Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 14 kwie 2005, 10:55
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 kwie 2005, 12:32
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 kwie 2005, 12:42
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 14 kwie 2005, 13:24
R.Kelly - I Believe I Can FlyBonso pisze:Wie może ktoś, jak sie nazywa i kto wykonuje piosenkę która zaczyna się od tka fajnie śpiewanego textu:"I can fly..." Piosenka, zajebiście mi sie podoba, ale nie wiem kto wykonuje i nie moge mp3 ściagnąć, więc jak mozecie to pomóżcie
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 13:35
Dzięki "Allstara" sobie ściągnąłem już, ale dzięki za chęciManumef pisze:piwus to przesłać Ci czy sobie ściągnąleś ? Ja będę w domq ok. 16:00 to ściągne Genesis- No son of mine! Zobaczę czu to jest to o co mi chodzi!
Pozdro
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 14 kwie 2005, 13:36
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 14 kwie 2005, 13:42
piwus pisze:Dzięki "Allstara" sobie ściągnąłem już, ale dzięki za chęciManumef pisze:piwus to przesłać Ci czy sobie ściągnąleś ? Ja będę w domq ok. 16:00 to ściągne Genesis- No son of mine! Zobaczę czu to jest to o co mi chodzi!
Pozdro.
Co do "No son of mine" to mam płytkę z tym w domu i niestety słowa się wcale nie pokrywają. Myślałem o tym, ale jednak nie...
Well the key to my survival
Was never in much doubt
The question was how I could keep sane
Trying to find a way out
He sat me down to talk to me
He looked me straight in the eyes
He said:
You’re no son, you’re no son of mine
You’re no son, you’re no son of mine
You walked out, you left us behind
And you’re no son, no son of mine
Pierwsza zwrotka i refren. Niestety trzeba szukać dalej.
A co do Bonsowego numeru, to prawdopodobnie R. Kelly. Z tym, że to się szło "I beeelive I can flyyyy, I beliiiiiiiiiiive I can touch the skyyyyyy".
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 kwie 2005, 18:09
no to tak ale nam chodzi o coś innego...Alkoholiko pisze: jest to napewno:
GENESIS - No Son Of Mine
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 kwie 2005, 18:13
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 18:30
The Clash to na pewno... Tytuł? Chyba "Should Stay or Should I Go"maestro_ pisze:no teraz ja mam pytaniemoze nietrudne ale nie moge znaleźć...
wiecie może kto śpiewa do reklamy Lecha?? Chodzi mi o ten kawałek: "...let me know should I stay or should I go..."
BłeheheBonso pisze:To na pewno nie jest "I belive i can fly", wysłuchałem i ....jak można takiego schajzu słuchać ??
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 14 kwie 2005, 18:53
piwus pisze:The Clash to na pewno... Tytuł? Chyba "Should Stay or Should I Go"maestro_ pisze:no teraz ja mam pytaniemoze nietrudne ale nie moge znaleźć...
wiecie może kto śpiewa do reklamy Lecha?? Chodzi mi o ten kawałek: "...let me know should I stay or should I go..."
Stary kawałek dzwne, że w googlu nic nie wyskoczyło
BłeheheBonso pisze:To na pewno nie jest "I belive i can fly", wysłuchałem i ....jak można takiego schajzu słuchać ??... Zapytaj Amerykanów
.
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 kwie 2005, 22:26
dzięki wielkie za Clasha... już się ściągapiwus pisze:The Clash to na pewno... Tytuł? Chyba "Should Stay or Should I Go"maestro_ pisze:no teraz ja mam pytaniemoze nietrudne ale nie moge znaleźć...
Stary kawałek dzwne, że w googlu nic nie wyskoczyło
BłeheheBonso pisze:To na pewno nie jest "I belive i can fly", wysłuchałem i ....jak można takiego schajzu słuchać ??... Zapytaj Amerykanów
.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 23:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 kwie 2005, 17:11
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 kwie 2005, 20:32
BUNCH
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio