze 2005, 19:09

Wiesz to jest raczej forum otwarte, więc każdy może pisać, pod warunkiem, ze zachowuje pewne podstawowe zasady dobrego wychowania :?. To, że ktoś nie ogląda meczu, nie znaczy, że nie może mieć wyrobionego zdania, którym chciałby się podzielić. Za to urywać w ten sposób rozmowe, jest troche nie kulturalne...
Ostatnio zmieniony 15 cze 2005, 19:19 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 cze 2005, 19:13

Zaza nie udawaj znawcy jakim nie jestes. Mi wystarczy obejrzec kilkanascie spotkan serie a aby wyrobic swoje zdanie. Twoje urwanie dyskusji jest jednoznaczne- brak ci argumentow.

moszeusz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moszeusz » 15 cze 2005, 19:27

_*For_zaza_Milan*_ pisze:ALE NIE PISZCIE NIC BO TO NIE TEMAT DLA WAS :!:

NIE MA SENSU PISAĆ NIC Z LUDZMI KTÓRY NIE WIDZĄ O CZYM PISZĄ.

PROSZE WAS. PIŚCIE SOBIE NA TEMAT CASSANO CZY DEL PIERO I TEGO CO PISZĄ W GAZETACH ...

SĄ KIBICE MILANU, INTERU CZY JUVE KTÓRY OGLĄDAJĄ TROCHE PIŁKI I ONI SIĘ WYPOWIEDZĄ W TYM TEMACIE. A NIE WY ZNAWCY BEZ PODGLĄDU NA LIGE WE WŁOSZECH, ANGLIESKĄ CZY FRANCJI. BO JAK MOŻE PISAĆ JAK SIE NIE WIDZI PEWNYCH RZECZY... NO AŻ CHYBA WSPÓŁCZUJE WAM.

DZIĘKUJE I POZDRAWIAM
A no tak.... teraz rozumiem- jesli ktos sie z toba nie zgadza tzn. ze sie nie zna. Wiec nie jest to temat dla niego. Dlatego ma nic w tym temacie nie pisac.
Czyli- skoro tylko ty sie znasz na pilce to mozez tu wyowiadac sie tylko ty. Logiczne
:lol:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 cze 2005, 0:48

heh a ja powiem tyle, że DjJuve napisał b. mądrze :p

Emerson?? spodziewałem się więcej po nim ale i tak nie można powiedzieć, że zawiódł... odwalał niezłą robotę ;) zainteresowanie Realu czy Chelsea'y to potwierdza.

Zaza miało nie być o dopingu czy sędziach, a jednak znów zaczynasz :roll:

Zlatan?? to co, że nie strzelił bramki w LM?? przez internautów (kibiców Juve) Zlatan został wybrany piłkarzem sezonu w Juve... a to dopiero jego pierwszy sezon, więc nie oczekujmy, że od razu dostanie złotą piłkę... ;) Kaka?? cóż można powiedzieć... klasa sama w sobie, co do tego nie ma wątpliowści ale raczej nie można porównać go ze Zlatanem (nie dlatego, że jest gorszy :!: ), to różni piłkarze i obaj świetnie wprowadzili się do serie a. To tak jakby teraz porównywać Zidane;a z Nedvedem... :roll:

na razie mercato się jeszcze na dobre nie zaczęło... mamy Giannichedę i Kovaca. Trudno powiedzieć aby to były wzmocnienia... raczej Ci zawodnicy maja ustabilizować kadrę i watpie aby któryś z nich przebił się do pierwszej 11. Nie wierzę aby to było wszystko :p Cassano?? zobaczymy... sa różne opinie- co drugi dziennik mówi co innego ale jeśli ten motyw z Nondą jest prawda, to b. możliwe, że zawita do nas ale jeśli o mnie chodzi, to obeszłoby się bez Cassano :roll:

Legro?? faktycznie niewypał ale czy wszystkie transfery muszą być w 100% idealne?? hehe byłoby zbyt pięknie ;)
Tudor?? mam ogromny szacunek dla tego gracza... moim zdaniem grając w Juve pokazywał się wielokrotnie z dobrej strony i nazywanie go kołkiem albo coś, jest bardzo ujmujące jego umiejętnościom.

Miccoli?? jest świetnym graczem ale w Juve nie miał miejsca... normalne, że jeśli zawodnik nie ma miejsca, to chce odejść tam, gdzie bedzie grał. Viola dała mu to, czego chciał i potrzebował. Wiem, że nie nawidzi Juve, podobnie jak Maresca, i sądze, że to miało duży wpływ na decyzję Chelliniego, który nie chce grać dla bianconerich. Nie mogli znalesć miejsca w Juve, a uważali, że są za dobrzy aby grzać ławe w Juve... moim zdaniem słusznie :p

jak dobry zawodnik nie ma miejsca w składzie, to normalne, że mu się w klubie nie podoba. Zaza trochę mnie dziwi Twoj sposób myślenia... bodajże wczoraj pisałeś, że te propozycje za Cassano to ściema, że we Włoszech piszą o odnowieniu jego kontraktu, a tym czasem dziś już piszesz, że te wymianka, to chandel ludzmi?? nie wiemy nawet czy to prawda z tym transferem... wielu w to wierzy ale do chandlu ludzmi to trochę się zagalopowałeś chyba...

moim zdaniem transfery Juve są trafne... fakt sprzedawaliśmy pare gwiazd jak: Baggio, Zidane, Van Der Sar, Davids... ale zawsze byli dla nich godni następcy, którzy spełnieli pokładane w nich nadzieje: Alex, Nedved, Buffon itd... a poza tym polityka Moggiego się sprawdza, więc nie mam najmniejszych wątpliwości co do jej słuszności :twisted: Lucek kalkuluje jak tylko może i b. dobrze, że nie szasta kasą, tak jak Perez, Moratti czy Romek (może dlatego, że nie ma jej aż tyle). Wszyscy wydają kupę kasy na transfery ale nie zawsze się to opłaca. U Lucka jest odwrotnie- wydaje mało kasy ale żadziej się nie opłaca.
I nie mówcie, że z Lucka jest polewka we Włoszech, bo z Silvio jest niemniejsza... :roll:

i dokładnie... Juve też potrafi wykreować gwiazdę (Alex, Zidane, Zambro, Camoranesi) jednak co do tego nigdy ani my, ani Milan czy Inter nie przebiją takich klubów jak Parma, PSV, Ajax, Lyon, Monaco już nie wspominając o klubach brazylijskich czy argentyńskich... nie są to najsilniejsze kluby w Europie/na świecie ale jednak są to istne wylęgarnie talentów. Sam nie wiem dlaczego tak jest ale od lat to sie nie zmienia. Wielu uważa, że w Hollandii są najlepsze szkółki piłkarskie na świecie, podzielam tą opinie ale na pewno mają na to wpływ różne warunki.

czy nasze transfery są najlepsze w Europie?? :lol: są trafne (to się poznaje po sukcesach) jest się czym podniecać?? niech każdy sam sobie odpowie na to pytanie... ja się cieszę, bo Moggi wzorowo prowadzi klub. Na dzień dzisiejszy Gannicheda czy Kovac na pewno nie są pilkarzami na których tak bardzo czekamy ale wierze, że Lucek nas nie zaiwedzie- jak co roku nie zawodzi. Nawet rok temu zakupił Cannavaro i Zlatana (dwa najbardziej trafione zakupy w Juve) dosłownie w ostatnich godzinach okna. Nie można powiedzieć np, że transfery Romka są nietrafione, bo przecież Drogba czy Robben to świetni zawodnicy, a Chelsea również, jak na swoje ambicje, wcześnie pożegnała się z LM. Mistrzostwo Anglii jednak zbobyli ale Romek wydał ogromna kasę na swoich pilkarzy czego nie można powiedzieć o Lucku. Perez to samo- co sezon gwiazda- i ze zmiannym skutkiem, a już nie mówiąc o Morattim... Jak juz ktoś kiedyś powiedział- piłka byłaby nudna gdyby cały czas wygrywała jedna drużyna ale LM nie jest wyznacznikiem trafności transferów. Tam zawsze tryumfuje tylko jeden zespół, a cała reszta- z większymi ambicjami- jest tak samo przegrana.

Zobaczysz jakie transfery robi Aulas w Lyonie czy Vilarreal

no i co, że robią?? Jeśli mówimy o LM, to nie zaszli oni tam gdzie Juve :roll: napisałeś też, że transfery trafne wychodzą w środku sezonu... ja po tym sezonie ( i wielu wcześniejszych) nie mogę narzekać...

nie kłućmy się czy Lucek dokonuje cudów czy nie... dla nas- kibiców Juve- on jest niezastąpiony. Działa na pewno kontrowersyjnie (wymianki np.) ale taki Miccoli czy Maresca nie mogą rządzić w klubie :roll: Moggi działa skutecznie. Widać to po osiągnięciach i składzie... niektórzy uważają tą cechę za zaletę- inni za wadę ;) Silvio, Romek, Lucek, Moratti, Perez..... wszyscy prowadzą swoją (różną) politykę, skuteczną na swój sposób ;)

pozdrawiam!! :D

P.S. Tak... zawsze muszę się rozpisywać :twisted:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 16 cze 2005, 10:23

Piwus wiem że to forum nie jest prywatne dla tego ich normalnie poprosiłem i wspłóczułem że tacy z nich kibice. Nie wygoniłe czy zaczełem coś innego. To że ktoś nie ogląda meczy nie znaczy że nie ma swojego zdanie ? No oczywiście ale jak można mieć swoje zdanie jak sie czegoś nie widzi ... Poprostu teamt chyba jednak nie dla nich. Tak jak MLS gdzie nie piszą.

Także jeszcze raz wam współczuje drogi kibice hehe

Do Maestro i tylko do Niego :!: widze że to jest powoli nasz temat. Wczoraj nie mogłem odpisać sorry :wink: Ale Ty mnie nie zrozumialeś chyba. Odebrałeś tego posta reaktywacje jak "typowy insekt". Bez obrazy bo pełen luz :twisted: nie ?? ale oni tego tak odebali jak atak na Moggiego.

Słuchaj nie chodzi oto co Lucek źle czy dobrze tylko oto że tak robi cała Europa a nie tylko lucek. Bo jak by kupił 5 gracz i z żadnym by nie trafił to był by nie udacznikiem. Ale trafi tylko że cała europa trafia z jakimis transferami. Nie tylko Lucek. Może powiedzieć że nie sztuka jest pozsykać za darmo czy też za grosze tylko trzeba znaleść odpowiadnich ludzi do gry. Jak masz troche pojęcia o Ligue 1 to wiesz co w tej lidze znaczy Aulas prezydent Lyonu. Który teraz po sprzedarzy np. Juninho, Essinea, Diarry Abidala i Govou zarabie tyle co Romek wygrał w ciągu sezonu Ranieriego w Chelsea.

Ty wypisałeś graczy Juve i ich "+ i -" ale to nie o to chodzi to trzeba by było wypisać graczy Milanu, Interu, Lyonu, Barcy, Villarreal, Arsealnu i MU aby było "fer" A to że Lyon nie wygrał LM to jest głupota bo w tym sezonie gdy zaczeli budować tą poke o której mowa byli na równi z Juve w LM.

Dla Was lucek jest kimś t przesuwa gor. Ale to jest głupota bo to co robi jest jehgo pracą ale nie jest on jedyny w fachu i nie jest najlepszy. Bo nie mozna powiedzieć to jest najlepszy.

Ta teraz Ci odpowiem troche w takim nie odpowiednim stylu :roll:

Zlatan wybrny gracze sezonu przez internaltów na JP ?? A ilu z nich ogląda serie A ?? A ile z nich kierowało sie tym co piszą inny ?? albo kwotą transferu ?? Bo jak by widzieli troche ligi to Canna był by nad nimi wszystkimi. A drugi Zambo. przynajmie jak prostaki sie nie zachowują :roll:

A jeszcze warto wspomiec jedna rzecz. Że Juventus jest klubem który także zarabia na sprzedarzy lub wypożyczeniach. O tyle o ile sprzedarz graczy jest czymś normalnym. To wypożyczanie odbije sie na Lucku wcześniej czy pózniej. Przeciesz ilu graczy mówi otwarcie że maja gdzieś transfer jak mają być wypożyczeni.

Czyli na koniec podsumowanie: Nie chodzi co Lucek zrobił żle a co dobrze tylko chodzi oto że inne kluby też przeprowadzają transfery i nawet może lepsze czy tez nie kiedy gorsze. Ale trzeba widziec gracz by go ocenic i trzeba wiedzieć że inny też graja dobrze po zmianie barw klubowych ...Także Lucków jak wielu ...

P.S Aha Cassano ?? Wiesz jak czytam kogo Juve nie daje + kasy to smieje sie z Was. Bo każdemy wielkiemu klubowi jak by naprawde zależało na jakimś graczu do "wyrwania" to płaci i ma. A ja czytam że Juve oferuje Mutu Miccoliego Tudora i inny. To nie "handel ludzmi" ? Bo wiele na to wskazuje. A jak nie to co oszczedność czy pustki w kasie ? bo jak dla mnie jedno nie pustki ale brak środków na takie transfery za gotówke. A Co nie który pisza o Joaquinie, Rosickim czy innych wydatkach rzędu od 20 baniek... Cassano sam wie co zrobi równie dobrze może być tak że zasili Juve ... ale pamietaj że nowa umowe jest cały czas jest do omuwiania.

Pozdro Maestro :!: **FORZA CALCIO**

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 16 cze 2005, 15:01

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Zlatan wybrny gracze sezonu przez internaltów na JP ?? A ilu z nich ogląda serie A ?? A ile z nich kierowało sie tym co piszą inny ?? albo kwotą transferu ?? Bo jak by widzieli troche ligi to Canna był by nad nimi wszystkimi. A drugi Zambo. przynajmie jak prostaki sie nie zachowują
i tu sie musze zgodzic. prawda jest taka, ze Zlatan gral bardzo dobrze w Serie A i uwazam jego transfer za dobre posuniecie, lecz napewno nie prezentowal tak rownej formy jak Camoranesi, czy Cannavaro. Ja jestem zdania, ze to ta 2 powinna byc okrzyknieta graczami sezonu. Szwed gral widowiskowo i robil wokol siebie duzy szum i to zaowocowalo, ze wielu kibicow, ktorzy niestety nie ogladali meczy za wiele glosowalo na niego, lecz Ci co widzieli Juve regularnie, wiedza, ze to wlasnie Fabio i Mauro odwalali najlepsza robote na boisku. Co do Zambrotty to gral bardzo dobrze, ale jego dalbym na 3 miejscu. Ja tu nie chce klutni wszczynac, ale szlag mnie trafia kiedy zawodnik, ktory przed najwazniejszym meczem sezonu odwala taki cyrk (mowa tu o uderzeniu Cordoby przez Szweda), nagle zostaje za to wybrany graczem sesonu :? A z drugiej strony mamy Fabio, ktory zapobiegl wielu bramkom, a takze swietne dyrygowal cala defensywa i Mauro, ktory wlasciwie w pojedynke wygral mecz z Realem, a jak gra Juve bez niego mozna bylo pieknie zobaczyc w 2 polowie meczu na San Siro z Milanem. To tyle na ten temat.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dla Was lucek jest kimś t przesuwa gor. Ale to jest głupota bo to co robi jest jehgo pracą ale nie jest on jedyny w fachu i nie jest najlepszy. Bo nie mozna powiedzieć to jest najlepszy.
poraz kolejny musze sie zgodzic z Zaza (prosze kibicow Juve, zeby mnie za to nie zlinczowali ;)) Moggi to bardzo dobry dyrektor generalny i jestem zadowolony z jego pracy, ale faktem jest, ze jest on osoba jak najbardziej do zastapienia. oczywiscie ma on mnostwo kontaktow i znajomosci, ale tyle samo co przyjaciol ma wrogow, a to rowniez ma wplyw na skutecznosc jego pracy. faktem jest ze lucek zrobil kilka rewelacyjnych transferow: Zambro, Camor, Cannavaro, czy Zizou, ale mial rowniez pare wpadek: Legro, Salas, sprzedaz Henry'ego. A pozostale transfery: Trezegol, Zlatan, Nedved, Gigi, czy Thuram wsyscy okazali sie bardzo udanymi zakupami, jednak zostali sprowadzeni za tak wielkie pieniadze, ze to bylo ich swego rodzaju powinnoscia grac dobrze :) Podsumowujac, mamy swietnego dyrektora sportowego i dobrze, ale prawda jest, ze nie jest on cudotworca, popelnia bledy jak kazdy i ma sukcesy jak kazdy (patrz MU i kupno chocby Ronaldo, czy tez Arsenal i zakup Henryego, czy Reyes'a). Ja nie chce zeby odchodzil, bo jak juz pisalem wczesniej, dobrze wykonuje swoja prace, ale jesli odejdzie nie bede robil z tego tragedii, bo wiem, ze szybko uda sie znalezc jego godnego nastepce. Pozdrawiam wszystkich :!:

:)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”