Fani niemieckiej piłki - wpisujcie się! - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:57

Andreyew pisze:Najbardziej mnie wpienia jak kibice innych lig mowia ze Bundesliga to tylko bieganie i walka, z reszta Kosowski powiedzial identycznie czym troche se u mnie przechlapal, ale nadal jest wielki. Wkurzony byl tym ze w 1FCK mu nie szlo... :evil:
no wiesz bez przesady mnie tez to wkurza ale z drugiej strony zobacz zze taki zwykly technik z hiszpani przyjechal czyt.Maakay i odrazu ile goli nastukal musisz przyznac ze bundesliga najlepsza technicni nie jest ale jakos sobie na arenie meidzynarodowej radza dobrze techniczna jest tylko chyba liga hiszpanska bo w angli gra sie bardziej silowo a we wloszech wszyscy stawiaja na silna obrone wiec bundesliga nie jest taka zla

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 19:59

Andreyew pisze:Najbardziej mnie wpienia jak kibice innych lig mowia ze Bundesliga to tylko bieganie i walka, z reszta Kosowski powiedzial identycznie czym troche se u mnie przechlapal, ale nadal jest wielki. Wkurzony byl tym ze w 1FCK mu nie szlo... :evil:

mnie rowniez osobiscie uwazam ze Bundesliga jest mieszanka wszystkiego po trochu technika, gra na pograniczu faulu, sila, gra na wysokiego napastnika (np.Dortmund- Koler, VfL- Lokvenc) gra na niskiego szybkiego napastnika, gra szkydlami, gra przez srodek, taktyka itd. Bundesliga to najlepsza liga i tyle :D

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 kwie 2005, 20:17

Hehehe w00jtas fajna sygnaturka...nie lubimy HSV :?:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 20:19

Andreyew pisze:Hehehe w00jtas fajna sygnaturka...nie lubimy HSV :?:

Nie!!!!! Nienawidzimy HSV!!!!! chcialbym na tym forum troszeczke podyskutowac z fanem HSV (oczywiscie nie takim jak nowaczek) ale niestety nie ma takiego szkoda :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 kwie 2005, 20:22

spokojnie .. pojawi sie pewnie za jakis czas ... ja tutaj chyba rok czekalem az pojawi sie jakis fan sch*lke ..... jeden sie zjawil .. napisal 4 posty chyba i tyle go widzialem 8)

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 20:25

rebuzz pisze:spokojnie .. pojawi sie pewnie za jakis czas ... ja tutaj chyba rok czekalem az pojawi sie jakis fan sch*lke ..... jeden sie zjawil .. napisal 4 posty chyba i tyle go widzialem 8)
pamietam twoj post w ktorym go przywitales :D ..... "wkoncu jakis fan smerfów" tez nie przepadam za Schalke

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 kwie 2005, 20:27

Ja rowniez nie cierpie Shalke...bez urazy do ciebie w00jtas ma w tym swoj udzial Ailton...sorka ale taka prawda, poza tym nie przepadam za FCB...ale do kibicow nic nie mam 8)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 20:28

FCB i SCH**** to dwa najbardziej przezemnie znienawidzone kluby !

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 26 kwie 2005, 20:31

W niemczech Schalke ma duuzo kibicow ale w polsce jakos nie zauwazylem zbytnio kibicow tej druzyny. Ale Polska to nie Niemcy. Ja tez jakos nie przepadam za Schalke od kiedy pamietam. Darze ten zespol najmniejsza sympatia z posrod wszsytkich zespolow Bundesligi. Moze z tego powodu ze zawsze konkurowali z Bayernem...

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 20:40

Andreyew pisze:Ja rowniez nie cierpie Shalke...bez urazy do ciebie w00jtas ma w tym swoj udzial Ailton...sorka ale taka prawda, poza tym nie przepadam za FCB...ale do kibicow nic nie mam 8)
szczerze mowiac Ailtona znosilem jak byl w Bremie.... zakaprysny!! ... a jak przeszedl do Schalke to on mi zwisa... krstalic czy jak to sie pisze go darze mala sympatia jedynego z dwoch z Schalke ten pierwszy to Pander... Ernsta zawsze bede lubial nawet kiedy juz zalozy koszulke smerfow! szkoda ze tak Schalke wybiera Werderu pilkarzy i to jeszcze za darmo :cry:

Nowaczek dzieki ze ukradles moja sygnaturke fakt faktem ze zmieniles herb klubu ale tak sie nie robi! sam tego nie zrobilem ale niezle sie nameczylem zeby cos tak pieknego znalesc

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 27 kwie 2005, 18:00

Jestem bardzo wielikim fanem bundesligi.
Co tydzien sledze mecze.Najbardziej kibicuje zespolom gdzie graja polacy.Oprocz jednego:HANNOVER 96 , niecierpie ich!!!.Natomiast bardzo lubie BORUSSIE DORTMUND i BAYER LEVEKUSEN.

Obrazek

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 kwie 2005, 11:45

Dzisaj mecz Schalke z Bayerem - bedzie ciezko, sadze ze nawet baardzo ciezko (moze brak Franka Rosta pomoze Bayerowi), ale mam jeszcze nadzieje ze HSV sie potknie na Wolfsburgu i Werder na Armini (w co szczerze watpie). Powiem ze te 6 miejsce (P.UEFA) ratuje dupe Bayerowi w tym sezonie...o ile sie im uda te miejsce zajac.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 30 kwie 2005, 11:54

Andreyew pisze:Dzisaj mecz Schalke z Bayerem - bedzie ciezko, sadze ze nawet baardzo ciezko, ale mam jeszcze nadzieje ze HSV sie potknie na Wolfsburgu i Werder na Armini (w co szczerze watpie). Powiem ze te 6 miejsce (P.UEFA) ratuje dupe Bayerowi w tym sezonie...o ile sie im uda te miejsce zajac.
ja tez lice na bayer bo optymistycznie patrzac to schalke gra ostatnio slabo a wiec jest szasna na 3 punkty hsv moze sie potknie licze ze sie odrodzi na jeden mecz wolsburg :lol: a arminia juz nie jednym namieszla a wiec PU bedzie nasz 8)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 kwie 2005, 12:01

Co do meczu Werderu z Arminia to nie licze na wygrana Bielefield (chociaz bym chcial) bo Werder jest w dobrej formie a przegrywal bo mial pecha...przegrana z Hertha - poprostu pech bo grali niezle mieli przewage ale ten Marcelinho to jest mutherfucker jednym slowem...przegrana z Schalke - to oni mieli inicjatywe a karne to jest loteria...przegrana z Bayerem - mimo statystyk to Werder byl tak naprawde zespolem lepszym, a jakby Klose wykorzystal te akcje z 3 metrow to bylby remis, wiec mala skutecznosc i Klasnic nie w formie. Ale raczej z Bielefield pokarza klase.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 maja 2005, 19:56

Ja jestem wielkim fanem bundesligi. Moje ulubione kluby to (najukochasńszy) Bayern Monachium. Od zawsze im kibicuję. Prócz tego bardzo lubie Borrussię Dortmund (w końcu gra tam moja rodzina, daleka ale jednak rodzina) Bayer Leverkusen i Herthę Berlin.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”