Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 22:48
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 0:49
Probuje zaprowadzic porzadek, a Ty mi mowisz zebym sie ukaral? A ja juz nie wiem, ktora to jest Twoja wypowiedz nie na temat. Jezeli ktos cos do mnie ma niech napisze PW lub zglosi sie na GG. To jest temat o Interze Mediolan !!!To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj?
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 0:52
sory ale ja do ciebie ni napisalem -To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj.Rozumiem ale dales 3wp miloszowi_fci ze sie wypowiedzial na komentarzach na www.pilka.pl a to jest przeciez poza twoimi kregami bo serwis nie odpowiada za tresc wiec o co chodzi??beckhs pisze:Ja tylko proboje utrzymac porzadek. Jezeli nazwe Cie glupim gnojem. Nie bedziesz mial do mnie pretensji? Napisze kilka przeklenstw. No co? Rozmowa mlodziezowa. Juz na jednej stronce o pilce noznej tak bylo. Moderatorzy zaniedbali swoja prace no i zaczeto prowadzic rozmowy uzywajac eufemizmow i obrazajac siebie nawzajem. Az wkoncu inni uzytkownicy tego forum stwierdzili, ze nie chca prowadzic rozmowy w chamskim towarzystwie i strona upadla. My tego nie chcemy.
Probuje zaprowadzic porzadek, a Ty mi mowisz zebym sie ukaral? A ja juz nie wiem, ktora to jest Twoja wypowiedz nie na temat. Jezeli ktos cos do mnie ma niech napisze PW lub zglosi sie na GG. To jest temat o Interze Mediolan !!!To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj?
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 0:56
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 0:59
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 07 wrz 2004, 23:39
Lazioman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 08 wrz 2004, 22:34
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 09 wrz 2004, 19:27
Koniob pisze:Kto sie wypalił waszym zdaniem w serie a był gwiazdą teraz nikt go niechce albo kluby lecą tylko na jego nazwisko??Moim zdaniem Trezeguet on był wielki a w tym sezonie cienki
Michael (L)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 09 wrz 2004, 19:33
owen150 pisze:Nie tylko Trezege.M. Owen, też wielkie nazwisko.Ale nazwiska i statystyki nie grają.beckham też kiedyś nie grał najgorzej..A teraz??Przereklamowany i tyle!
Michael (L)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 wrz 2004, 21:08
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 kwie 2005, 9:32
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 30 kwie 2005, 12:02
no tylko ze on nie gra gdyz zostal odsuniety od kadry za notoryczna niesubordynacje przez trenera manciniegoserek408 pisze:Po tych kilku miesiacach moge powiedziec , ze pilkarzem ktory kompletnie sie spalil jest zawodnik Interu Edgar Davids. Juz nie ta sama gra nie ten sam polot i wogole zdecydowanie slabszy pilkarz niz ten chociazby sprzed 3 lat
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 kwie 2005, 12:07
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 30 kwie 2005, 12:19
no wlasnei jakby dobrze gral a nie robil z sieie gwiazdy iw ybrzydzal to by go nie odsuneli od skladuserek408 pisze:Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 kwie 2005, 15:24
No ale w Barcelonie (sezon temu zaledwiemathiasek12 pisze:no wlasnei jakby dobrze gral a nie robil z sieie gwiazdy iw ybrzydzal to by go nie odsuneli od skladuserek408 pisze:Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio