Wisła- Cracovia - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 maja 2005, 15:25

Skoro temat zszedł na bezpieczeństwo na stadionie Cracovii to polecam ściągnąc sobie poniższe filmiki, obejrzeć i wyciągnąć wnioski. Filmiki te pochodzą ze strony www.antykibice.republika.pl

Myślę, że warto!!

http://antykibice.tripod.com/050502-1.AVI

http://antykibice.tripod.com/050502-2.AVI

:?

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 maja 2005, 15:28

Pisakk pisze:
Myślę, że warto!!
Myśle, że nie warto.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 11 maja 2005, 15:34

Pisakk pisze:Skoro temat zszedł na bezpieczeństwo na stadionie Cracovii to polecam ściągnąc sobie poniższe filmiki, obejrzeć i wyciągnąć wnioski. Filmiki te pochodzą ze strony www.antykibice.republika.pl

Myślę, że warto!!

http://antykibice.tripod.com/050502-1.AVI

http://antykibice.tripod.com/050502-2.AVI

:?
ale to sa filmiki ze stadionu w grodzisku więc co ma do tego stadion cracovii ?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 maja 2005, 15:37

t_JB pisze: ale to sa filmiki ze stadionu w grodzisku więc co ma do tego stadion cracovii ?
Łosz kurde zapomniałem dopisać - masz rację. Chodziło tam mniej więcej o to, że jakiś tydzień wcześniej była podobna akcja na stadionie Cracovii podczas meczu z Zagłębiem...Jeśli nie gorsza...

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 11 maja 2005, 15:52

Pisakk pisze:Chodziło tam mniej więcej o to, że jakiś tydzień wcześniej była podobna akcja na stadionie Cracovii podczas meczu z Zagłębiem...Jeśli nie gorsza...
Obrazek
Obrazek
Tylko szmata bije brata !!!

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 11 maja 2005, 19:24

piwus pisze:Jestem stronniczy, ale powiedz mi w czym Filipiak poprawił bezpieczeństwo?
A co Cupiał powinien poprawić?
Co tych "idiotów", to antydoping to jedyny moment kiedy śpiewał cały stadion. Co prawda się trochę uspokoiło po mszy, ale wszystko wraca do normy.

Poza tym Cupiał nie musi się zajmować sprawami bezpieczeństwa, jedyne co jeszcze może, to kupić wieżyczkę strażniczą dla ochrony. Ponieważ Cupiał jest WŁAŚCICIELEM, a PREZESEM jest Basałaj. Zresztą jeszcze raz pytam, co jest do poprawienia?

Skoro jesteś obiektywny, to musisz być bardzo zorientowany w temacie :roll:.
Jestem bardzo dobzre zorientowany w temacie.Mamy epokę internetu-świat jest globalną wioską i ja w zyciu nie byłem w Krakowie,ale na biezaco znam problemy i zagadnienia zwiazne z Wisła i Cracovią.
Wystarczy śledzić prase,telewizję i serwisy internetowe by mieć całkowicie komplementarną wiedzę na ten temat.
Powiem wiecej-czasmi sledzac transmisje w tv ,moge dostrzec wiecej niz będać na stadionie gdzies w dalekim rzędzie.
A przechodząc do sedna sprawy-Filipiak jest prezesem od niedawna.Wczesniej długo funkcję prezesa KS Cracovia pełnił Paweł MIsior.Ale nawet wtedy gdy Misior był prezesem-to Filipiak interesował sie sparwami bezpieczenstwa na stadionach,tym by ludzie mogli z całym rodzinami bezpiecznie chodzić na stadiony.Taki własnie cel postawił sobie Filipiak-by mecze były swietem rodzinnym a nie swietem wynaturzenia i bandytyzmu.Czy ten cel udało mu sie zrealizować-jest to juz inna kwestia.
NA pewno pewne rzeczy mozna było zrobić inaczej.Ale liczy sie przynajmniej sam chęc zrobienia czegoś poztywnego.Cupiał nie zrobił nic w tej kwestii i ta kwestia w ogóle go nie interesował i nie interesuje.

Co do kwestii dopingu-co prezes moze zrobic gdy kibice spiewają piesni obrazajace inna druzynę?Niewiele moze.Po prostu juz sie pzryjęło ze pzryspiewki kibiców nie będą spiewane polszczyzna z ,,Pana Tadeusza" tylko wulgarnym jezykiem.
Zresztą jeszcze raz pytam, co jest do poprawienia?
Ale ja nie napisałem,ze coś w Wiśle jest do poprawienia w kwsetii kibicowskiej.Z tego co obserwuje to nie wygląda to źle przy Reymonta.
Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”