Na jakiej pozycji gracie ?? - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 29 sie 2005, 10:05

Ja jestem lewo nożny, więc gram na lewej stronie boiska(przewarznie jako lewy pomocnik)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 29 sie 2005, 12:24

Ja gram na tzw "ręcznikach" :lol:
Nie żartuje, ale niestety przeważnie grzeje ławe, a jak gram to na ataku.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2005, 13:22 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 sie 2005, 13:12

Fabregas pisze:Ja jestem lewo nożny, więc gram na lewej stronie boiska(
Zazwyczaj tak tez ustawiają piłkarzy trenerzy an boisku, ale bardoz fajnie się gra "przeciwnie" czyli lewnonożny na prawej, a prawonozny na lewej, wtedy przynajmniej wchodza w środek pola i celnie oddają strzały.

A co do tematu to ja lubię grać na, owszem... ataku, ale nie, gram zawsze na pomocy, ale w skutek rozwoju sytuacji, no to gram trochę z tyłu bo cała masa pewnie jak i u was graczy od razu śmiga w przód i się nie wraca.

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 29 sie 2005, 13:27

ja jak grałem w naszym klubiku troche w trampkarzach, to grałem w środku obrony. ta prozycja jest kochana jak widze ze biegnie na mnie koleś i słysze "zmłuć go" to aż się miło robi, nie chodzi mi o koszenie od tyłu ale uwielbiam biec bark w bark i jak koleś poleci sobie gdzieś, ale zrobić tzw. WYJAZD!!! hehe

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 10 wrz 2005, 16:14

ja jestem bramkarzem, dostalem od taty fajne rekawice nike tiempo junior match. rewelacja!

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 17 wrz 2005, 10:17

a sobie gram w klubie Walka Makoszowy(Zabrze)

moja pozycja to defensywny srodkowy pomocnik lub stoper!!Lubie swoją pozycje!!Najbardziej lubie jak wejde wślizgiem w jakiegośzawdonika (oczywiscie czysto)ale zeby sie przewrocił :D:D:D

lubie kosy!!! :x :D

Awatar użytkownika
Wchite Star
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wchite Star » 17 wrz 2005, 10:25

Ja w szkole gram wszendzie poczomwszy od bramy skończywszy na ataku :gmoch:

nie ma to jak poprawna polszczyzna

Awatar użytkownika
Wisła 1906 Kraków
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wisła 1906 Kraków » 25 lis 2005, 19:45

Ja gram na bramce.6 razy najlepszy bramkarz w turniejach :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 lis 2005, 19:50

Ja w sumie rożnie. Najczęściej środek pomocy i lubie tam grać bo dostaje najwięcej piłek. Jak trzeba to gram wszędzie.

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 25 lis 2005, 20:27

hmmm... jak to mówią: "wzoruj sie od mistrzów"

bramkarz: kiedyś w 4 podstawówce grałem na bramce :D kiepskie zadanie dla mnie ale cóz radziłem se do 5 klasy gdzie nie przepusciłem żadnego gola :D i obronione 1 miejsce w turnieju szkolnym. jak teraz na podówku staje na bramce przeważnie nie puszczam goli :) talen bramkarski pozostał we mnie :)

obrońca: żadko ale trzeba jeśli się gra w trampkarzach(ostatni rok gimnazjum). teraz bedzie turniej miedzy gimnazjalny - niestety nei weim czy sie załapie do 2 składu :/ no niestety duży poziom jeśli na SKSach wygrywamy 8:5 z Hetmanem Białystok - zdobywcą "LM" - mistrze CocaColi we Włoszech w tamtego roku :D

pomocnik: hmmm... najżadziej ale na mundialu Białostockim wystąpiłem w tej roli :) nie jest to zła pozycja i wcale nie zła dla mnie :) czasem wychodziły podania ale nie pracowałem dośrodkowań :P wiec nic do mówienia

napastnik: TAK!!! to jest moja pozycja :D od 6 klasy zacząłem grać na tej pozycji... szczerze? kiepsko zacząłem :P hehe ale jeśli się ma świetnych trenerów to i sie umie wyćwiczyć :D niesamowite: teraz drybluje (znam wszystkie dryblingi(tak mi siewydaje) piłkarskie swiata) jak mało kto, strzelam (petardy, loby, zaskakujące i inne - zależy od sytuacji), no ale neistety podaje żadko. i to moja wada, poniewaz każdy mówi że prawdziwy sęp... musze popracowac nad tym :P ale dzieki sępieniu zdobywam najwiecej bramek i co waże malo niewykorzystuje akcji(jak wogóle mi sie to zdarza)...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”