Dyskusja nad regulaminem - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 lis 2004, 19:07

XBiT pisze:dostalem 3 WP za to ze napisalem rasiak :arrow: srasiak , to nie jest obraza pilkarza, to pisalem zgodnie z tematem dzialu :!:
Dostalem 3wp lacznie od dwoch modow :!: Zostalem dwa razy ukarany za to samo :!: A jak przedstawilem problem w dziale ostrzezenia, to niektorzy inteligentni modzi napisali ze: "Tak musi byc", "Life is life" :roll:
No ale o co Ci chodzi jak ewidentnie obraziłeś piłkarza? "sRasiak" to jest wyzwisko! I mam nadzieje ze bedziesz o tym pamiętał.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 lis 2004, 12:12

nie wiem co sie dzieje ale wciaz mam liczbe postó70 choc tak naprawde mam juz 114 moze wyjasnia mi to administratorz

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 27 lis 2004, 12:19

Może nie jestem adminem ale chyba umiem odp. na to pytanie, być może większość postów piszesz w działach gdzie posty nie są naliczane jak np. Gry Forumowe ja bym miał około 260 postów gdyby były wszędzie naliczane posty i musze przyznać że ten pomysł jest dobry z nienaliczaniem postów......zapewne zauważyłeś że jak napisałeś posta w Regulamin Forum to masz 71, bo w tym dziale posty są naliczanie......
Ostatnio zmieniony 27 lis 2004, 12:23 przez Poko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 27 lis 2004, 12:23

Poko pisze:Może nie jestem adminem ale chyba umiem odp. na to pytanie, być może większość postów piszesz w działach gdzie posty nie są naliczane jak np. Gry Forumowe ja bym miał około 260 postów gdyby były wszędzie naliczane posty i musze przyznać że ten pomysł jest dobry z nienaliczaniem postów......
dokładnie ! niektorzy za bardzo bogacili swoje liczniki postow np w temacie Skojarzenia i został utworzony dział Gry Forumowe w którym posty nie są zaliczane

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 lis 2004, 14:14

niewiem wogóle po co to pytanie?? piszesz tu po to żeby mieć jak największy licznik?? bo chyba nie na tym to polega :roll:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 27 lis 2004, 15:10

Pasztet pisze:niewiem wogóle po co to pytanie?? piszesz tu po to żeby mieć jak największy licznik?? bo chyba nie na tym to polega :roll:
Dokładnie, licznik to jest dodatek a piszesz dla przyjemności, chyba że jestes nabijaczem postów.... :twisted:

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 gru 2004, 17:26

Mam pytanie kto usunął mój post w temacie "KONKURS NA NAJLEPSZY AVATAR" czy jakoś tak. Bo z czego mi się wydaje to zgłaszałem swój avatar i był on zgdony z regulaminem. Czekam na odpowiedź.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 gru 2004, 17:40

Pawel pisze:
Poko pisze:Może nie jestem adminem ale chyba umiem odp. na to pytanie, być może większość postów piszesz w działach gdzie posty nie są naliczane jak np. Gry Forumowe ja bym miał około 260 postów gdyby były wszędzie naliczane posty i musze przyznać że ten pomysł jest dobry z nienaliczaniem postów......
dokładnie ! niektorzy za bardzo bogacili swoje liczniki postow np w temacie Skojarzenia i został utworzony dział Gry Forumowe w którym posty nie są zaliczane
I to jest bardzo dobre bo wydaje mi sie ze przynajmniej połowa osob w dziale Gry Forumowe pisze zeby miec wiecej postów. Dla mnie ten ranking jest obojętny i czasami mysle, ze lepiej by było gdyby on zniknął.

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 21 gru 2004, 21:17

Tomusmc pisze:
Pawel pisze:
I to jest bardzo dobre bo wydaje mi sie ze przynajmniej połowa osob w dziale Gry Forumowe pisze zeby miec wiecej postów. Dla mnie ten ranking jest obojętny i czasami mysle, ze lepiej by było gdyby on zniknął.
Jeżeli miałeś mnie na myśli to się grubo mylisz bo ja nie pisze dla nabijania postów tylko dla przyjemności a po za tym wiedziałem odrazu że tam posty nie są naliczane więc wg. mnie mojej osoby się to nie tyczy.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 15:37

Czy pan moderator mógłby skasować wszystkie moje posty?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 23 gru 2004, 15:43

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:Mam pytanie kto usunął mój post w temacie "KONKURS NA NAJLEPSZY AVATAR" czy jakoś tak. Bo z czego mi się wydaje to zgłaszałem swój avatar i był on zgdony z regulaminem. Czekam na odpowiedź.
hmm no i sie chyba nie doczekasz ...... jak widac..... :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2004, 15:50

sirtomaszo pisze:Czy pan moderator mógłby skasować wszystkie moje posty?
Po co? pisałes je po to aby ktorys z moderatorów teraz je kasował?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 gru 2004, 16:04

sirtomaszo pisze:Czy pan moderator mógłby skasować wszystkie moje posty?
Sam też możesz je skasować klikająć na krzyżyk w prawym górnym rogu swojej wiadomości.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 16:16

Gdzie można złożyć skargę na moderatorów :evil: ?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2004, 16:20

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=333

W tym oto termcie mozesz pisac o nas co ci sie nie podoba. Tylko nie przeklinaj i.t.p.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”