Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 24 gru 2004, 20:11
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 24 gru 2004, 20:35
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 gru 2004, 22:54
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 25 gru 2004, 12:33
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 25 gru 2004, 12:48
Wyczeroująca odpowiedź, taka jakiej oczekiwałem_*For_zaza_Milan*_ pisze:No tak masz troche racje Olek j co do Vikasha i jego umiejętności. Ale jak ma sie zachować Carlo Ancelotti jak ma taka kadre i nie może wystawis 18 graczy. Ławka jest cool i to nie tylko Dhorasoo bo i Rui Costa i Ambrosini, jak gra Stam to kaładze na ławce, Coloccini, To tylko pokazuje że on sie nie marnuje bo gra ! może nie za duzo ale w pierwszym meczu w barwach Rossonerich zdobył juz puchar: Super puchar Włoch :. Ja sadze że Vikash jest watr zatrzymania i jego gra w Lyonie pokazała jego umiejetności. System rotacji Carlo stosuje bardzo dobre i Francuz pokazjue jak gra ze należy o nim pamiętać. Ale jak do wyboru jest jeszcze Seedorf, Pirlo, Gattuso, Rui Costa, Ambro, Sergniho to musi ktoś siedzieć na ławce.
Sam wiesz jako kibic Kanonierów że jak beda zdrowi Edu i Gilberto to może Cesc i Flamini nie beda grali w pierwszy składzie tak czesto. A Arsene Wenger bedzie tylko szczęsliwy z tego ze ma wybór graczy na tak kluczową pozycje jak druga linia. I że ma takich swiatnych graczy w obwodzie. - *Pozdro*
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wepa » 27 gru 2004, 23:40
wepa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 gru 2004, 23:46
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2004, 1:33
Mialn jest naprawdę dobry i cieszy mnie ta walka o mistrzostwo. Będzie ciekawiej, a pozatym Udinese tez nie odda sie tak łatwo! Niewiem czemu, ale mi nie zależy na Jankulovskim i nie będę sie o niego kłócił. Moim zdaniem Juve ma dobrą kadre, a jeśli chodzi o transfer to widze w nim napastników._*For_zaza_Milan*_ pisze:Ja widziecie prawdopodobne wzmocnienia Rossonerich ?? Zanosi sie że Solari i Jankulovski aaa jeszcze może nie koniec.....
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 28 gru 2004, 2:30
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2004, 2:37
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 29 gru 2004, 0:13
tylko po co oni obaj w Milanie??? jak przyjdą we 2 to jeden pójdzie na zmarnowanie hehehe..._*For_zaza_Milan*_ pisze:Ja widziecie prawdopodobne wzmocnienia Rossonerich ?? Zanosi sie że Solari i Jankulovski aaa jeszcze może nie koniec.....
luca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 gru 2004, 11:54
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 29 gru 2004, 20:21
luca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 gru 2004, 20:42
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 gru 2004, 21:00
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin