AC Milan (zbiorczy) - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 24 gru 2004, 20:11

Zobaczycie Marek Jankulovski bedzie gral w Juve. Bianconeri nie oddadza go tak latwo i wyloza nawet te 10 mln :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 24 gru 2004, 20:35

Widze że kazdy kibic Juve wie ze Marek przejdzie do nich a każdy kibic Mistrza Włoch Milanu wie że Jankulovski zasili Rossonerich.. ZOBACZYMY JAK BEDZIE tylko zastanówcie sie kibice Juve czy Moggi jak by mógł i miał fundusze na Marka to by go nie kupił za 10 baniek gdy było głośno o CSKA. Teraz to może byc prawda to co mówia media i prasa że Milan przystał na oferte Udinese i da za niego kase bez targów.......

Czas pokaże tylko powiedzcie czemu nie kupili go przed sezon em a teraz nic nie wygrali zeby miec dodatkowe fundusze na transfery Jeszcze nie Zlatan i Capello nie zpłaciły a kosztował jeszcze Emerson i paru graczy

ALE CZAS POKAŻE ! ***FORZA MILAN***

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 gru 2004, 22:54

Vikash Dhorasso :arrow: zawodnik z niemałymi umiejętnościami, gra naprawdę bardzo mało.Marnuje się w rosso-nerich :!:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 25 gru 2004, 12:33

No tak masz troche racje Olek j co do Vikasha i jego umiejętności. Ale jak ma sie zachować Carlo Ancelotti jak ma taka kadre i nie może wystawis 18 graczy. Ławka jest cool i to nie tylko Dhorasoo bo i Rui Costa i Ambrosini, jak gra Stam to kaładze na ławce, Coloccini, To tylko pokazuje że on sie nie marnuje bo gra ! może nie za duzo ale w pierwszym meczu w barwach Rossonerich zdobył juz puchar :D : Super puchar Włoch :. Ja sadze że Vikash jest watr zatrzymania i jego gra w Lyonie pokazała jego umiejetności. System rotacji Carlo stosuje bardzo dobre i Francuz pokazjue jak gra ze należy o nim pamiętać. Ale jak do wyboru jest jeszcze Seedorf, Pirlo, Gattuso, Rui Costa, Ambro, Sergniho to musi ktoś siedzieć na ławce.

Sam wiesz jako kibic Kanonierów że jak beda zdrowi Edu i Gilberto to może Cesc i Flamini nie beda grali w pierwszy składzie tak czesto. A Arsene Wenger bedzie tylko szczęsliwy z tego ze ma wybór graczy na tak kluczową pozycje jak druga linia. I że ma takich swiatnych graczy w obwodzie. - *Pozdro*

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 25 gru 2004, 12:48

_*For_zaza_Milan*_ pisze:No tak masz troche racje Olek j co do Vikasha i jego umiejętności. Ale jak ma sie zachować Carlo Ancelotti jak ma taka kadre i nie może wystawis 18 graczy. Ławka jest cool i to nie tylko Dhorasoo bo i Rui Costa i Ambrosini, jak gra Stam to kaładze na ławce, Coloccini, To tylko pokazuje że on sie nie marnuje bo gra ! może nie za duzo ale w pierwszym meczu w barwach Rossonerich zdobył juz puchar :D : Super puchar Włoch :. Ja sadze że Vikash jest watr zatrzymania i jego gra w Lyonie pokazała jego umiejetności. System rotacji Carlo stosuje bardzo dobre i Francuz pokazjue jak gra ze należy o nim pamiętać. Ale jak do wyboru jest jeszcze Seedorf, Pirlo, Gattuso, Rui Costa, Ambro, Sergniho to musi ktoś siedzieć na ławce.

Sam wiesz jako kibic Kanonierów że jak beda zdrowi Edu i Gilberto to może Cesc i Flamini nie beda grali w pierwszy składzie tak czesto. A Arsene Wenger bedzie tylko szczęsliwy z tego ze ma wybór graczy na tak kluczową pozycje jak druga linia. I że ma takich swiatnych graczy w obwodzie. - *Pozdro*
Wyczeroująca odpowiedź, taka jakiej oczekiwałem :wink: Pozdro dla ciebie również

wepa
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wepa » 27 gru 2004, 23:40

Oczywiścię ja kibicuję Milanowi!! To najlepszy zespół jaki widziałem. A Sheva... Nie nawidzę Juventusu i Interu (fuuuuu...)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 gru 2004, 23:46

Ja widziecie prawdopodobne wzmocnienia Rossonerich ?? Zanosi sie że Solari i Jankulovski aaa jeszcze może nie koniec..... :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2004, 1:33

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Ja widziecie prawdopodobne wzmocnienia Rossonerich ?? Zanosi sie że Solari i Jankulovski aaa jeszcze może nie koniec..... :D
Mialn jest naprawdę dobry i cieszy mnie ta walka o mistrzostwo. Będzie ciekawiej, a pozatym Udinese tez nie odda sie tak łatwo! Niewiem czemu, ale mi nie zależy na Jankulovskim i nie będę sie o niego kłócił. Moim zdaniem Juve ma dobrą kadre, a jeśli chodzi o transfer to widze w nim napastników.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 28 gru 2004, 2:30

No jak to sie mówi dobry napastnik zawsze w cenie :D Ale jak pokazuja rozgrywki to dobrego napastnkia może wyłonić 10 kolejek np. Bożinow, Vucinic, Caracciolo. A masz kogoś konkretnego na myśli jeśli chodzi o transfer ???

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2004, 2:37

Mam na myśli każdego kto jest dobry. Mam nadzieje ze Moggi wie co robi i wybierze nawet nie znanego, ale dobrego (jak Bojinov) piłkarza i zaczniemy grac widowiskową piłkę. Szczerze mówiąc mnie to denerwuje, że Juve gra w piłkę dla wyników, a nie dla kibiców. Wkurzył mnie mcz z Milanem kiedy sie bronili. Mam nadzieje, że po przerwie będzie inacze. Pozdro.

P.s. jesli chodzi o sedziów to zgadzam sie z meczem z Bologną, a reszta to zwykłe ploty!

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 29 gru 2004, 0:13

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Ja widziecie prawdopodobne wzmocnienia Rossonerich ?? Zanosi sie że Solari i Jankulovski aaa jeszcze może nie koniec..... :D
tylko po co oni obaj w Milanie??? jak przyjdą we 2 to jeden pójdzie na zmarnowanie hehehe...
Myślę że najlepszą inwetycją dla milanu byłby Gilardino - idealny partner dla Szewczenki.
Więcej wzmocnień Milan nie potrzebuje.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 gru 2004, 11:54

SILVIO USTAPIL BO PRAWO DURNE !!!

ALE DLA NADAL JESTEŚ PREZYDENTEM ROSSONERICH. DO ROKU 1986 NIKT NIE WYGRAŁ TYLE CO MILAN ZA TWOJEJ KADENCJI ! ! ! I JESZCZE WYGRAMY !

SILVIO BERLUSCONI PREMIER WŁOCH !! ADRIANO GALLIANI PREZES LEGA CALCIO (zanosi sie że na nastepną kadencji) ............. a Prezydenta wybiorą sam choc Silvio nadal kieruje nami !!! **FORZA MILAN**

PS. Luca nie wiem czy przyjdą obaj w zimie może żeden nieprzyjdzie w zimie Ale Jankulovski bedzie nominalnie obrońca a Solari pomocnikiem Jeden zastapi Beppe a grugi Serginho. Choć jak tez jestem za transferem nr1 GILARDINO i on tez moze dojśc do skutku. To ko już jest w Serie A klubu w 70% przeprowadzaja transfery miedzy sobą ! A Gilardino odmówił rok temu Juve odmówił Interowi a mówi sie że teraz go trzyba tylko obietnica dla kibiców że odejdzie w czasie sezonu jak Parma dołuje tabele ! Jestem pewnie że jak przyjda Solari i Jankulowski to nie skrzyzuje planów co do Alberto ! A jak Real sie nim interesuje to chyba by nie zgłaszał sie o Milanu po to by odstaił nie ?? Czyli mogli juz coś podpisać bo to Sacchi by uzył nazwiska i pozycji w Parmie a nie proponował Milanowi graczy !

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 29 gru 2004, 20:21

Solari z ławki w Realu tafi na ławkę w Milanie , a Jankulowski z gwiazdy Udinese "awansuje" na rezerwowego Milanu.... ja na miejscu tych zawodników mocno bym się zastanowił...
Jankulowski np. mógłby spokojnie stać się gwiazdą Interu (lewa obrona)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 gru 2004, 20:42

Luca nie chce tu zaczynac ..... i wzbudzać agrescji :D fanów Interu (peace) , ale uważam że 10 baniek za gracza w obronie (np. Jankulowski) nie wydadzą. Bo jak by byli w stanie wydać tyle to by kupili kilku dobrych defensorów a widzisz sam co sie dzieje. Oczywiście nic nie jest pewne i jeszcze wszystko może sie zmianic Ale z tych informacji które sie pojawiaja to Inter każdemu kogos proponuje na wymiane a nie gotówke ! A Solari jak przejdzie ? pewnie bedzie grał wiecej niz w Real ide o zakład .....! :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 gru 2004, 21:00

W Milanie jest ogromna rywalizacja. Tam gwiazdy siedzą na ławie mn. Dhorosso(który był gwiazdą w OL) Bez sensu jest sprowadzenie Solariego z Realu. On w ogóle nie gra w Królewskich!!! Jankulovski był może grał, a jeden słabszy jego występ oznaczał by koniec na dłużej przygody z wyjściową ''11''. W Interze też mogłoby różnie być!!! O Gilardinio walczą dwa jedne z największych klubów w Europie mn. Real Madryt czy właśnie Rossoneri. Ale Inter nie ma tylu pieniędzy na Junkolovskiego. Według mnie tą rywalizację wygra Milan.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2004, 19:50 przez Mikusinski, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”