Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 14:21

TEMESK pisze:Zebina jest dla Was oslabieniem bo jest cieki i jak juz wczesniej mowilem przytrafiaja mu sie glupie bledy ktore nie przystoja francuskiemu defensorowi :|
W porównaniu z naszym Legro on jest jednym z lepszych defensorów świata :?

TEMESK pisze:a tak poztym to ciesze sie ze spotkalem "normalnego: kibica mojej znienawidzonej druzyny
Nie ma się z czego cieszyć bo zapewniam żę takich kibiców jest więcej lecz tylko Ci 'nienormalni' wdają się w niepotrzebne konflikty psując reputracje innych...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 18:02

legro jak dla mnie jest o wiele lepszy od Zebiny ale teraz to mi juz ryba bo gra u Was,co do kibicow to wiekszosc jest nienormalna bo kibicuja juventusowi a nie ROMIE 8) 8)

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 18:30

TEMESK pisze:legro jak dla mnie jest o wiele lepszy od Zebiny ale teraz to mi juz ryba bo gra u Was,co do kibicow to wiekszosc jest nienormalna bo kibicuja juventusowi a nie ROMIE 8) 8)

Widać że mało interesowałeś się poczynaniami Legro w ubiegłym sezonie :?
Co do normalności to działa ona w obie strony 8)
I to zdjęcie w załączniku troszke nieaktualne jest :] Co tam robi Emerson :] ? :P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 18:37

booyak pisze:
TEMESK pisze:legro jak dla mnie jest o wiele lepszy od Zebiny ale teraz to mi juz ryba bo gra u Was,co do kibicow to wiekszosc jest nienormalna bo kibicuja juventusowi a nie ROMIE 8) 8)

I to zdjęcie w załączniku troszke nieaktualne jest :] Co tam robi Emerson :] ? :P
Dobrze wspominam poprzedni sezon i nie bede go z niego wycinal :D ,nie bardzo interesowaly mnie mecze Juventusu a juz napewno sam Legro.A co do Zebiny to nie przekonasz mnie napewno ze jest dobry.

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: booyak » 19 sie 2004, 19:10

TEMESK pisze:
booyak pisze:

Dobrze wspominam poprzedni sezon i nie bede go z niego wycinal :D ,nie bardzo interesowaly mnie mecze Juventusu a juz napewno sam Legro.A co do Zebiny to nie przekonasz mnie napewno ze jest dobry.
Tego że jest dobry to ja nie powiedziałem :] Pisałem tylko że jest lepszy od Legro :]

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 21:58

Heh od Legro napewno nie jest lepszy :twisted: ale nie bedziemy sie juz przekomarzac kto jest better.Jeszcze wspomniesz moje slowa po zakonczeniu sezonu jak Juve straci przez niego pare bramek :wink:

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 22:18

Nie mam pojecia czemu w sądzie wiekszosc jest na tak!! Przeciez Jude nie ma szans na mistrza nie ma sie co oszukiwac!!! W tym sezonie to bedzie miazga Mediolanu nad Turynem!!!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 sie 2004, 22:20

nie rozumiem was? widze ze sie pastwicie nad legro! zgadzam sie , że ostatni sezon mu nie wyszedl ale przypomnijcie sobie jego wczesniejszy sezon wymiatał wtedy niezle i był uważany za jednego z leprzych w serie A !!!!!! Uwazam tez, że w tym sezonie przypomni sobie jak sie gra i udowodni niedowiarkom, że jest dobrym piłkarzem!!
Forza Juve :twisted:

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 sie 2004, 22:43

ja za juve nie przepadam wogle, z seria a interesuje sie tylko AC MILAN bo to jest najlepszy zespol ktory znow zdobedzie mistrzostwo!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2004, 23:01

Sranie w banie! Juve jest najgorszy, Milan jest najlepszy....Co to w ogóle jest? a Ty Maju zeby z ciebie nie było miazgi przypadkiem! Ja tu widze ze może z 2% antykibiców można pogadać jak dorosły z dorosłym a reszta to jakies 10-latki które myślą ze są super bo sie wpiszą i bedą mieli wiecej postów! Sa wakacje pojedzcie sobie w góry na sankach pozjezdzac przynajmniej bedzie spokoj. Dla mnie Milan nie jest lepszy od Juve ani odwrotnie bo wszyscy mają gwiazdy i są futbolowymi profesjonalistami a to ze przegrają sezon nie znaczy ze trzeba ich skreslic na całe wieki! Teraz tez moga przegrac dla mnie to nie ma wiekszej roznicy bo i tak zawsze bede kochał Juve i nie opuszcze go w złych chwilach. A niech nawet przegra Scudetto to przynajmniej bedziecie mieli o czym gadac! Mowie oczywiscie do 98% antykibiców którzy jeszcze niewiedza za dużo o piłce! Nie martwcie sie za małolata też nie wiedzialem wszystkiego ale z czasem będziecie rozumieć pewne rzeczy. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 20 sie 2004, 10:58

Tomusmc pisze:Sranie w banie! Juve jest najgorszy, Milan jest najlepszy....Co to w ogóle jest? a Ty Maju zeby z ciebie nie było miazgi przypadkiem! Ja tu widze ze może z 2% antykibiców można pogadać jak dorosły z dorosłym a reszta to jakies 10-latki które myślą ze są super bo sie wpiszą i bedą mieli wiecej postów! Sa wakacje pojedzcie sobie w góry na sankach pozjezdzac przynajmniej bedzie spokoj. Dla mnie Milan nie jest lepszy od Juve ani odwrotnie bo wszyscy mają gwiazdy i są futbolowymi profesjonalistami a to ze przegrają sezon nie znaczy ze trzeba ich skreslic na całe wieki! Teraz tez moga przegrac dla mnie to nie ma wiekszej roznicy bo i tak zawsze bede kochał Juve i nie opuszcze go w złych chwilach. A niech nawet przegra Scudetto to przynajmniej bedziecie mieli o czym gadac! Mowie oczywiscie do 98% antykibiców którzy jeszcze niewiedza za dużo o piłce! Nie martwcie sie za małolata też nie wiedzialem wszystkiego ale z czasem będziecie rozumieć pewne rzeczy. Pozdrawiam.
Zgadzam się z tobą w 100% :wink:
Prawdziwego kibica poznaje się po tym, że kiedy drużynie której kibicuje nie idzie, to i tak jest z nimi. Powinno się być z ulubionym klubem na dobre i na złe :D Dopiero wtedy się dowiesz czy jesteś prawdziwym kibicem, ja uważam, że jestem kibicem Juve :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 sie 2004, 14:14

też jestem prawdziwym kibicem Juve! jestem z klubem na dobre i na złe, nigdy nie miałem chwili zawachania czy przypadkiem nie kibicować innej drużynie zamiast Juve ( tak na marginesie kibicuje jeszcze Barcelonie i tylko tym kluby uwielbiam) !! tak więc prawdziwi kibice Juve łączcie się :twisted:

Zambrotta
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zambrotta » 21 sie 2004, 15:31

Polecam największą stronę o Juventusie: www.juventus.o7.pl

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 sie 2004, 22:06

jak myslicie Juve kupi kogoś jescze przed końcem obecnego okna transferowego? chciałbym, żeby kupili jakiegoś dobrego obrońce :P
Forza Juve :twisted:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 23 sie 2004, 22:21

No juz raczej chyba nikogo nie kupia,Zebina im wystarczy narazie,brakow w obronie raczej nie ma wiec powinno byc okz ta formacja 8) powinni kupic rzeczywiscie jakiegos dobrego a zarazem mlodego obronce cos na ksztalt Mexesa 8) :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”