Kto sie wypalił - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 22:48

Cos beckhs widze ze dzuo osob Cie nie lubi,moze wrzuc troche na luz bo jak tak dalej pojdzie to beda nudne oficjalne rozmowy a nie normalne mlodziezowe pogaduszki,rozumiem ze musicie trzymac rygor zeby nikt tu nie bluzgal ale z umiarem,prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby do Ciebie.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 0:49

Ja tylko proboje utrzymac porzadek. Jezeli nazwe Cie glupim gnojem. Nie bedziesz mial do mnie pretensji? Napisze kilka przeklenstw. No co? Rozmowa mlodziezowa. Juz na jednej stronce o pilce noznej tak bylo. Moderatorzy zaniedbali swoja prace no i zaczeto prowadzic rozmowy uzywajac eufemizmow i obrazajac siebie nawzajem. Az wkoncu inni uzytkownicy tego forum stwierdzili, ze nie chca prowadzic rozmowy w chamskim towarzystwie i strona upadla. My tego nie chcemy.

To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj?
Probuje zaprowadzic porzadek, a Ty mi mowisz zebym sie ukaral? A ja juz nie wiem, ktora to jest Twoja wypowiedz nie na temat. Jezeli ktos cos do mnie ma niech napisze PW lub zglosi sie na GG. To jest temat o Interze Mediolan !!!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 0:52

beckhs pisze:Ja tylko proboje utrzymac porzadek. Jezeli nazwe Cie glupim gnojem. Nie bedziesz mial do mnie pretensji? Napisze kilka przeklenstw. No co? Rozmowa mlodziezowa. Juz na jednej stronce o pilce noznej tak bylo. Moderatorzy zaniedbali swoja prace no i zaczeto prowadzic rozmowy uzywajac eufemizmow i obrazajac siebie nawzajem. Az wkoncu inni uzytkownicy tego forum stwierdzili, ze nie chca prowadzic rozmowy w chamskim towarzystwie i strona upadla. My tego nie chcemy.

To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj?
Probuje zaprowadzic porzadek, a Ty mi mowisz zebym sie ukaral? A ja juz nie wiem, ktora to jest Twoja wypowiedz nie na temat. Jezeli ktos cos do mnie ma niech napisze PW lub zglosi sie na GG. To jest temat o Interze Mediolan !!!
sory ale ja do ciebie ni napisalem -To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj.Rozumiem ale dales 3wp miloszowi_fci ze sie wypowiedzial na komentarzach na www.pilka.pl a to jest przeciez poza twoimi kregami bo serwis nie odpowiada za tresc wiec o co chodzi??

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 0:56

Serwis nie odpowiada, ale stwierdzilismy ze na naszej stronie nie bedzie komentarzy z wulgaryzmami, wiec traktujemy to jako posta i dajemy normalne ostrzezenia. Milosz_FCI troszke przesadzil wiec dalem mu 3 WP. Poprzedni post byl glownie do Chlopaczka

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 0:59

No to prosze skieruj go do osoby co napisala "To moze sam sie ukarzesz bo to juz Twoja trzecia wypowiedz nie na temat tutaj?"Ja nie bede za nikogo odpowiadac.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 07 wrz 2004, 23:39

Delvecchio sie wypalil
Montella tez
Totti dla reprezentacji to nie wiem czy jeszcze bedzei dobrze grał... i nie pisze tego dlatego że jestem za Lazio, bo kibicuje tez reprezentacji Italii i chciałbym aby grała jak najlepiej

Vieri sie wypala, ale on jeszcze sie odrodzi, tak samo jak Del Piero...

Maldini, to jest symbol i myśle że on sie wcale nie wypalił...

Rui Costa zmierza ku schyłkowi,
Legrottalie nie gra tego co wcześniej ale jeszcze pokaże o co w obronie chodzi.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 08 wrz 2004, 22:34

Wiesz Lazioman,trzeba bylo wymienic odrazu cala druzyne ROMY ze sie wypalila,i nie chrzan ze piszesz to dlatego ze lubisz ITalie bo wiem ze nienawidszisz mojego Klubu.

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Re: Kto sie wypalił

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 09 wrz 2004, 19:27

Koniob pisze:Kto sie wypalił waszym zdaniem w serie a był gwiazdą teraz nikt go niechce albo kluby lecą tylko na jego nazwisko??Moim zdaniem Trezeguet on był wielki a w tym sezonie cienki :(

Co ty człowieku piszesz Trezequet strzelił w tamtym sezonie bodajze 16 bramek,czy to az tak mało???? Zastanow sie nim cos napiszesz on nadal jest duza gwiazda przekonasz sie o tym w tym sezonie,pozatym w ostatnim sezonie duzo niegrał z powodu kontuzji.
Do miana wyblakłej gwiazdy moze np. kandydowac Vieri choc tez bym tego nie przesadzał tak do konca.

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 09 wrz 2004, 19:33

owen150 pisze:Nie tylko Trezege.M. Owen, też wielkie nazwisko.Ale nazwiska i statystyki nie grają.beckham też kiedyś nie grał najgorzej..A teraz??Przereklamowany i tyle!

Na przyszłosc czytaj uwazniej to co napisał załozyciel tematu .
Tu chodzi o serieA a nie o inne ligi. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 wrz 2004, 21:08

No ostatnio Filippo Inzaghi, Paolo Montero, Angelo Peruzzi, Vincenzo Montella i Tore Andre Flo... to chyba wszyscy. Aaa no i jeszcze Rasiak ktory do Sieny przyszedl juz spalony :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 kwie 2005, 9:32

Po tych kilku miesiacach moge powiedziec , ze pilkarzem ktory kompletnie sie spalil jest zawodnik Interu Edgar Davids. Juz nie ta sama gra nie ten sam polot i wogole zdecydowanie slabszy pilkarz niz ten chociazby sprzed 3 lat

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 30 kwie 2005, 12:02

serek408 pisze:Po tych kilku miesiacach moge powiedziec , ze pilkarzem ktory kompletnie sie spalil jest zawodnik Interu Edgar Davids. Juz nie ta sama gra nie ten sam polot i wogole zdecydowanie slabszy pilkarz niz ten chociazby sprzed 3 lat
no tylko ze on nie gra gdyz zostal odsuniety od kadry za notoryczna niesubordynacje przez trenera manciniego

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 kwie 2005, 12:07

Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 30 kwie 2005, 12:19

serek408 pisze:Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso
no wlasnei jakby dobrze gral a nie robil z sieie gwiazdy iw ybrzydzal to by go nie odsuneli od skladu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 kwie 2005, 15:24

mathiasek12 pisze:
serek408 pisze:Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso
no wlasnei jakby dobrze gral a nie robil z sieie gwiazdy iw ybrzydzal to by go nie odsuneli od skladu
No ale w Barcelonie (sezon temu zaledwie :!: :!: ) gral bardzo obrze wiec nie rozumiem czemu w Interze sie nie odnalazl. Mial na poczatku sznase bo Mancini mial koncepcje w srodku Davids - Veron ale z Edgara nic nie wyszlo. Szkoda bo naprawde jest dobrym futbolista. Zaloze sie ze to Inter na niego wplynal (ta tajemnicza moc :P ) i w nastepnym klubie bedzie gral po swojemu :roll:

Teraz wogole nie trenuje z druzyna tylko indywidualnie. Bardzo dobry krok :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”