A propos tych "pań" wyskakujących ku niezadowoleniu ludzi (czemu?!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 20:25
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 20:32
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 kwie 2005, 20:34
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 kwie 2005, 23:04
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 23:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 23:07
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 kwie 2005, 23:08
akurat bylem na forum od 17 do 18 i wszystko dobrze dzialalopiwus pisze:To była półgodzinna szarża koło 17 mogleś nie zauważyć.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 23:09
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 23:26
jak uzywasz avasta to dobrze robisz, jeden z najlepszych antyvirow i do tego darmowybogi pisze:P.S. Jakiego polecacie Anty-Vira ? Bo ja mam Avasta, ale w sumie nie jestem do końca przekonany...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 maja 2005, 14:55
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2005, 15:00
Mi to się zdarza dosyć często dlatego czasami muszę rezygnować z pilka.pl bo nie chce mi się czekać aż się strona załadujePasztet pisze:a ja mam taki problem że forum chodzi mi bardzo wolno.. żebyt wejść na nie, zalogować się wejść w końcu w ten temat i to napisać musiałem poświęcić prawie 5 minut... wsyzstkie strony i fora chodza szyko tylko akurat pilka.pl wolno
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2005, 15:05
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 maja 2005, 15:11
1. mam operępiwus pisze:Panowie, no to opcje sa dwie.
1. Zmiana przeglądarki. Na IE jak zapuszczałem piłka.pl to spotojmie mogłem obskoczyć kuchnię i jeszcze nie było gotowe. I zaznaczam, ze tylko www.wislakrakow.com, i ta strona mi tak chodziła (widać kto ma widownię w Polsce)
2. Zmiana dostawcy internetowego. Z tym, że jeśli inne chodzą normalnie, to nie w tym jest problem...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2005, 15:21
a ja mam IEPasztet pisze:1. mam operępiwus pisze:Panowie, no to opcje sa dwie.
1. Zmiana przeglądarki. Na IE jak zapuszczałem piłka.pl to spotojmie mogłem obskoczyć kuchnię i jeszcze nie było gotowe. I zaznaczam, ze tylko www.wislakrakow.com, i ta strona mi tak chodziła (widać kto ma widownię w Polsce)
2. Zmiana dostawcy internetowego. Z tym, że jeśli inne chodzą normalnie, to nie w tym jest problem...
2. od niedawna mam nowy internet szybkość 768 kbps
dla porównania jedna strona na tym forum (bez zdjęć) otwiera sie koło minuty a na forum arsenalu 2- 3 sekund więc... coś tu nie tak
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 maja 2005, 15:24
ale zawsze czy w tym momencie, czesto, zadko. mi tez sie to zdarza, ale bardzo zadko i na krotko. teraz mam ok. dodam ze mam firefoxa i 6 razy wolniejszy net. moze masz jakies robaki??? spyware albo adware?Pasztet pisze: 1. mam operę
2. od niedawna mam nowy internet szybkość 768 kbps
dla porównania jedna strona na tym forum (bez zdjęć) otwiera sie koło minuty a na forum arsenalu 2- 3 sekund więc... coś tu nie tak
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio