Transfer Cesara:Lotito zwariował! - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 02 wrz 2004, 17:28

STH - 3 WP za uzywanie wulgarnych słów

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 wrz 2004, 18:29

Laziomen nie masz gustu roma ma najładniejsze koszulki na całym starym kontynecie, juz dawno bym zasuwał w takiej, tylko że jestem kibicem juve tak więc nie przystoi mi tej koszulki nosić :wink:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 wrz 2004, 20:05

Nie lazioman zazdrosci ROMIE ze maja ladniejsze koszulki od lazio ale to taka sciema z jego strony ze mu sie nie podobaja,co do lazio to ty sie obudzisz z mokrymi majtkami w nocy i wreszcie przejrysz na oczy ze lazio nigdy nie bedzie juz mocne bo jak beda wychodzic z dlugow sprzedajac najlepszych zawodnikow to juz niedlugo nic z was nie zostanie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 wrz 2004, 21:03

Hehe to jest dosyć śmieszna sprawa :D bo teraz zaczynacie sie klocic o koszulki :) Jesli chodzi o kibiców Lazio to jest was zdecywodana miejszosc! Przeciwko wam juz wstawia sie Juve, Roma i Inter a wy dalej gadacie głupoty! Byscie sobie dali spokoj a nie sie jeszcze udzielacie!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 wrz 2004, 21:16

Tylko geje kloca sie o to czyja koszulka ladniejsza. Potem bedziecie klocic sie o getry. Temesk uciekaj od nich :lol:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 wrz 2004, 21:17

Wiesz o koszulkach zaczal gadac lazioman,co do tych "wstawiań" to nie chodzi o jakas wojne pomiedzy Roma,Juve czy Milanem na lazio tylko o to zeby nie wygadaywac jakis glupot ze mam jakies chody u kogos tam,poprostu nie obrazam ludzi na forumi uwazam co pisze i nie dostaje warningow,a jak sie psize takie pierdoly jak wy(lazioman,laziale) to sie nie dziwie ze za kazdy glupi post macie W.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 wrz 2004, 22:37

Tomusmc pisze:Hehe to jest dosyć śmieszna sprawa :D bo teraz zaczynacie sie klocic o koszulki :) Jesli chodzi o kibiców Lazio to jest was zdecywodana miejszosc! Przeciwko wam juz wstawia sie Juve, Roma i Inter a wy dalej gadacie głupoty! Byscie sobie dali spokoj a nie sie jeszcze udzielacie!
i co z tego ze jest nas mniejszosc co to jakas zadyma czy co :?: to jest forum wyrazanie swojego zdania wiec nie wiem o co Ci chodzi :P
pozdro dal Ciebie :twisted:

STH
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 03 wrz 2004, 7:41

beckhs pisze:STH - 3 WP za uzywanie wulgarnych słów
Za co k..rwa 3 WP przecież specjelnie wykropkowałem przekleńctwa.Ale skoro Ci to nie posuje to jest mi z tego powodu niezmiernie przykro.
CH.C.W.D. za nieprzemyślane słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 wrz 2004, 14:55

STH pisze:
beckhs pisze:STH - 3 WP za uzywanie wulgarnych słów
Za co k..rwa 3 WP przecież specjelnie wykropkowałem przekleńctwa.Ale skoro Ci to nie posuje to jest mi z tego powodu niezmiernie przykro.
CH.C.W.D. za nieprzemyślane słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niezle,4 posty i juz 3 warningi,oby tak dalej.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 03 wrz 2004, 14:57

Spojrz na ostatniego posta owzem 2 przeklenstwa wykropkowane, ale pierdo***** nie jest wykropkowane. Wszyscy rozumieja Twoj skrot uzyty w ostatnim poscie. jest on skierowany do mnie i mnie obraza. Za tak wulgarna obraze dostajesz 3 WP.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 03 wrz 2004, 15:24

A mozesz mi powiedziec czemu tak lubisz Beckhama???
Za Victorie???
Za marketing???
Za wolne???

Bo chyba nie za jego gre ogólnie...
A możesz jesteś że tak to ujme "innego wyznania" i CI sie podoba :oops:

STH
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 03 wrz 2004, 16:01

beckhs pisze:Spojrz na ostatniego posta owzem 2 przeklenstwa wykropkowane, ale pierdo***** nie jest wykropkowane. Wszyscy rozumieja Twoj skrot uzyty w ostatnim poscie. jest on skierowany do mnie i mnie obraza. Za tak wulgarna obraze dostajesz 3 WP.
[...]

po 10, chcesz dyskutować? świetnie, ale nie klnij...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 03 wrz 2004, 17:19

A za co Ty Lazioman tak lubisz Lazio? bo chyba nie za gre?

Beckhama tak bardzo lubie, za wystepy w United. A w Reaku moze nic wielkiego nie pokazał, ale gdy znow bedzie grał w Premiership to o sobie przypomni i nie bedziesz zadawał mi takich pytań.

Gejem nie jestem, co najwyżej Ty nim mozesz bycd jezeli wyciagasz takie przypuszczenia w stosunku do mnie.

Masz problem, napisz PW, albo pogadaj na GG a wszystko sobie wyjasnimy

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 04 wrz 2004, 0:01

Nie napisalem ze jestes gejem i sie nie oburzaj!!!
Przeczytaj to dokładnie, ja spytałem!!!
A gejow jest teraz tylu, ze niektorzy sobie z tego sprawy nie zdają...

Za co kocham Lazio???
Może za to, że patrząc z perspektywy ostatnich lat to jeszcze 2-3 sezony temu graliśmy najszybszy footbal w Italii i jeden z najładniejszych świata... I ja wierze, że jeszcze tak będzie!!!
A tonacego statku sie nie opuszcza, tymbardziej ze jesteśmy coraz bliżej wynurzenia :evil:

Co do Beckhama to jeśli Ci sie podoba(jego gra lub cokolwiek innego) to OK, mnie sie w nim nic nie podoba i sie dziwie poprostu za co go można lubić... może za marketing??? Interesują mnie sprawy finansowe itp, więc może dla mnie to byłby ciekawy temat z nim związany...

Chcesz prywatnie to moj e-mail m2zadlo@op.pl

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 wrz 2004, 3:09

beckhs pisze:Spojrz na ostatniego posta owzem 2 przeklenstwa wykropkowane, ale pierdo***** nie jest wykropkowane. Wszyscy rozumieja Twoj skrot uzyty w ostatnim poscie. jest on skierowany do mnie i mnie obraza. Za tak wulgarna obraze dostajesz 3 WP.
I w tym momencie Cie popieram w pełni :D zmieniam swoje zdanie co do tematu "Wrogowie i kumple na forum" :) Beka z niego 5 postów i 6 warningów :)

A co do Laziomana to Ty chyba niewiesz co to jest słowo "gej"!!! Wskaz mi ludzi na forum ktorzy sa gejami! Moze masz kompleksy i zwalasz na innych! Ja akurat nie zauwazylem zadnego! I nie pisz takich glupich rzeczy jesli niewiesz co masz napisac!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”